köy hayati...

A
Hepsi sagilmiyor kimisine sadece yem dokuyorum keske abarti olsaydi keske

Git annenin evine dizinin dibine evliliğine sahip çıkacak adamda gelir yerleşir yanına
Aynısını yazacaktım, vallahi 3 güne kalmaz çözümü bulur uyanık koca,bir de mesleği varmış,1 gün durmam vallahi.Sever yapar amenna,ama ben şehirden köye geleceğim,o gidip şehirde yaşayacak,bıkmış işlerden, kitlemiş uyanık

İş bulsun,yanına gelsin.

Bende ayni seyleri soyluyorum o zaman koyden biriyle evlenirdim diyor bende keske oyle yapsaydin diyorum
Yaa olur mu,şehirden kız aldım diye havayı kim,atacak,artı"beni öyle seviyor ki,bakın nelerden vazgeçti,nelere katlanıyor"cakası

Benim dayım aynısını yengeme yapmıştı..zavallı yengem öyle perişandı ki kadıncağız. Dayım bir de başka bir ilde çalışır,arada ziyaretlerine gelir, pırıl pırıl kuyafetleriyle ortada havalı havalı dolaşır, bir de kendine hastalık bulur,mıy mıy ..zavallı yengem o kadar iş yetmiyormuş gibi bir de dayım için üzülürdü
Kendisi ölmüş ağlayana yoktu halbuki garibimin
Bir vakit sonra neyse ki zavallı yengem gözünü açtı da bütün hayvanları satıp şehire taşındı
Dayım da hala köye dönüp bilmem kaç tirilyonluk hibeyle tekrar hayvan alıp,çiftlik kurup bişeyler yapmanın hayalinde hayal tabi..
Var böyle tipler,hayalini başkaları üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyor..doğru düzgün bir hayal olsa neyse 30 büyükbaş ne yaaa, bir de küçük bebekle bebek kaç yaşında S sekerzadem seni ana doğurmadı mı
Nasıl başa çıkabiliyorsun bu kadar hayvanla?

A

Hepsi sagilmiyor kimisine sadece yem dokuyorum keske abarti olsaydi keske
Kusura bakma ama kocan seni hayvanlarına çoban niyetine tutmuş ki çobanlar yılda 50 bine yapıyor o işi, ezdirme kendini annen haklı al çocugunu git kocan eşek gibi gelir bakar sürüsüne yani senin işin mi o? Yakında bel fıtıgı vs. gibi hastalıklar türer yatalak kalırsan sana kim bakıcak? Annesi babası da yaşlıymış ki bakamaz 30 inek neyinize hadi 1 tane olsa neyse.

Aman canim dikkat et cok irdele onemli olan sensin onceligin kendin olsun.Kabul etmezse ayril bence.Hic dedin mi ben koy istemiyorum diye yoksa adamin bundan haberi yok mu?
Başta tamam gibisinden konuştuk ama mantıklı düşününce belli ettim bu kez de sen beni sevmiyosun falan filan diyor üzülüyorum da o zaman

Gübre kokuyorsun,şehirli kadınlar öyle mi,mis gibi geziyorlar demesi yakındır,ama kabul edelim akıllı adam

Başta tamam gibisinden konuştuk ama mantıklı düşününce belli ettim bu kez de sen beni sevmiyosun falan filan diyor üzülüyorum da o zaman
Sana bir şey diyeyimmi,buvdşüncen için kendine bir gün çok kızacaksın,hem de çok.Bu söz erkeklerin en önemli silahıdır, bıkmadılar kullanmaktan.Peki o sen sevmiyor mu o zaman?

Sana bir şey diyeyimmi,buvdşüncen için kendine bir gün çok kızacaksın,hem de çok.Bu söz erkeklerin en önemli silahıdır, bıkmadılar kullanmaktan.Peki o sen sevmiyor mu o zaman?
Seviyor biliyorum hissediyorum çok ilgili ama benim bir çocuğum var düşünüyorum imkanları kısıtlı bi yerde okul vs önemli çocuğum için sıkıntı olucak diye korkuyorum

Gübre kokuyorsun,şehirli kadınlar öyle mi,mis gibi geziyorlar demesi yakındır,ama kabul edelim akıllı adam
kesinlikle çok akıllı ya adam gibi köyde oturup hayvancılık yapsın ya da şehirde sigortalı bir işe girip çalışsın yani 30 ineği evde bebekli karına baktır ayy nasıl acımaz insan karısına ya vicdansız adam...

Kendini temiz yere atmış,yarın bir gün de "karımla anlaşamıyoruz,ilgi göstermiyor,arkasını dönüp uyuyor" bhanesiyle naneler yemeye kalkar...

Konu sahibi seni hatırladım ya.Kızını kaçırdığı kayınvalidesinden beyaz eşya bekleyen kişi senin eşin.Sanki alıyla şanıyla isteyip evlenmiş,o kadını üzmemişte.
Sen ne yaptın kendine kuzum,ne yap et br çözüm bul,geç olmadan...

Öğretmenmişsin,ailene muhtaç değilsin,kendini çok mu yalnız hissediyordun,bazen duygu durumu yanlış kararlar aldırır insana
Aslında aşık oldum ona o da bana. Ama bilmiyorum sanki sihirli mi geçti mantıklı düşününce bilmiyorum. Evet şuan rahatım çok şükür ailemleyim hem işim var ama işte düzen kurayım diye düşündüm ama eksileri de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…