- 26 Haziran 2019
- 32
- 9
- 6
- 29
- Konu Sahibi mutludegilim
-
Kızlar birkaç gün önce ortak bi gruptan biriyle tanıştım tüm gün bana çok nazik davrandı hemen ardından mesaj attı iltifat etti vs. Ertesi gün resmen 180 derece döndü yazan sosyal medyadan ekleyen kendisi ama attığım mesajlara hep geç cevap vermeye başladı. En son 6 saat geç cevap verince görüldüyü yapıştırıp her yerden sildim. Aklıma yatmıyor cidden derdi neydi, bundan sonra ne yapar. Sizce iyi yaptım mı bana ne önerirsiniz. Burcu kova
çok teşekkürler. ben zaten her dakika elinde tel beni beklesin demek istemedim. ama o tel elindeyken sosyal medyada paylaşımlar yapılırken arkadaşlardan gelen mesajlara anında dönüş yapılırken sıra bana gelince dursun bu beklesin bikaç saat zihniyetine sinirliyim ve tepkiliyim zatenBenimde burcum kova ve yakın çevreme sorsanız benimle ilgili ilk soylecekleri şey ; çok dengeli ve net olduğumdur.
Burçtan çok karakterle alakalı .
Ama şunu anlayamadım; adam mesajlarınıza anında cevap vermek zorunda mi ?
Birini beğenip iltifat edince her dakika onun mesaj atmasını mi bekleyeceğiz?
Bence bir dengesizlik yok sadece adamın dünyası sadece sizden oluşmuyor.
çok teşekkürler bence de olması gerekeni yaptım. kendi kaybeder yapacak bişey yokYani onu silmekte iyi ettiniz napicaktiniz baska erkek degilmi baska napicak knusacak senle sikildinda gec kenara bakalim siradakiler gelsin
Anlıyorum ama 2 günde tanidigi biri neden önceliği olsun ?çok teşekkürler. ben zaten her dakika elinde tel beni beklesin demek istemedim. ama o tel elindeyken sosyal medyada paylaşımlar yapılırken arkadaşlardan gelen mesajlara anında dönüş yapılırken sıra bana gelince dursun bu beklesin bikaç saat zihniyetine sinirliyim ve tepkiliyim zaten
çok doğru düşünce, ama ben bunu zaten bana öncelik versin diye düşünmedim. en azından müsait değilse sonra konuşalım nezaketini gösterebilmesi gerekmez miydi tel elinde bana yazacağın mesaj 2 saniye sürmez bunun için 2 saat bekletmenin ne manası var demek ki saygı duymuyorAnlıyorum ama 2 günde tanidigi biri neden önceliği olsun ?
Siz neden 2 saat bekliyorsunuz ? Belkide odaklanmaniz gereken budur .çok doğru düşünce, ama ben bunu zaten bana öncelik versin diye düşünmedim. en azından müsait değilse sonra konuşalım nezaketini gösterebilmesi gerekmez miydi tel elinde bana yazacağın mesaj 2 saniye sürmez bunun için 2 saat bekletmenin ne manası var demek ki saygı duymuyor
ben de oturup tel başında tabi ki beklemedim, ama ortak gruba gelen goygoy mesaja cevap verip bana cevap vermeden çıkınca fark ettim bu durumu. zamanla göreceğizSiz neden 2 saat bekliyorsunuz ? Belkide odaklanmaniz gereken budur .
Bence karsinizdaki insan ona cevap vermeyince bekleyecek biri degil. Ya niye yazmadın yazar ya da kendi hayatına bakar .
O yüzden kendi gibi bakacaginizi düşünmüştür. Bence de en makul bakış açısı budur
Benim sevgilim de Kova ,Kızlar birkaç gün önce ortak bi gruptan biriyle tanıştım tüm gün bana çok nazik davrandı hemen ardından mesaj attı iltifat etti vs. Ertesi gün resmen 180 derece döndü yazan sosyal medyadan ekleyen kendisi ama attığım mesajlara hep geç cevap vermeye başladı. En son 6 saat geç cevap verince görüldüyü yapıştırıp her yerden sildim. Aklıma yatmıyor cidden derdi neydi, bundan sonra ne yapar. Sizce iyi yaptım mı bana ne önerirsiniz. Burcu kova
çok teşekkürler Allah bozmasınBenim sevgilim de Kova ,
O dengeyi sağladığı için hala beraberiz :)
Kararlıdır , nettir , ne diyorsa odur.
Bence burç değil meseleniz :)
Mesela biraz evel gerçekten cook deger verdiğim bir arkadaşım bana yazdı cevap vermedim. Ama buraya yazıyorum.
Bunun nedeni ondan çok buraya deger vermem mi şimdi?
Hayır sadece şu sıra yoğun ve zor gunler geçiyorum ve tanıdığım kimse ile konuşmak istemiyorum .
Her şeyi kişisel almak doğru değil.
Kovalar nasıl mesela?Az önce bi arkadaşımla kovaların ne kadar garip olduklarını konuşuyorduk:) Sana tavsiyem kova gördüğün an kaç ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?