kötüsün hemde çok

Genelde kadınlarımız biraz pısırık oldugu icin uyanik damatlar kaynanalarin fitlemeleriyle, eslerinin ustunde ne var ne yok kendi ustlerine aliyorlar maaslarini ellerinden aliyorlar, o yuzden anneniz abinizin ustune yapmistir.
Ama yaptigi gercekten cok cirkinmis orasi ayri.

aynende oyle olacak yine sen cekeceksin annem yorgunlukdan bitiyor millet sefasini surdu sanki tek onu dogurdu.simdiden onlemini al derim gozlerini korkut hak var hukuk var hakkimi alacagim de birak kussunler zaten senin hakkini yiyenden insana kardesmi olur annemi olur en azindan kuserlerse ileride yuzleri olmaz
korkmazlar ki daha beter beni linç ediyorlar.sorgulasam ben miras derdine düşmüş oluyorum ama onlar miras derdine düşünce çok normal

Genelde kadınlarımız biraz pısırık oldugu icin uyanik damatlar kaynanalarin fitlemeleriyle, eslerinin ustunde ne var ne yok kendi ustlerine aliyorlar maaslarini ellerinden aliyorlar, o yuzden anneniz abinizin ustune yapmistir.
Ama yaptigi gercekten cok cirkinmis orasi ayri.
verdiğiniz örneği hiç duymamıştım ilginçmiş. benim olduktan sonra istediğim gibi tasarruf ederim bundan ister kocama veririm ister satar yerim.bu evlat ayrımını hiç bir şekilde haklı çıkarmaz oğlana gidecekleride gelinler yiyor önemli olan evlat ayrımı yapmamak ben hiç bir zaman hakkımı helal etmiyeceğim anneme

Muvazalı satıs oluyor bozdurursun istersen sanırım

Anne ve babanız tarafından yapılan bu muuvazalı satıs bozulabilir.Avukata danısmanız gerekır.

AMA annenızın bu sevgisiz anlayısı degısırmı.. Onu bilemiyorum..

merhaba sizinle içimi acıtan sanırım ömrüm boyuncada acıtacak bir derdimi paylaşmak istiyorum
biz 3 kardeşiz ailede sadece ben evliyim
annem özellikle ben evlendikten sonra malları konusunda tutuştu
herşeyi abimin üzerine yapma derdine girdi
bir tanesini sevecektin madem neden 3 tane doğuruyorsun
sevmiyorsun hatta korkuyosun aman bunlara benim malımdan daha doğrusu babamın kazanıp elde ettiği şeylerden bir şeyler kalır diye
ben uzakta telde sesleri kötü gelince kendine dert edinen biriyim. sen, evladının üzüldüğünü bilerek bunu nasıl yapıyorsun canın acımıyor mu diğer evladın üzüldüğünde
eline ne geçiyor başın göğe mi eriyor
abimin üzerinde bir ev ve bir arsa var annem abimin üzerine yaptırdı. en son babamın 80 bin tlye aldığı arabayı abimin üzerine yapmak istiyordu abimin arabası olduğu halde. daha da malları var onlarıda yavaş yavaş geçirecek abimin üzerine
bende anneyim ama bu yücelttikleri anneye inanmıyorum eşimin anneside aynı çabaya girdi onlarda 3 kardeş bir tanesine verme çabasındalar
istediğine verir diyebilirsiniz ama ayrımcılık yapamaz yaşarken verse bile yapamaz bunu. çok fazla gücendim çünkü bu kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim
bana sen beddua etsen hemen tutar biz etsek tutmaz derdi çünkü kötüsün hemde çok
Muvazaalı (hileli) işlem sayılır. Kime devredilmiş olursa olsun; açılacak dava ile hakkın olanı alırsın

merhaba sizinle içimi acıtan sanırım ömrüm boyuncada acıtacak bir derdimi paylaşmak istiyorum
biz 3 kardeşiz ailede sadece ben evliyim
annem özellikle ben evlendikten sonra malları konusunda tutuştu
herşeyi abimin üzerine yapma derdine girdi
bir tanesini sevecektin madem neden 3 tane doğuruyorsun
sevmiyorsun hatta korkuyosun aman bunlara benim malımdan daha doğrusu babamın kazanıp elde ettiği şeylerden bir şeyler kalır diye
ben uzakta telde sesleri kötü gelince kendine dert edinen biriyim. sen, evladının üzüldüğünü bilerek bunu nasıl yapıyorsun canın acımıyor mu diğer evladın üzüldüğünde
eline ne geçiyor başın göğe mi eriyor
abimin üzerinde bir ev ve bir arsa var annem abimin üzerine yaptırdı. en son babamın 80 bin tlye aldığı arabayı abimin üzerine yapmak istiyordu abimin arabası olduğu halde. daha da malları var onlarıda yavaş yavaş geçirecek abimin üzerine
bende anneyim ama bu yücelttikleri anneye inanmıyorum eşimin anneside aynı çabaya girdi onlarda 3 kardeş bir tanesine verme çabasındalar
istediğine verir diyebilirsiniz ama ayrımcılık yapamaz yaşarken verse bile yapamaz bunu. çok fazla gücendim çünkü bu kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim
bana sen beddua etsen hemen tutar biz etsek tutmaz derdi çünkü kötüsün hemde çok

Nasıl göze alıyor bu vebali aileniz anlamadım
Üzülmemeye çalışın Allah büyüktür
Kim kazanır kim yer kim heba eder hiç belli olmaz :-)

Ayni benim ailem.insan kendini cok degersiz hissediyor.benimde 8 yas kucuk erkek kardesim var.ablamla ben hep bu muameleye maruz kaldik.ben hicbirsey yapmayip icime atmayi tercih ettim.onlari o sekilde kabullendim.ablam babamla birlikte kredi cekerek ve bekarliginda biriktirdigi altinlari vererek bir ev yaptirmistik.bende okulu bitirip calisiyordum maasim cok yuksek olmasada katkida bulunuyordum.ama simdi ablam evi kardesime veremezsin.ben memlekete geldigimde burada kalamam o zaman diyor.ailem boyle olunca onu kotu bilmeye basladi.hatta mal gozlu oldugunu bile soylediler.insan kendini kimsesiz gibi hissediyor.ailesi boyle yapinca.anlatsam roman olur.olene kadar bu his gecmez.aslinda mal mulk hikaye.su kendini evlat olarak degersiz hissetme varya yuregini yakiyor insanin.

Çok haklısın bende çok kırılırdım:KK43:
Ben her zaman derim;
Gelinin iyiyse o eve girebilirsin,gelin istemezse oğlunla görüşemiyorsun!!
Ama
Damat ne kadar da ailenle görüşme desede kız çocukları gizli saklı olsun ailesiyle bi şekilde görüşür.
Erkek çocukları asla bu riski göze alamazlar bunu biLir bunu söylerim.!!!
Hastalanınca da anneye ve babaya kız çocukları bakıyor gelinler değil fakat kıymetli olanları gene erkek evlatları :sinirli:

Nasıl göze alıyor bu vebali aileniz anlamadım
Üzülmemeye çalışın Allah büyüktür
Kim kazanır kim yer kim heba eder hiç belli olmaz :-)
onların içindeki para mal mülk hırsı bu hale getiriyor nedendir bilinmez kıza giden mal para vs heba edilmiş gibi görüyorlar hepsi demeyelimde bazı analarımız

bunlar olurken ben sorgulamaya başlayınca annemde hala bir değişme olmayınca bende dedim ki ben o evden çıkmışım bundan sonra hiç bir şeyinize bişey demicem ne yaparsanız yapın dedim.annemde tamam dedi şimdi kalk yüzünü yıka eşin ağladığını görmesin dedi.annem benim için orda bitti ama o böyle dediğim için mutlu oldu ve ağlamama bile üzülmedi

bunlar olurken ben sorgulamaya başlayınca annemde hala bir değişme olmayınca bende dedim ki ben o evden çıkmışım bundan sonra hiç bir şeyinize bişey demicem ne yaparsanız yapın dedim.annemde tamam dedi şimdi kalk yüzünü yıka eşin ağladığını görmesin dedi.annem benim için orda bitti ama o böyle dediğim için mutlu oldu ve ağlamama bile üzülmedi

çok üzücü gerçekten.

annen rahatlatmış sen ben artık hiç birşeyinize karışmayacagim deyince içinden aslında eklemeliydinde kime herşeyini veriyorsan o baksın sana ama işte denmiyor ana sonuçta öyle olsa böylede olsa bakılır....
...

annen rahatlatmış sen ben artık hiç birşeyinize karışmayacagim deyince içinden aslında eklemeliydinde kime herşeyini veriyorsan o baksın sana ama işte denmiyor ana sonuçta öyle olsa böylede olsa bakılır....
...
aynen hemde çok rahatladı. evet onu o zaman aklıma gelmedi ama artık konu geçerse eklicem.

Babaniz vefat etti dimi? Bunu bi kararlastiralim. Anneniz daha ölmemis babanizin mirasini dagitmaya calismiyor umarim?

Back
X