• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm sadece çok kötü.

Arkadaslarinizla ailenizdeki kisilerle yasadiginiz her olumsuz seyi esinize anlatmayin. Cunku abartiyorlar ve sacmaliyorlar. Yok sana zarar veriyor yok senin kotulugunu istiyor. Aynisini onun tarafindan biri size yapsa o kisiye toz kondurmaz. Sen fesat olursun o kisi iyi biri olur. O yuzden anlatmayin. Arkadaslariniza da ailenizdeki akrabalariniza da toz kondurmayin. Kendiniz gorusmek istemezsiniz o kisiyle o ayri.
Benim esim de evlenmeden once ayniydi. Aglama krizlerine giriyordum ben de onun sacmaliklari yuzunden. Normalde evlenince her sey daha kotu olur ama biz evlenince o adamdan eser kalmadi. Duzeldi her sey. Tabi her evlilik ayni olacak degil ama biraz sahiplenme hissi var gibi. Evlenince birbirini taniyip guvendikce bu tur problemler aşılıyor bence...

Tatlım sen önce dikkatlice YAZDIKLARIMI okuyuver emi sana hiç laf yetiştirwmicem

Tabi yetiştiremezsin herkese laf atmışsın mübarek. Konu açılmış yorumlar yazılmış. Herkesin bi fikri vardır yazar. Sana ters gelen bana gelmez bana ters gelen sana gelmez. Bu konuda olduğu gibi. Ne bir kadın bir adamı ezmeli aşağılamalı ve acımalı ne de bir adam kadını. Her evlilikte sıkıntılar var herkes bişeylere sabreder. Konu sahibi artık öyle bi duruma gelmiş ki canına kast edicek. Bu daha bi doğru seçim mi? Hey konu sahibi bak nurum2 çok kızdı sen en iyisi intihar et ama sakın kocanı boşama emi. Boşver kız iki dayak yersin oturursun. Oldu mu NURUM2 tek doğru senmişsin gibi davranma sen laf atmasan kimse konuyu uzatmaz şimdi sana he he oldu tamam canım ben artık sana cevap atmıcam.

bu yazı bile nasıl iyi geldi bana.. az önce aradı nefretini kustu yine aileler olmasa yüzümü bile görmek istemiyomuş. onun gözünde bitmişim ben inanamıcakmış artık bana. neden hala aradığınıda bilmiyomuş. yalancının biriymişim ben bide yengemin yancısı. ben en son bahsettiğim yalan muhabbetinde o kadar üstüme gelmişti ki bende bidaha yalan söylemiceğime ve yalan söylersem ayrıl diye demiştim onu hatırlattı. bende artık çabalamıcağımı söyledim. bana olan hislerini anlatırken farkındayım dedim hep ve sinirlendi kapattı telefonu. antideprasan aldım çok sakin cevap verdim ve cok sinirlendi benim çabalamıcağımı görünce. sadece sihirli bir değnek olsun istiyorum herşey düzelsin istiyorum
Bak canım ben açık söyleyim sana o anti depresan içiren arkadaş var ya ondan bi tane de bende var ve benim çocuğum da var ama sor depresyonda mısın diye kesinlikle hayır sor çocuğun mutsuz mu diye kesinlikle ben onu görmüyorum duymuyorum kendime onunla onsuz bi hayat kurdum hergün bi dizim var hergün okuduğum kitap yapmam gereken temizlik ve en önemlisi mutlu yetiştirmeye çalıştığım kızlarım var ve inan bana çok ama çok güçlüler boşanamadım çünkü kızım çok düşkündü babasına ve ona bu mahrumiyeti yaşatmak istemedim onu da kendi haline bırak yalvarma ya o kim iyi hissettir kendine sana senden başka kimse lazım değil boşanmak kolay dwğildir bilirim ama lütfen çay dizi kitap arkadaş ondan uzak tutacak ve seni hayata bağlayacak herşeyyyy

Arkadaslarinizla ailenizdeki kisilerle yasadiginiz her olumsuz seyi esinize anlatmayin. Cunku abartiyorlar ve sacmaliyorlar. Yok sana zarar veriyor yok senin kotulugunu istiyor. Aynisini onun tarafindan biri size yapsa o kisiye toz kondurmaz. Sen fesat olursun o kisi iyi biri olur. O yuzden anlatmayin. Arkadaslariniza da ailenizdeki akrabalariniza da toz kondurmayin. Kendiniz gorusmek istemezsiniz o kisiyle o ayri.
Benim esim de evlenmeden once ayniydi. Aglama krizlerine giriyordum ben de onun sacmaliklari yuzunden. Normalde evlenince her sey daha kotu olur ama biz evlenince o adamdan eser kalmadi. Duzeldi her sey. Tabi her evlilik ayni olacak degil ama biraz sahiplenme hissi var gibi. Evlenince birbirini taniyip guvendikce bu tur problemler aşılıyor bence...
Valla siz istisnasiniz.. Ya duzelmez daha beter olursa?? Boyle bir risk alinir mi; tum hayatın sozkonusu iken? Ki konu sahibi ile nisanlisi senelerdir beraberlermis..

Tatlım sen önce dikkatlice YAZDIKLARIMI okuyuver emi sana hiç laf yetiştirwmicem
Yalniz konu sahibi nikah yapmis ama evli degiller, nisanli sayilirlar, o yuzden evli bi insana kolay kolay soylenmeyen seyleri söyleyebiliyoruz.. Hem siz "bu benim fikrim" diyosunuz hem de baskasinin fikrine tahammul edemiyorsunuz, sizin gibi dusunmesini bekliyorsunuz; ben bunu anladim..

Bosan diyenlerede sasiyorum yazilanlardan anlasilmiyomu,onun derdi kocasindan kurtulmak deil kocasina yalan soyledigi icin pisman,nasil duzeltirim derdi,boyle tiplerede acimiyorum sinir oluyorum kocasinin kulu kolesi oluyolar aman erkek o dusuncesi,herkez haketigni yasiyo.
Gercekten konu sahibinin derdi bu mu :KK53: yalani yuzunden kirdigi biricik hassas kocişinin gonlunu almak mi?? Adam yalan söylendiği icin cok incinmis normal bi erkek mi, yoksa davranislari, hakaretleri, psikolojik zulmu ile kadina yalandan baska yol birakmamis biri mi?
Ettigi hakaretler de cabası..

Bizim orada su kanalları vardı eskiden.birçok kapağı vardı.ne kadar çok kapağı kaldırırsanız,su o kadar ileri gider şiddetini arttırarak. İlişkilere benzetiyorum bunu malesef geri çekilen tarafı ezmek,onun alanını ihlal etme doğamzda var. ne kadar çok alan verirseniz karşıdakine o kadar alanınız ihlal edilir,siz kendi sınırlarınızı,dğrularınızı kOruyacaksınız ki karşıdaki size saygı duysun,altında değil kendi seviyesinde görsün..Böyle kadınları gördüğümde çok üzülüyorum,kendi değerimizi kendimiz düşürüyoruz..size "yok o değil" dediniz diye acıyarak bakıyormuş o kim ki size acısın..Eş size hayatı daha güzel yapandır,zehir eden değil..

Back
X