kovuldum mu nedir anlamadım :(

olayı anlatmamışsınız, kendi gönderdiğiniz maili yazmamışsınız
ihtimaller üzerinden objektif ve doğru yorumlar bekliyorsunuz

Anladim ne demek istediğinizi

Üslup çok egolu onun dışında sanki karısına emir veriyor gibi , sanki ortada ilişki var gibi. Benim dediğim olacak bu evde diyen kendini aile reisi sanan karısına bağıran macolar gibi. İnsan biraz kibar yazar.
Kovulmamissiniz sizi tehdit ediyor alenen

Sizin gibi bu şekilde düşünup yazan biri daha oldu ama ole bı durum yok yani tarzi kötü ondan öle Anlaşiliyor sanırım.. Ego var Evet. Yani çok sinir bozucu bu saat oldu uyumadim hala ne yapsam bilemedim bı yanda 5 yıldır çalışıyorum bı çıkayim diyorum Bide Bilmiyorum işte gerçekten kafam çok bozuldu

Bence gidin yarın, yeni iş de arayın bir yandan. Yeni işi bulunca cikiverin oradan. Çok kaba Saba yazmış gerçekten, değişik biri.

Adamın hatası şu olmuş bence: çalışanıyla profesyonellikten uzak bir dil kullanmış, yüzgöz olmuş. Adam tüm içinden geçeni ağzına geldikçe yazmış. Bunları uygun ve net bir dille yazması gerekirdi. Ama bence patronun dediği açık. Orada bir çalışan olarak değil fayda, artık zarar verdiğinizi yazmış. Sizinle çalışmak istemiyor. İşe gelip gelmemenizi bile takmıyor, ki böyle sevgili tribi gibi bir şey de denilmez. İster gel ister gelme yazmak saçma, orada net olması gerekirdi. Sonuçta orası bir iş yeri. Yerinizde olsam başka iş bakmaya en acilinden başlardım. O iş yerine uygun bir eleman değilsiniz demek ki.

Evet net olabilirdi.. Tazminat falan düşünen biri değil Samimi soluyorum kovsa daha iyi olurdu yani ortada bı yerde cok saçma

Kovulmamissiniz, sadece çok sert bir dille uyarı almışsınız. Bu tabi gerekli bir şey bence çünkü aranizda gecen tartismalarin patrona yansimamasi gerekir. Uslubu biraz daha arkadasiyla tartisirmis gibi bu hos degil ama bunun disinda sert bir uyari, olmasi gereken sey diye düşünüyorum. Yerinizde olsam gurur yapmak yerine işe hiçbir şey olmamış gibi gider ve artık polemiklerin icinde yer almaz sadece işime odaklanirdim. Patronunuz sizi gözden cikarmis olsaydı emin olun direk kovardi. Duygusal olmayin. Kendinizi isinize verin

Sorun su ki yarisi gözden çıkardigini yazdı açıkçasi bende öle düşünüyorum dediğiniz gibi duygusal bakmamaya çalışıyorum ama gel yada gelme cümlesi beni tıkıyor işte

Sorun su ki yarisi gözden çıkardigini yazdı açıkçasi bende öle düşünüyorum dediğiniz gibi duygusal bakmamaya çalışıyorum ama gel yada gelme cümlesi beni tıkıyor işte
Vazgecilmez degilsin mesaji veriyor ki isini duzgun yap, yapmazsan yerini doldururlar diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…