• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm sadece çok kötü.

Hemen de boşadınız ha

Haklısınız tabi. İyi misin sorusuna bile yalan söylemek zorunda kalan kadın, üstüne bir de bu yüzden çok çektirilen bir kadın bu ruh hastası ile evli kalmaya devam etmeli. Bir yuva kolay kurulmuyor. Peki bir çocuk kolay yetişiyor mu? Konu sahibinin annesi onu ne şartlarda büyüttü, bu yaşa getirdi. Bu psikolojik işkenceyi çeksin diye mi?

Canım anlattığın bu durumu haklı çıkartabilecek tek bir sebep olabilir o da yengesinin onlara katliam yapmış olması (ki bu imkansız) Nasıl bu kadar tepki veriyor şoktayım.

Allah'tan kork yalan söylüyor sun diye ondan ne korkuyorsun. Kendi alkol alıyor, sana eziyet ediyor , sen yalan söyleyince olay. Hayır yani niye yalan söylüyorsun. Aman kriz geçirecek dert mi kalmadı , kendine gel arkadaşım. Çok abartmayin su aşk , sevgi , öldüm bittim hallerini yav , bunlar da Athena veya Zeus değil neticede .

Bosan diyenlerede sasiyorum yazilanlardan anlasilmiyomu,onun derdi kocasindan kurtulmak deil kocasina yalan soyledigi icin pisman,nasil duzeltirim derdi,boyle tiplerede acimiyorum sinir oluyorum kocasinin kulu kolesi oluyolar aman erkek o dusuncesi,herkez haketigni yasiyo.

Kendini toparla bi kac gun bakma yüzüne .

Bak anlaşlmazlık varsa hala şansın var aynı eve girmrmişsin zifaf etmemişsin.Kaçıp kurtulman için şans var.Resmiyette evliliği kimse sorun etmez.
Bu adam çok saygısız bencil ve cahil.Yengenle konuşma nedir.O kim.

Evliliğin ilk dönemlerinde yanlış anlaşılmalar olabilir.birbirinizi zamanla taniyacaksınız.Allahın sana nasip ettiği hiç bir sınavdan kaçmamalısın bence.öyle bi zaman gelicekki iyimisin demesine gerek kalmadan o senin yüzüne baktığında kendisi nasıl olduğunu anlayacak zaten.sen de onun nelere sinirlendiğini ve bu sinirinin altındaki asıl sebebi anlayacaksın.zamanla ve sabırla

" Neden hala seni arıyorum bilmiyorum " demisya..
Çünkü ezmek hoşuna gidiyor, aradığında karşısında , ağlayan, özür dileyen,ezilen bir insan görmekten mutluluk duyuyor.
Ve çok emin ki , siz asla güçlü duramayacaksiniz karşısında.

Onu şaşirtin. Hayata bir defa geldim, senin eziyetin çekmek için gelmedim ben deyin.
Seni terk ediyorum, ezecegin bir kadın bul kendine deyin.

Bravo tebrikler bu kadar saçma sapan şeylerle hayatınızı zindana çevirmeye devam edin.

Haklısınız tabi. İyi misin sorusuna bile yalan söylemek zorunda kalan kadın, üstüne bir de bu yüzden çok çektirilen bir kadın bu ruh hastası ile evli kalmaya devam etmeli. Bir yuva kolay kurulmuyor. Peki bir çocuk kolay yetişiyor mu? Konu sahibinin annesi onu ne şartlarda büyüttü, bu yaşa getirdi. Bu psikolojik işkenceyi çeksin diye mi?
Sizin bu kafayla piyasada evli çift kalmaz herkesin güllük gülüstanlıkya evliliği bazı durumlar vardır tolere edilir haa şiddet aldatma anlarımda klavye başında oturup sallamak kolay tabi

Sizin bu kafayla piyasada evli çift kalmaz herkesin güllük gülüstanlıkya evliliği bazı durumlar vardır tolere edilir haa şiddet aldatma anlarımda klavye başında oturup sallamak kolay tabi

Benim bu kafamla zaten kimse eziyet çekmesin, herkes mutlu olsun.
Siz öyle yapın olur mu? Gözünüz gibi baktığınız kızınıza ilerde psikolojik şiddet uygularlarsa aldatmıyor kızım idare et diyin.

Evet. Ne diyelim ohh kadınsın sen ezdir kendini erkeğine saygı duy höyt mü diyelim. Ya siz konuyu anlamadınız ya da ben sizi
Canım ben konuyu anladımda senin hayat tecrüben yok belli konu sahibini sizde fikir ister siz adliyeyi yollarsınız bende bekarken evliliği sorunlu arkadaşlarıma amann boşan ne olacak bunumu çekicen vs.vs.derdim ama insanın başına gelince öyle kolay olmuyor bazı şeyler helede çocuk varsa sırf çocuklar anne baba ayrı büyümesin diye mutsuzluğa mahkum olunuyor mutluymuş gibi hayat devam ettiriliyor

Sonuçta baskı yapmış yok görüşme bilmemne tamam görüşmemeliydin belki falan ama affedilmeyecek bişey de değil saçmalamış. Kendini üzme artık

Benim bu kafamla zaten kimse eziyet çekmesin, herkes mutlu olsun.
Siz öyle yapın olur mu? Gözünüz gibi baktığınız kızınıza ilerde psikolojik şiddet uygularlarsa aldatmıyor kızım idare et diyin.
Tamam canım anladım memelektin yarısı dul zaten aynen senin dediğin gibi oluyor herkes çok mutlu

Canım ben konuyu anladımda senin hayat tecrüben yok belli konu sahibini sizde fikir ister siz adliyeyi yollarsınız bende bekarken evliliği sorunlu arkadaşlarıma amann boşan ne olacak bunumu çekicen vs.vs.derdim ama insanın başına gelince öyle kolay olmuyor bazı şeyler helede çocuk varsa sırf çocuklar anne baba ayrı büyümesin diye mutsuzluğa mahkum olunuyor mutluymuş gibi hayat devam ettiriliyor

Konu sahibinin konusunda çocuk yok. Gerçek bir evlilik bile yok.
Sırf anne-baba ayrı büyümesin diye kendilerini mutsuzluğa mahkum eden anne babanın çocuğu olarak çok yanlış yaptıklarını söyleyebilirim o anne-babaların. Çocuklarda açtıkları psikolojik travmaları bilmiyorlar. Çocuklar anlamıyor zaten değil mi, mutsuz yuvayı? Sürekli tartışan çift görmekten mutlu evlilik yürütmek nedir bilmiyorlar. Huzursuz hırçın oluyorlar. Sonra gittikleri psikologların hepsinin tanısı aynı oluyor. Çocukların arkasına saklanmasın kimse boşanamayınca.

Tamam canım anladım memelektin yarısı dul zaten aynen senin dediğin gibi oluyor herkes çok mutlu
Şimdi anlamadıgınız şu burada hergün onlarca sorunlu evlilik paylaşılıyor eğer okuyorsanız konu sahibinin sıkıntısı aslında kötünün iyisi yani düzeltebilir bir şekilde yapıcı olmaya çalışın biraz

Şimdi anlamadıgınız şu burada hergün onlarca sorunlu evlilik paylaşılıyor eğer okuyorsanız konu sahibinin sıkıntısı aslında kötünün iyisi yani düzeltebilir bir şekilde yapıcı olmaya çalışın biraz

Öyle bir zorunluluğum yok. Ben kötünün iyisine razı olmayı öğütleyemem kimseye. Prensiplerime aykırı. Konu sahibi ruh hastası olmayan bir adamı hakediyor. Ne demek iyi misin sorusuna tartışma çıkmasın diye iyiyim demek zorunda kalan, üstüne yalan söyledi diye saçmasapan eziyet eden bir adam. İnanın insanın ruh sağlığının bozulması bazen kırık bir kemikten daha kötüdür. O yüzden psikolojik şiddet diye bir şiddet türü var.
Herkes insan gibi yaşamayı, mutlu olmayı, mutlu edilmeyi hakediyor.

Back
X