- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Hepsi sagilmiyor kimisine sadece yem dokuyorum keske abarti olsaydi keske30 kadar büyükbaş hayvana tek başına mı bakıyorsun :) yok artık hayatta inanmam mümkün değil ki yahu teyzem bir inekle danasına zor bakıyor onu da kurbanda satıcak gerçekse zaten fazla yaşamazsın sattır hayvanları azaltın bari ya. konu bana abartılı geldi.
Aynısını yazacaktım, vallahi 3 güne kalmaz çözümü bulur uyanık koca,bir de mesleği varmış,1 gün durmam vallahi.Sever yapar amenna,ama ben şehirden köye geleceğim,o gidip şehirde yaşayacak,bıkmış işlerden, kitlemiş uyanıkGit annenin evine dizinin dibine evliliğine sahip çıkacak adamda gelir yerleşir yanına
İş bulsun,yanına gelsin.Benim de çok kafama takılan bir konu bu.Erkek arkadaşım da köyde oturuyor. Hayvan tarla vs yok ama ben de alışmışım yer olarak her şey ayağımın altında orda her şey uzak napcam bilmiyorum kara kara düşünüyorum
Yaa olur mu,şehirden kız aldım diye havayı kim,atacak,artı"beni öyle seviyor ki,bakın nelerden vazgeçti,nelere katlanıyor"cakasıBende ayni seyleri soyluyorum o zaman koyden biriyle evlenirdim diyor bende keske oyle yapsaydin diyorum
Bir de “bakın ben karıma lafımı geçirdim, ne işler yaptırıyorum” cakası var:/Yaa olur mu,şehirden kız aldım diye havayı kim,atacak,artı"beni öyle seviyor ki,bakın nelerden vazgeçti,nelere katlanıyor"cakası
Kusura bakma ama kocan seni hayvanlarına çoban niyetine tutmuş ki çobanlar yılda 50 bine yapıyor o işi, ezdirme kendini annen haklı al çocugunu git kocan eşek gibi gelir bakar sürüsüne yani senin işin mi o? Yakında bel fıtıgı vs. gibi hastalıklar türer yatalak kalırsan sana kim bakıcak? Annesi babası da yaşlıymış ki bakamaz 30 inek neyinize hadi 1 tane olsa neyse.A
Hepsi sagilmiyor kimisine sadece yem dokuyorum keske abarti olsaydi keske
Kesinlikle,ya bir yol bul ya bir yol aç,ya da yoldan çekil desin...Eşiniz işe girmiş, sizin mesleğiniz var, ne bekliyorsunuz?
Siz geçin harekete, o ayak uydursun.
Eşinizin söz hakkı mı var sizce şu durumda da bekliyorsunuz öylece?
Başta tamam gibisinden konuştuk ama mantıklı düşününce belli ettim bu kez de sen beni sevmiyosun falan filan diyor üzülüyorum da o zamanAman canim dikkat et cok irdele onemli olan sensin onceligin kendin olsun.Kabul etmezse ayril bence.Hic dedin mi ben koy istemiyorum diye yoksa adamin bundan haberi yok mu?
Aslında bi ara şakayla karışık dedim de ailesi orda vs o yüzden gelemem dediİş bulsun,yanına gelsin.
Gübre kokuyorsun,şehirli kadınlar öyle mi,mis gibi geziyorlar demesi yakındır,ama kabul edelim akıllı adamKusura bakma ama kocan seni hayvanlarına çoban niyetine tutmuş ki çobanlar yılda 50 bine yapıyor o işi, ezdirme kendini annen haklı al çocugunu git kocan eşek gibi gelir bakar sürüsüne yani senin işin mi o? Yakında bel fıtıgı vs. gibi hastalıklar türer yatalak kalırsan sana kim bakıcak? Annesi babası da yaşlıymış ki bakamaz 30 inek neyinize hadi 1 tane olsa neyse.
Sana bir şey diyeyimmi,buvdşüncen için kendine bir gün çok kızacaksın,hem de çok.Bu söz erkeklerin en önemli silahıdır, bıkmadılar kullanmaktan.Peki o sen sevmiyor mu o zaman?Başta tamam gibisinden konuştuk ama mantıklı düşününce belli ettim bu kez de sen beni sevmiyosun falan filan diyor üzülüyorum da o zaman
Seviyor biliyorum hissediyorum çok ilgili ama benim bir çocuğum var düşünüyorum imkanları kısıtlı bi yerde okul vs önemli çocuğum için sıkıntı olucak diye korkuyorumSana bir şey diyeyimmi,buvdşüncen için kendine bir gün çok kızacaksın,hem de çok.Bu söz erkeklerin en önemli silahıdır, bıkmadılar kullanmaktan.Peki o sen sevmiyor mu o zaman?
kesinlikle çok akıllı ya adam gibi köyde oturup hayvancılık yapsın ya da şehirde sigortalı bir işe girip çalışsın yani 30 ineği evde bebekli karına baktır ayy nasıl acımaz insan karısına ya vicdansız adam...Gübre kokuyorsun,şehirli kadınlar öyle mi,mis gibi geziyorlar demesi yakındır,ama kabul edelim akıllı adam
Onu şakayla karışık demeyeceksin,basbayağı konuşacaksın,o diyor ki emn ol,nasıl olsa herşeye razı,şimdi alttan alırım,sevmyormusun derim,yarın ne yapabilecek?Aslında bi ara şakayla karışık dedim de ailesi orda vs o yüzden gelemem dedi
Kendini temiz yere atmış,yarın bir gün de "karımla anlaşamıyoruz,ilgi göstermiyor,arkasını dönüp uyuyor" bhanesiyle naneler yemeye kalkar...kesinlikle çok akıllı ya adam gibi köyde oturup hayvancılık yapsın ya da şehirde sigortalı bir işe girip çalışsın yani 30 ineği evde bebekli karına baktır ayy nasıl acımaz insan karısına ya vicdansız adam...
Haklısın canım bi şekilde konuşmam lazımOnu şakayla karışık demeyeceksin,basbayağı konuşacaksın,o diyor ki emn ol,nasıl olsa herşeye razı,şimdi alttan alırım,sevmyormusun derim,yarın ne yapabilecek?
Öğretmenmişsin,ailene muhtaç değilsin,kendini çok mu yalnız hissediyordun,bazen duygu durumu yanlış kararlar aldırır insanaHaklısın canım bi şekilde konuşmam lazım
Aslında aşık oldum ona o da bana. Ama bilmiyorum sanki sihirli mi geçti mantıklı düşününce bilmiyorum. Evet şuan rahatım çok şükür ailemleyim hem işim var ama işte düzen kurayım diye düşündüm ama eksileri de varÖğretmenmişsin,ailene muhtaç değilsin,kendini çok mu yalnız hissediyordun,bazen duygu durumu yanlış kararlar aldırır insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?