2 tane boşanmış çocuklu bayan arkadaşım var... Velayetler anne de ama babaları ile de sıkça görüşüyorlar.
Ben uzun zamandır 2 çocuğu da görmemiştim... Dün akşam gördüm... Tabiri caizse çocuklara can gelmiş...
Gözlerinin feri sönmüştü çocukların negatif enerjiyle dolu anne baba ile aynı evde... Huzur=özgüven....
Kocam kıymetli, evde yatmak güzel, şimdi kim çalışıp didinip tek başına çocuk sorumluluğu üstlenecek..El alem ne der ?
Ya kocam başkasıyla evlenirse vs. gibi egosal problemlerinizi çocuklar için katlanıyorum diyerek çocuklara kitlemeyin...
Ayrılmış anne babanın çocukları, mutsuz anne baba ile kavga ve gürültü içinde yaşayan çocuklardan çok daha sosyal ve öz güvenli oluyor. Annem babam ayrıldı demeye utanan çocuk ben sizden duydum... Tam tersi annemin evinde de odam var, babamın evinde de, 2 evim var güvencesinde daha mutlular. Kısıtlı zamanlarda görüştükleri için babalar daha relax ve daha ilgili çocuklara... Babası sahip çıkmayan çocuklar yok mu var elbet de... Buna üzülüyorum işte. Onlar erken başlıyor hayata, erken olgunlaşıyor... Ama bu bile hergün kavga gürültü şiddet ve küfürlü bir evde büyümekten iyidir...