- 13 Nisan 2017
- 98
- 94
- 88
- 30
Henüz iş hayatına atilmadigim icin sadece tahmini yorumlar yapabilirim siz en iyisini bilirsiniz ancak şahsi görüşüm kalıp savasmaniz. Şimdi guzelce uyuyun ve yarin her zamanki gibi isinize gidin patronunuz bu konuyu bir daha acmayacaktir. Dikkate almis diye dusunebilir. Bu onu memnun edecektirAnladim.. Sizce yarın yani kendinizi benim yerime koyun lütfen istifa mı vereyim yoksa devam mı edeyim bu imalarin üstüne saglikli karar veremiyorum inanın
Henüz iş hayatına atilmadigim icin sadece tahmini yorumlar yapabilirim siz en iyisini bilirsiniz ancak şahsi görüşüm kalıp savasmaniz. Şimdi guzelce uyuyun ve yarin her zamanki gibi isinize gidin patronunuz bu konuyu bir daha acmayacaktir. Dikkate almis diye dusunebilir. Bu onu memnun edecektir
Yeniden okudum dikkatimi çekti,çok eksik yazdığınız için konuyu tam anlamadım ama, mailin öncesinde uyarıldığınız bir konuşma geçmiş olmalı ki adam ikide birde sana söylediğim gibi demiş. Demekki birebirde konuştunuz konuyu,orada işinize devam edip etmemenizle ilgili bir yorumu olmadı mı? Kovacak olsa orada kovardı. Konuşmanın üzerine siz mail yazınca adam patlamış belliki konunun fazlaca uzamasından.merhaba arkadaşlar
5 yıla yakın çalıştığım yer var
özetle son zamanlarda hep sorun yaşıyorum iş yerinde
en son yine bir durum yaşandı bende karşımdaki kişi de eşit durumdayız aslında o yüzden detayına giremiycem uzun benim için önemli olan şu anki durum kovuldum mu ne demek isteniyor anlamadım lütfen bana yol gösterin ben kendimi ifade edip özür maili yazdım karşılığında aşağıdaki mail oldu sizce ne yapmalıyım ?
moralim çok bozuldu
Bana bu maili yazman bile sana söylediklerimi hala anlamamış olduğunu gösteriyor.
Tekrar yazayım sana.
Ama bu gerçekten SON,
cevap yazma,,yanlış anladınız özür dilerim falan da istemiyorum sabah işine söylediğim şekilde gel veya gelme nasıl istersen,,ama benide kendini de yorma artık.
İşleri büyütmek için birileri dahil olacak
Ancak uygulamada yanlışlıklar hatalar veya yanlış insanlarda olabilir.
Bunun kararını ben vereceğim sen benim kararlarıma uymak zorundasın,benim planlarımı senin bu davranışların bozuyor ve zaman kaybettiriyor.kÜÇÜK RESİME DEĞİL BÜYÜK RESİME BAKMAYI ÖĞREN.Ben küçük detayları önemsemiyorum.
Hala bunu anlamak istemiyorsan veya bu şekilde çalışıp bana ve şirkete faydalı olmayacaksan,sadece ofiste sekreterlik yap,bana çay getir, telefona kapıya bak,proje ve işleyişe karışma,Sorumluluk alma.
Yada sana söylediğim gibi 6 ay sana maaşını ödeyeyim,kendine yeni bir yol çiz
Sen her ne sorun yaşadıysan personelle adam sebebi ile haklı haksız ile ilgilenmiyorum sorun çıkarmanızı istemiyorum diyor küçük resme değil büyük resme bak derken. Yok çekemem sorun hep çıkar diyorsan güle güle diyor.merhaba arkadaşlar
en son yine bir durum yaşandı bende karşımdaki kişi de eşit durumdayız aslında o yüzden detayına giremiycem uzun benim için önemli olan şu anki durum kovuldum mu ne demek isteniyor anlamadım lütfen bana yol gösterin ben kendimi ifade edip özür maili yazdım karşılığında aşağıdaki mail oldu sizce ne yapmalıyım ?
moralim çok bozuldu
Bana bu maili yazman bile sana söylediklerimi hala anlamamış olduğunu gösteriyor.
Tekrar yazayım sana.
Ama bu gerçekten SON,
cevap yazma,,yanlış anladınız özür dilerim falan da istemiyorum sabah işine söylediğim şekilde gel veya gelme nasıl istersen,,ama benide kendini de yorma artık.
Bunun kararını ben vereceğim sen benim kararlarıma uymak zorundasın,benim planlarımı senin bu davranışların bozuyor ve zaman kaybettiriyor.kÜÇÜK RESİME DEĞİL BÜYÜK RESİME BAKMAYI ÖĞREN.Ben küçük detayları önemsemiyorum.
Hala bunu anlamak istemiyorsan veya bu şekilde çalışıp bana ve şirkete faydalı olmayacaksan,sadece ofiste sekreterlik yap,bana çay getir, telefona kapıya bak,proje ve işleyişe karışma,Sorumluluk alma.
Canım çalışma tarzını değiştirmezsen kovulacaksın senin hareketlerini kesin şekilde istemiyor böyle gidersen de kapıyı göstermiş sanaiş yeri sahibi
benım ısıme burnunu sokma, sana ne denılıyorsa yap fazlasına karısma ya da kendıne baska ıs bul demıs kıbarca.. anlamayacak ne var bunda????merhaba arkadaşlar
moralim çok bozuldu
Tekrar yazayım sana.
Ama bu gerçekten SON,
benım ısıme burnunu sokma, sana ne denılıyorsa yap fazlasına karısma ya da kendıne baska ıs bul demıs kıbarca.. anlamayacak ne var bunda????
Patronunun mailinde bile ne demek istedigini anlamamışsın. 5 yıldır çalısıyorum demişsin ama daha patronunu tanıyamamışsın. Bu gbi yerlerde haklıda olsan susacaksın cunki yaptıgın herşeyi gözlemleyen bi patronun oldugunu unutma. Adam sana açık açık ya herro ya merro demiş.
Yani burda bnm kurallarım geçerli buna uyarsan gel uymayacaksan kapı orda demiş
Canım çalışma tarzını değiştirmezsen kovulacaksın senin hareketlerini kesin şekilde istemiyor böyle gidersen de kapıyı göstermiş sana
bu kadar sayfa ayni zeyler yazildi cizildi. daha neyini anlamadin?
Ne yaptınız konu sahibi ? İstifa mı devam mı ?
maili elinde tut sonuçta mobing uyguluyor sana, insanı böyle süründürmeye hakkı yok sen oraya çay vermek için mi girdin görevin neyse onu yapacaksın ne demek yani karışma çay getir götür? memnun değilse paşa paşa kıdem tazminat ve ihbar tazminatını verir yollar...
bende onu diyorum tazminattan çekinmez samimi diyorum örneklerini gördüm 5 yılda .. yani bu şekilde konuşması hoş değilşu an iş yerindeyim
Kovulmasan nolur ki adam kovmaktan beter etmiş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?