- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalk bi çay demle ve huzurun tadını yudumla bi de bugünkü dizilerden birini izle yanında yoksaÖyle bir girdabın içindeyim ki.. hiç aramadı bende aramadım. Aklıma hep onca yıl geçen günlerimiz nasıl bu halde oluşumuzun sorgulaması. Ne kadar basit bi konu dimi. Ama ben dünden beri Dünya ile bağlantımı kestim. Yemek yiyemiyorum 2 gündür evde kimse yok kendime gelmem gerekiyor ama kolumu oynatıcak halim yok. Duygularımı ifade edebilsem keşke. İcim acıyor onun gözünde ki beni düşünüyorum çıkamıyorum işin icinden.
bu yazı bile nasıl iyi geldi bana.. az önce aradı nefretini kustu yine aileler olmasa yüzümü bile görmek istemiyomuş. onun gözünde bitmişim ben inanamıcakmış artık bana. neden hala aradığınıda bilmiyomuş. yalancının biriymişim ben bide yengemin yancısı. ben en son bahsettiğim yalan muhabbetinde o kadar üstüme gelmişti ki bende bidaha yalan söylemiceğime ve yalan söylersem ayrıl diye demiştim onu hatırlattı. bende artık çabalamıcağımı söyledim. bana olan hislerini anlatırken farkındayım dedim hep ve sinirlendi kapattı telefonu. antideprasan aldım çok sakin cevap verdim ve cok sinirlendi benim çabalamıcağımı görünce. sadece sihirli bir değnek olsun istiyorum herşey düzelsin istiyorumKalk bi çay demle ve huzurun tadını yudumla bi de bugünkü dizilerden birini izle yanında yoksa
boşanmana lüzum yok nikah iptali yaptırabilirsin
ne kadarda doğru bi söz, benim hayatta ki tek amacım onunla mutlu bir yuva kurmak oldu. ondan daha güzel diyebilceğim hiç bir hayalim olmadı ki.. şimdi ise saptantılı bi insana dönüştüm ve kendimi aşmam gerektiğini biliyorum. en kısa sürede yardım almak istiyorumBakın burda sorun yengeniz ya da yalan söylemeniz falan değil. Sorun sizin adeta nişanlınıza bir tür bağımlılık geliştirmiş olmanız. Şuanda da bir bağımlı gibi yoksunluk belirtileri gösteriyorsunuz. Kişiliğiniz, benliğiniz, hayatınız kısacası herşeyiniz "o" varsa var, yoksa yok. Onu kaybetme korkusuyla yapmayacağınız şey yok. Bu sevgi değil, ortada bir ilişki yok. Çünkü bir ilişki olması için iki kişi olmalı. Oysaki siz yoksunuz ortada. 16 yaşımdan beri kendimi ona adadım demişsiniz, keşke kendiniz için birşeyler yapsaydınız ama geç değil biran önce bir uzmandan yardım alın.
"Mutlu olmak istiyorsan bir amaca bağlan; insanlara ya da eşyalara değil" Einstein. Bu anlamlı söz de burda dursun.
evet değişik geldim çünkü ona eski ben olsaydım o telefonda ağlar kapatmaması için yalvarır ve yüzüme kapattığı halde on kere geri arardım. antidepresanın da etkisi var galiba o kadar hissiz konuştum ki ben ben değildim sanki.Aynen devam demekki sen yslcarmayınca EGO'sunu tatmin edemiyor ondan sinirleniyor ayrılmak istemesen de umrunda değişmiş gibi davran ayrılalım de tınlamamış gibi yap bak nasıl o ayrılmamak için çabalayacak
Merhaba herkese
Nasıl nerden baslıcağımı bilmiyorum. Tek bildiğim kimseye anlatamadıkları mı burada paylasmak.
Bundan bir ay öncesine nikahlı eşim olmuş ve 2 buçuk ay sonra aynı evi paylaşacağım adamdan bahsedeceğim..
Eşimin yengesi beni bi katalog satışına üye yaptı.
Bu arada eşim abimin karısınla görüşmemi yada mahattap olmamı istemiyor.
Bende geçen bir ortamda gösterirken yengemde vardı ve oda sipariş verdi. Bişey diyemedim bende. Bundan eşimin haberi yoktu tabi.
Bu gün ürünler gelmiş eşimin yengesi hani yengenin(abimin karısı) ürünleri yokya dedi.
Esimde omu sipariş verdi dedi. Bende korkumdan yok başka birinden bahsediyor dedim. Telefonu ver anneni Arıcam doğru söyle dedi. Bende yengemin verdiğini soyledim siparişi.
Ve sonra ben yalancı oldum pislik bir insan oldum. Ağlarken kriz gecirmisim hiç bişey hatırlamıyorum.
Özür diledim kendime gekdikten sonra bana güvenmediğini inanmadığını ve artık benimde ona olan güvenimi yitircegimi soyledi.
Gorursun sen dedi. Bana ailemi karıştırdın annemi üzmeye ne hakkın vardı falan dedi.
Bundan bir kaç ay öncesine de bana iyimisin demişti ve bende kötü olmama rağmen iyiyim diye yemin etmiştim bundan ötürü çok çektirdi bana yalancısın dedi kaç gün.
Ve şimdi de aynılarını yasatıcak çok korkuyorum. İcim acıyor yazıyorum ama ne yazdığımı inanın bilmiyorum. Çaresiz hissediyorum nefes alamıyorum sanki.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Alkol almış beni annesine bırakıp gitmişti bende zorla çağırdım arabaya geçtik sarldım yalvardım neolur diye sana acıdığım için böyle yanındayım rezil bir haldesin dedi bana. Krizden sonra yada bilmiyorum ne oldugumu yüzümden boynuma kadar kırmızı benekler olustu. Acıyarak ama nefretle baktı bana. Kendimden korkuyorum artık inanın aklıma herşey geliyor. Allah a olan korkum durduruyor beni kendimi kaybetmekten korkuyorum bir akıla çok ihtiyacım var çünkü düşünemiyorum artık.
Evet,sizin gibi (kusura bakmada)düşüncesiz kızlara,bir sihirli değnekbu yazı bile nasıl iyi geldi bana.. az önce aradı nefretini kustu yine aileler olmasa yüzümü bile görmek istemiyomuş. onun gözünde bitmişim ben inanamıcakmış artık bana. neden hala aradığınıda bilmiyomuş. yalancının biriymişim ben bide yengemin yancısı. ben en son bahsettiğim yalan muhabbetinde o kadar üstüme gelmişti ki bende bidaha yalan söylemiceğime ve yalan söylersem ayrıl diye demiştim onu hatırlattı. bende artık çabalamıcağımı söyledim. bana olan hislerini anlatırken farkındayım dedim hep ve sinirlendi kapattı telefonu. antideprasan aldım çok sakin cevap verdim ve cok sinirlendi benim çabalamıcağımı görünce. sadece sihirli bir değnek olsun istiyorum herşey düzelsin istiyorum
Tersini düşünelim, boşamasa bunun adı evlilik mi, evlilik çile çekmek mi, koca sıfatı taşıyan bu adam normal bir adam mı, acıyorum sana diyen bir insanla degil evlilik arkadaşlık bile edilmez.Hemen de boşadınız ha
Olmayacak duaya amin denmez, rabbin tutup adamin kulagini cekecek degil, sana akil vermis kullan, bu duzelmez.Aslında ben yıllarca hayalini kurduğum bu günlerimin böyle geçmesine acıyorum.ne hayallerim vardı şimdi hepsi birer korkuya dönüştü. En yakınım olan insanın yanında diken üstündeyim ben. Ya hata yaparsam kaygısıyla yaşıyorum. Ve korkularım beni yalana itiyor. Bu sefer ona gerçekten bana kızmak için benden nefret etmek için bir sebep doğuyor. Bu gün aradı babamıda almış evimize fayans beğenmeye gittik. Hiç laf atmadı babam bı ara anladı. Bende babam kafasına takmasın bizi diye elinden tuttum. ya git huzur dedi elimi bıraktı. O an yine anladım ne kadar acımasız bir adamla olduğumu elim yüzüm şiş ne kadar üzüldüğümü bildiği halde bana böyle davranan bir adamla beraberim. Dua ediyorum sadece Rabbim görüyor.
Neden?Bu arada eşim abimin karısınla görüşmemi yada mahattap olmamı istemiyor.
Ne alaka?Bana ailemi karıştırdın annemi üzmeye ne hakkın vardı falan dedi.
Nasıl bir ruh hastası ile evlendiniz siz? Neden iyi misin sorusuna yalan söyler bir insan? Böyle bir şeyden nasıl çektirir biri? Başka biri de eeeh yeter be diyemez?Bundan bir kaç ay öncesine de bana iyimisin demişti ve bende kötü olmama rağmen iyiyim diye yemin etmiştim bundan ötürü çok çektirdi bana yalancısın dedi kaç gün.