- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Kovmamış kovmakla tehdit etmiş. Hiç hoş değil yani mafya gibi iş yeri sahibi de. Olay ne de böyle tehdit edildiniz?
olayı anlatmamışsınız, kendi gönderdiğiniz maili yazmamışsınız
ihtimaller üzerinden objektif ve doğru yorumlar bekliyorsunuz
o kadar lafı sen gelme diye etmemiş
kurallarım bu uyacaksan yarın gel çalış demiş
boşver şimdi kızı falan herşeyin farkındadır o
adam sana onunla ilgili bişey sormadıkça sen gitme yazma hiçbirşey yapma
Ofisde ki ayak oyunlari uzak dursam da olmasi tak dedi artık yani öle deyim
Biriyle polemiğe mi girdiniz kavga mı ettiniz yani kovulma tehditi almanızda ciddi bir durum olmalı.
Polemik yaşandı ama dediğim gibi öncesi de olduğu için artık patlak verdi durum
Üslup çok egolu onun dışında sanki karısına emir veriyor gibi , sanki ortada ilişki var gibi. Benim dediğim olacak bu evde diyen kendini aile reisi sanan karısına bağıran macolar gibi. İnsan biraz kibar yazar.
Kovulmamissiniz sizi tehdit ediyor alenen
Acayip itici bir uslup kullanmis kendisi.Burdan dogru sinir oldum.
Bence gidin yarın, yeni iş de arayın bir yandan. Yeni işi bulunca cikiverin oradan. Çok kaba Saba yazmış gerçekten, değişik biri.Sizin gibi bu şekilde düşünup yazan biri daha oldu ama ole bı durum yok yani tarzi kötü ondan öle Anlaşiliyor sanırım.. Ego var Evet. Yani çok sinir bozucu bu saat oldu uyumadim hala ne yapsam bilemedim bı yanda 5 yıldır çalışıyorum bı çıkayim diyorum Bide Bilmiyorum işte gerçekten kafam çok bozuldu
Anladım, siz de çalışacaksanız orada kendinizi tutun artık polemiğe girmemeye çalışın.
Bence gidin yarın, yeni iş de arayın bir yandan. Yeni işi bulunca cikiverin oradan. Çok kaba Saba yazmış gerçekten, değişik biri.
Adamın hatası şu olmuş bence: çalışanıyla profesyonellikten uzak bir dil kullanmış, yüzgöz olmuş. Adam tüm içinden geçeni ağzına geldikçe yazmış. Bunları uygun ve net bir dille yazması gerekirdi. Ama bence patronun dediği açık. Orada bir çalışan olarak değil fayda, artık zarar verdiğinizi yazmış. Sizinle çalışmak istemiyor. İşe gelip gelmemenizi bile takmıyor, ki böyle sevgili tribi gibi bir şey de denilmez. İster gel ister gelme yazmak saçma, orada net olması gerekirdi. Sonuçta orası bir iş yeri. Yerinizde olsam başka iş bakmaya en acilinden başlardım. O iş yerine uygun bir eleman değilsiniz demek ki.
Kovulmamissiniz, sadece çok sert bir dille uyarı almışsınız. Bu tabi gerekli bir şey bence çünkü aranizda gecen tartismalarin patrona yansimamasi gerekir. Uslubu biraz daha arkadasiyla tartisirmis gibi bu hos degil ama bunun disinda sert bir uyari, olmasi gereken sey diye düşünüyorum. Yerinizde olsam gurur yapmak yerine işe hiçbir şey olmamış gibi gider ve artık polemiklerin icinde yer almaz sadece işime odaklanirdim. Patronunuz sizi gözden cikarmis olsaydı emin olun direk kovardi. Duygusal olmayin. Kendinizi isinize verin
Vazgecilmez degilsin mesaji veriyor ki isini duzgun yap, yapmazsan yerini doldururlar diyor.Sorun su ki yarisi gözden çıkardigini yazdı açıkçasi bende öle düşünüyorum dediğiniz gibi duygusal bakmamaya çalışıyorum ama gel yada gelme cümlesi beni tıkıyor işte
Vazgecilmez degilsin mesaji veriyor ki isini duzgun yap, yapmazsan yerini doldururlar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?