kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm

turtaa

gencim güzelim yaşasın :)
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
403
4
296
Çanakkale
Bunalıma girdim giricem ben. Okulum yarım dönem uzadığı için sevgilimle eve çıktık.
Devamsızlığım olmadığı için evin içindeyim hergün. Dışarı çıkıp dolaşamıyorum ayak parmaklarımı kırdım.
Arkadaşım yok eve çağıramıyorum. Bütün gün evin içinde tv izliyorum yada internette salak salak takılıyorum.
Kpss ye girdim 70 aldım tercih yapamıyorum. Katiplik için başvuru yapıcam belki o iş olur.

Ne yapsam ne etsem bilmiyorum maddi durumumuz şu ara kötü.
Yakında geçicek bu durum ama şuan için sadece buraya yazmaktan başka bir işim yok.
Esra erolla dalga geçen ben sıkıntıdan onu bile izlemeye başladım. Böyle giderse depresyona kadar yolum açık.
Erkek arkdaşım çalışıyor. Ve iki haftadır mesai yapıyor akşam 11 gibi evde oluyor. Ağlamak istiyorum.
Blog sitesi açayım dedim açtım. Bu seferde yazcak bir şey bulamıyorum. Yemek yapıp tarif eklesem fotoğraf makinem yok resimleri çekemem.

Ne yapayım ben yaaa. Çok kitap okurdum onuda yapamıyorum. Klasik müzik dinlemek rahatlatırdı ondan bile bıktım. Kuaföre gidip 2haftada bir manikür yaptırmaktan başka sosyal aktivitem yok. Küçük bir şehir burası çok fazla gezemem zaten hep aynı yerler. Çok kötüyüm ben. Yardım edin lütfen.

beterin beteri var. sevgilisiyle aynı eve çıkıp hamile kalanları bi düşün allah korusun:30:

çanakkale güzel bi şehirdir sevgilinle çıkıp gece tur atın biraz açılırsın.kendini bunalıma itme bence kpss filn onları hiç dert etme onlar ayrıntı canım..daha iyi hazırlanır senye daha iyi puan alırısn ..inş katipliği geçersin ..hoş herşey torpil işi ankarda yargıtayda çalışan başkatip arkdşmdan biliyirm yani..yinede kısmet inş kazanırsın.ev hanımlığıda kötü deildir süprizlr yap sevgilne romantik akşamlar hazırla tabi ileri gitmeden:) anladın sen..yani iyi düşün iyi olsun ne diyelim..ALLAH yolunu ve bahtını açık etsin cnm(amin)..:16:

çanakkale güzel bi şehirdir sevgilinle çıkıp gece tur atın biraz açılırsın.kendini bunalıma itme bence kpss filn onları hiç dert etme onlar ayrıntı canım..daha iyi hazırlanır senye daha iyi puan alırısn ..inş katipliği geçersin ..hoş herşey torpil işi ankarda yargıtayda çalışan başkatip arkdşmdan biliyirm yani..yinede kısmet inş kazanırsın.ev hanımlığıda kötü deildir süprizlr yap sevgilne romantik akşamlar hazırla tabi ileri gitmeden:) anladın sen..yani iyi düşün iyi olsun ne diyelim..ALLAH yolunu ve bahtını açık etsin cnm(amin)..:16:

çok sağolun kızlar. sürpriz yapıyorum sürekli ona. akşamları çıkıp gezme gibi durum kalmadı çanakkalede çünkü burasının havası çok rüzgarlı ve gezmek pek mümkün değil. kendimle ilgileniyordum bakımlar falan ama kendimden bile sıkıldım. hiç bir şeyden mutlu olamıyorum işte. normalde neşeli şen şakrak biriyim.

neyse neyse sizin bu yazdıklarınızı okumak bile iyi geldi :) ayağım bi iyileşsin de hele o zaman alışveriş falan yaparım. neyse ki burası var. çeyiz meyiz bakıyorum. onun yanında olmak en büyük destek moralime.

Back
X