Neden senden ayrıldığını anlamadım.. Daha açık anlatsan biz de anlasak oona göre yorum yapsak....
önce açtığın konuyu okudum ,,sırf onunla özel şeyle yaşadın diye onunla evlenmek zorunda değilsin, bu durum onun için de aynı ,, iyi ki evlenmemişsin bu adamla, dansöz gibi kıvırıyor baksana bi de erkek olcak , ilerde kucağında cocuk tek başına kalmak da var ..uçurumun eşiğinden dönmüşsün bence..
Nazım Hikmet'in bir sözü vardır.DÜŞMANA İNAT BİRGÜN FAZLA YAŞA.her şey insanlar için.hayata devam et
bekaretin çözümü var ,,dürüstçe değil diye düşünürsen madem milletimin erkekleri çekinmeden hatta övünerek üstelik sokak kadınlarıyla her haltı yiyor ama karsındakinin bekaretini ölüm kalım meselesine getiriyor ,her şeyi hakediyorlar . ... ama kesinlikle psikolojik yardım almalısın
Canım bir erkeğe bağlanmak ne demek bilirim.. maalesef biz kadınlar böyleyiz aşık olduğumuzda mantığımız devre dışı kalıyor ve duygusallaşıyoruz ama erkekler öyle değil daha mantıksallar duygular önemli ama 2. plana atmayı başarabiliyorlar.. toplumun yüklediği rollerden kaynaklanıyor bu zaten.. genel bakışta erkek güçlü kadın daha zayıf görünür...
Bu da bir örnek sizin yaşadığınız olay..
Ama artık kadının yeri çok farklı önce kendimize olan saygımızı korumamız lazım ilşkide sadece veren taraf kırılgan taraf kaba tabirle ezilen taraf olmamamız için.. erkekler guclu kadınları sever ve kaybetmekten korkarlar..
Başta affetmekle sana dönmesine izin vermekle hata etmişsin.. ha affetmicek miyiz hiç eşlerimizi tabiiki edeceğiz ama gerçekten hatasını anlayıp bizim gönlümüzü almaya çabaladıklarında... bir özür dilerim her şeyi halletmemeli kızlar...
Sana gelince tatlım.. sakın onunla yaşadıklarından dolayı pişmanlık duyma tecrübeyle öğrenilen şeyler her zaman daha kalıcı olmuştur insan hayatında.. yanlışların azalır ve kendine olan guvenin artar...3 sene öncesine dönemeyeceğine göre yaşadıklarından ders al ve sana ne kadar saygısızlık yapıldıüını düşünüp bunun bir daha olmasına izin verme..Bu olayları kendinde gayet rahat aşabilirsin ama içinde bulunduğun psikoloji buna izin vermiyorsa yardım almanda fayda var...
Bekaret konusuna gelince.. zaten sennle gerçekten sen olduun için evlebecek olan insan bekaretin b sinin lafını yapmaz... o insanları önemseme bile.. susup kalma cesur ol sen sevdin guvendin ve geleceğini planladın ama hataya dustun ve bu senin elinde olmadı... aşkın gözü kördür ibaresi psikolojide bile var ya..
üniversite öğrencisisin tahminimce.. psikoloji bölümü yada danışmanlık bölümü hocalarından yardım alabilirsin canım.. çok katkısı olacaktır eminim.. bende danışmanlık okuyorum özel mesaj atarsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
sen çok değerli ve özelsin bunu unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?