Kötüyüm

canım benim rica ederim.. kendini guzel ifade eden birisn ve bu yuzden anlamakta zorluk çekmiyoruz.. kendini bu kadar iyi bilen tanıyan ve ne yasadığının farkında olan biri olarak bu sorunun ustesinden de gelebilirsin tatlım.. kendine inan yeter

Gereksiz bi adam için tatlı canını üzmeye değmez, bşver eminimki ondan çok daha iileri karşına çıkıcaktır, bekaret die tutturan düz matıkdakilerde buyursun bakirlik raporu getirsinler sende ona göre değerlendir..

Biliorum zor bir dönem, ne söylesek anlamsız, sizinkide acı mı ne yaşadınızki diceksin ancak bunun üstesinden yalnızca sen gelebilirsin, bizden önce kendinle konuşmayı dene emin ol içindeki sen sana çok daha inandırıcı, avutucu gelecektir..

Ve en önemlisi çok zorda gelse düşün sen onun için can çekişirken acaba o şuanda napıor???

evet canım hata yapabiliyoruz maalesef....
bu hatalar ruhumda derin yaralar açtı.tek suçum sevmek ve güvenmek oldu....
şu zamana kadar dualarla ayakta kaldım diyebilirim,ölmeyi bile istedim ama bununda çözüm olmadığını farkındayım...aksine zayıflık..tekrardan sevmek,güvenmek ,inanmak o kadar zor ki benim için olan sadece bana oldu....

onun umrunda bile değilim eminim...
her türlü desteği verdim ben ona,maddi ve manevi...
nefret ediyorum ondan ve ailesinden bu durumu ablasıylada paylaştım...
bana sölediği şey üzülme yaşaman gerekiyormuş ve belki bu aileye gelin geliceksin...kardeşi için asla kötü bir söz ettirmedi aksine annem bitmesine sebeb değil
zaten kardeşim bitirmeyi düşünüyormuş..ne acı maalesef...ben bu saaten sonra o aileye gelin gitmek değil adlarını ağzına almam....

yeniden sevmek, güvenmek, inanmak su an icin sana imkansiz gelebilir canim..
ama inanki deil.. su an acin taze.. sana ne söylesek acini hafifleticek belki ama tamamen gecirmicek.. ama hayata küsme.. bu kendine edecegin en büyük kötülük olur.. ki sen bunu hiccc hak etmedin.. olan sadece sana olmaz merak etme bu yapilanlar onlarin yanina karmi kalicak saniosun?? rabbim büyük ne ektilerse onu bicecekler.. emin ol o ruhunda acilan yaralari iyilestiricek biri cikacaktir karsina... dünyadaki tek insan o deil ya.. böyle düsün tatlim.. sadece biraz zaman.. hayat cok güzel ve yasamaya deger.. ayrica sevmek ve güvenmek suc deil.. belkide bu bir imtihandir.. karsina eminim kimler kimler cikicaktir ve birgün onun adini bile hatirlamiyacaksin..

ne kadar güzel bak karakterin sağlam, aşk aşk die ağlayıp çektikleri her yöne gitmior aksine gururum diosun, bu kadar güçlü ikne mein ol aşacaksın şimdilik kendine zmn ver kimseyi sokma hayatına o kadar mantıklı düşünüorsun eminim bir dönem yalnızda çok mutlu olacaksın..
Ki artık insanlarıda tanımışsın kimsenin seni kullanmasına izin vermeyeceksin bu adamın ya da ailesinin yüzünü kendin görebilmen büyük şans ileride daha büyük sorunların olurdu, boşşşvveerr de geç canım zmnla acın azalıcak..

evet canım üzerinden biraz zaman geçince daha iyi farkına vardım acım biraz olsun geçti ama..izleri var hala yüreğimde...başarıcam biliyorum sadece şu sınavın geçmesini bi an evvvel iş hayatına atılmayı istiyorum...benim yaşadıklarımda genç kızlarımıza örnek olması benim gibi hata yapmamalarını diliyorum....hiç kimse bizden değerli değil.değeri doğru insanlara vermek gerekir ama bazen gözümüz kör olabiliyor....

[]evet cnm belki bu büyük bi hata ama hatalar hataları doğurur ben o insanın gerçek yüzünü 3 yıl sonra anladım..bir ömür mü 3 yıl mı derseniz aşkı sevgiyi bi tarafa atarım keşke bunları 3 yıl önce düşünebilseydim ama gençlik işte...evlilik kolay değil gerçekten ki ben sadece beni ortada bırakmasını görmedim,tokatını da,hakaretini de evet boyun eğmiştim ona ama artık değil....[/CENTER]

sevseydi bırakmazdı. özel şey yaşasaydın veya yaşamasaydın...

kaldı ki onu yaparken silah zoruyla yapmadın ya,karşılıklı yapmışsınız. eee şimdi niye problem yapıyorsun o zaman

kendi düşen ağlamaz

adam değilse yol ver. ne üzülüyorsunopuyorumnanaktan

ne demeli bu erkekler bilmiyorum artık...hiçbirisi sevilmeyi haketmiyor
canım üzülmemeye çalış..Allah karşına onu nefretle anmanı sağlıcak insanlar çıkarsın inşallah
bu arada üniv. son sınıftamısın cnm öğretmenlik filanmı okuyorsun?

doğru söylüyosun sevseydi bırakmazdı.....
onu yaparken silah zoruyla ypmadık ancak üzerimde bi baskı vardı ne yazıkki karşı koyamadım,geleceğe dair planlarımız vardı ,ve sözleri ile etkiledi beni hatalıyım biliyorum ama suçun büyüğü onda bunu bilmesi gerekir bu saaten sonra zaten dönsede ben eskisi gibi hissetmiyorum,sevmiyorum.yaşadığım biir tramva siz bunu farkında değilsiniz sanırım insanlar hata yapabilir,inanabilir,güvenebilir....siz de hayatta hata yapmamaya gayret edin siz de düşmeyin.....​

evet cnm bende artık yorum yapamıyorum....ne demeli bu erkeklere bence önemli olan bir annenin oğlunu yetiştiriş biçimi...bitti canım üniversite işletme bitirdim kppseye hazırlanıyorum ....maalesef bu stres altında inşallah geçicek diyorum sabrediyorum sadece......

Bence aranızda sevgi saygı vs. bitti demesi bahane..

Ailesine karşı gelememiş, ben bu kızla evlenicem diyememiş de sana ''aramızda saygı bitti ''demiş.

Madem ailesinin huyunu biliyor , ailesinin akrabalardan bir evlilik yapmasını istediğini elbet biliyordur, senle neden bu raddelere gelmiş.??

Saygı bitti de demek neyin nesi?
Cinsel anlamda birşeyler yaşadıktan sonra değişti demişsin, erkek işte..O zamana kadar saygı vardı da aranızda sonra mı bitti saygı..

Gerçekten adam değilmiş..Haklısın insan kendini kullanılmış hisseder, ama yapacak birşey yok.

Hakkında hayırlısı olsun unutmaya çalış..

çok sağol canımm.

bende hatalıyım , üniversitede başladı ilişkimiz , deli gibiydi bana,çok seviyordu yada böle bişeyi yaşamak için kandırmışta olabilir..bilemiyorum..

sonra annesi mudahale etmeye başladı ilişkimize.....

3 yılın sonuna gelmek için çok çabaladık,ki, ben sürekli bitmesi gerektiğini savunuyorudum ona her seferinde o beni geri döndürdü....

ailecek bazı sorunlar yaşadı.....abisi boşandı,annesi akrabalarında evlendirdi tekrar,diğer abisine köylerinden kız aldılar...en sonunda sıra bundaydı....annesi buna kız bakmaya başladı tabii aramızda bu sebeble sorunlar çıkmaya başladı ve bitirdi...sonra geri döndü tekrar bitti böyle işte cnm benim hikayem.....

suçu ona buna atmakla bir yere varılmaz. karşı koyamadım,sözlerine inandım,güvendim...şakkıdışimdi onun umurunda mısın laelaelaelaelaetravma yaşıyorsun da bu travmadan çıkış yolu suçu başkasına atmak değildir. isteyerek yaptığın bir şeyin faturasını başkasına kesme. her insan hata yapabilir evet. bu yaptığı hata olarak görüyorsan ders alırsın bir daha yapmazsın. ama artık gitmiş bi adamın peşinden ağlamak neye yararÇok üzgünüm çoook
karaktersizin tekiymiş ömründen daha fazla çalmadan kurtulmuşsun. bu saatten sonra yapacağın şey yaşadıklarından ders almak ve önüne bakmaktan başka bir şey değil. önüne bak sınava odaklan ve kur güzel hayatını.şakkıdı

sana bu acıyı yaşatanlar sürünerek gelecek önüne. ama o geldğinde onların karşısında dik durmak için yapılması gerekenleri yap
buyrunnnnnnnnn

geçecek ama sabır. bataklıkta çırpınmak daha derine götürür...kafamçokkarıştı kendin için bir şeyler yap, benim için onun için değilyerimseniben

canım zaten kimseye fatura kesmiyorum burda hatalı olduğumun farkındayım onun peşinden ağlayıp sızlanmıyorum evet bu hatayı bir daha asla tekrarlamıcağımı da biliyorum.....sadece üzlüyorum bunu da burda d,le getiriyorumm o şekilde rahatlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…