- 26 Haziran 2019
- 452
- 5.956
- 58
- 31
- Konu Sahibi mutludegilim
-
Belki silmez hiç bişey yokmuş gibi yazar bi kaç gün sonra, dengesizlerrrrrrraynen nerde dengesiz psikopat varsa beni bulurdaha o silmemiş beni rehberden bakalım ne zamana silecek hahahah
HAHAHAHAHA K A Ç T I MEmin ol burçtan değil. Manyak çokkGeçmiş zamanda biri benimle tanışmak için başka bir ilden benim bulunduğum ile geldi. Benden çok hoşlandığını falan söyledi. 3-5 gün sonra da inkar etti. Böylelerini kafaya takarsan,özgüvenini kaybedersin. En mantıklısı hemen kaçmak
trip atmadım zaten yok nasıl yazmazsın diye kıyamet koparmadım. işlerinden meşgul olsa da yazamasa isterse 6 gün boyunca yazmasın sorun yok. o ele tel alınıp sosyal medyada goygoy edilip arkadaşlarla lakırtı yapılıp sıra bana gelince dursun bikaç saat daha diyosa az bile yapmışım ergence de değil onun yaptığı ergenlikBu kadar trip atmana. gerek yok
Adam yazmış biraz bekle yine yazardı yani ne var
Ne var geç cevap yazdıysa
Silmen falan çok ergence
canım zaten daha yazsa da görüldüden başka cevap vermeyeceğim rehberden hala silmemiş aklı varsa siler bir daha da yazmazKova burcu erkeklerinden nefret ederim, bence kesinlikle ciddi ilişki insanı değiller. Dengesizler ve flörtözler sürekli gözleri dışarda. Bence arkana bile bakmadan kaç.
ben unutmam orası ayrı inş yazar da bir daha görüldü atarımBelki silmez hiç bişey yokmuş gibi yazar bi kaç gün sonra, dengesizlerrrrrrr
En doğrusunu yapmışsın . Daha bu ilk günler ilerisini sen düşün .canım zaten daha yazsa da görüldüden başka cevap vermeyeceğim rehberden hala silmemiş aklı varsa siler bir daha da yazmaz
SÜPERSİN TEŞEKKÜRLER URANÜS NEPTÜN VE 11 DERECELİK AÇIDA BULUNAN 7. EVİM HAHAHAHAMerkür 7. evi olan Kova burcunda. Jüpiter, uranüs, neptün Balık burcunda. Bu yüzden sevgiliniz size geç yazıyor. Eğer mars kova burcuna 11 derece açılık vaziyette dursaydı hiçbirşey böyle olmayacaktı. Temmuz ayının 17'si itibari ile Jüpiter, uranüs, neptün kova burcuna geçecek ve gerçekleşecek ay tutulması ile kova burçları sevgililerine artık geç yazmayacak. Görüldü atmayacak. Tüm dertleriniz son bulacak. Sevgiler. Astrolog Cici.
canım zaten ben bana karşı bir şey hissetmemesine kızmadım ki hem kendisi yazıp iltifatlar ediyor hem de sanki yazan benmişim iltifatları da ben etmişim edalarında geç cevap veriyor ben buna sinirlendim. zaten mesaj atmasaydı hiçbir sorun olmayacaktı ben de güzel bir arkadaş kazanmış olacaktım. ben hisleri olmamasına değil bu dengesizce ve saygısızca tavrına sinirliyim
düşünmek bile istemiyorum çok şükür neşeli kızım ona da kalmadımEn doğrusunu yapmışsın . Daha bu ilk günler ilerisini sen düşün .
çok teşekkürler aynen umursamaya bile değmez. bakalım o ne zamana silecek beniya evet de mesela ne demek isterdiniz ona bir düşünün savunmanız ne olurdu?
bana dün iltifat ettin bugün 6 saat mesajıma cevap vermedinn?!!! ve tam 2-3 gündür görüşüyoruz seninleee?!!
Koskoca 3 günümü verdim sana ve bana iltifat edip gözlerimi boyadın bana umutlar verdin mi?
hani bunu demezsiniz diye düşünüyorum tabi ki.
İltifatlarıyla moralinizi yükseltin demek ki güzel bir kadınsınız, geri kalanını boş verin.
Keşke buraya yazana kadar ona sorsaydın da merakin gitseyditrip atmadım zaten yok nasıl yazmazsın diye kıyamet koparmadım. işlerinden meşgul olsa da yazamasa isterse 6 gün boyunca yazmasın sorun yok. o ele tel alınıp sosyal medyada goygoy edilip arkadaşlarla lakırtı yapılıp sıra bana gelince dursun bikaç saat daha diyosa az bile yapmışım ergence de değil onun yaptığı ergenlik
canım zaten ben bana karşı bir şey hissetmemesine kızmadım ki hem kendisi yazıp iltifatlar ediyor hem de sanki yazan benmişim iltifatları da ben etmişim edalarında geç cevap veriyor ben buna sinirlendim. zaten mesaj atmasaydı hiçbir sorun olmayacaktı ben de güzel bir arkadaş kazanmış olacaktım. ben hisleri olmamasına değil bu dengesizce ve saygısızca tavrına sinirliyim
Kova erkeği tam hoşlanmamışsa yazmaz. Karakter olarak zaten geneli problemli... Şimdi dislike yağmuruna tutulucam ama üzgünüm bnm nezdimde gerçek bu.. İnan bana eksik kalsın, kova erkeği kadar merhametsiz çift karekterli Bi burç yok ne ikizler.. Ne başak.. En dengesizi Kova.
Az önce bi arkadaşımla kovaların ne kadar garip olduklarını konuşuyorduk:) Sana tavsiyem kova gördüğün an kaç ordan
Buradaki arkadaslara canı gönülden katılıyorum benim de eski sevgilim kovaydi ve tam bir karaktersizdi. Dengesiz ne sevdiği ne sevmediği belliydi ve aldattı şerefsiz. Neyse gözü hep disaridaydi zaten ayrıldıktan bir gün sonra hemen başkalarını aramaya koyulurdu. Hayatının her döneminde illaki bir kız vardı kızlarla konuşmadan düşmüyordu hayvan. Neyse sevince de takıntılı oluyor ama sevmeyince hepten bırakıyor aklindan siliyor ama yine de merak ediyordu. Velhasıl kelam garip varlıklar kovalar ben burçlara inanıyorum ama günlük yorumlara değilde genel özelliklerine iki gün önce de Onedio kova burclarina guvenmemeniz için şu kadar sebep diye bir yazı paylaşmıştı o kadar doğruydu ki yazdıkları her şey. Neyse iyiki konusmamissin iltifatlarina da çok takılma, onemseme çünkü onlar için nefes alsın yeter. İnan her kıza iltifat edecek tipteler.Kova burcu erkeklerinden nefret ederim, bence kesinlikle ciddi ilişki insanı değiller. Dengesizler ve flörtözler sürekli gözleri dışarda. Bence arkana bile bakmadan kaç.
Kendince taktik yapıyor ayyy bu tipleri anlamıyorumçok teşekkürler. ben zaten her dakika elinde tel beni beklesin demek istemedim. ama o tel elindeyken sosyal medyada paylaşımlar yapılırken arkadaşlardan gelen mesajlara anında dönüş yapılırken sıra bana gelince dursun bu beklesin bikaç saat zihniyetine sinirliyim ve tepkiliyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?