köy hayati...

Bende şehir hayatını bırakıp koy hayatına atlayan biri olarak fikirlerimi soyleyeyim hem inekler hem bebek senin ne halde olduğunu anlayabiliyorum... ben hayvanla falan uğraşmadan ama tarlada çalıştım ..anneni dinle git ve esin sehir de ev tutup sana o hayatı yasatmayacagina söz verene kadar da barışma derim ..de sende köyde oturuyorsun sen niye annenin evine gitmiuorsun dersen ben öyle işlerle uğraşmıyorum eşim calisiyor ben çocuklarıma bakiyorum istediğim zaman çarsiyada gidiyorum bu kısıtlama yok yani benim düşüncem bu tabi kara senin ..

sevmeye çalışsan?şehirde yaşamak hiç akıl karı değil, kiralar 1000 lira.eşin şehire taşınmaz sanmıyorum.kabullen bence.şehirde ev geçindirmek çoook zor.

Bunu yapan bir gerizekalı da benim. Köye gelin gittim kaynanalarla bir oturduk hem de. Onlar hayvanlara bakıyordu ben ev işine ama o bile bitmiyordu. Sizi hayal bile edemiyorum ben çok yorucu gerçekten asla hasta olma lüksünüz bile yok. 4 ay kaldık baktık evliliğimiz çatırdıyor pılımızı pırtımızı toplayıp şehre taşındık. Köyde kalsam sonum sizinkiyle aynı olacaktı. Kesinlikle çekilecek hayat değil..

Anneniz haklı onu dinleyin. Eşinizden ayrılmayacaksanız da gidin şehre işe girin işçi tutsunlar köy işi için. Kusura bakmayın da sizi amele mi almışlar ? Yapmayın siz yapmayınca birini bulmak zorundalar ki bir kişi o kadar hayvan ve köy işi ayrıca ev işiyle zaten uğraşamaz. Çocuğunuz ne yapıyor siz onlarla uğraşırken? Valla çocuğunuza üzüldüm.

Arkadasim sen kendine naptin ya? Mis gibi meslegin var bilmedigin bir hayat. Artik koydeki kizlar bile koyde kalmiyolar..

Bu isteğin çok normal,fakat çok ince elemelisin,çocuğun da var,eksileri var dediğin eş adayınsa,bil ki yarın göreceğin eksiler çoğalacak,tahammülün bittiği zaman sevginle yürütebilecekmisin?Nişanlının mesleği ne?Komplex yaparsa?Kartını alırsa?Çocuğun için kuruş kuruş para istemek zorunda kalırsan?Çok iyi düşün...Sevgi herşey değldir...

Biraz fazla tutumlu evet kompleks yapıyo canım arada bir çok güzel tespit ettin inan kendime itiraf edemediğim soruları sordun valla

En büyük korkumu sen yaşıyorsun şuan eşimin en büyük hayali müstakil e geçip hayvan bakmak ttabi kendi köyünde ..

Bende aynı senin yaşadıklarıni yaşayacağını bildiğimden hep diyorum ben hayvanlardan korkarım yapmama diye

Allah yardımcın olsun eğer istemiyorsan sevmiyorsan bu işleri kesin tavrını koy..

Nasıl bı köy ortamı var bilmiyorum ama gerekirse kendi mesleğini köyde icra et ..

Biraz fazla tutumlu evet kompleks yapıyo canım arada bir çok güzel tespit ettin inan kendime itiraf edemediğim soruları sordun valla
Ailenle mutlu da olsan kendi düzenini kurmak istersin,ama ya anne evini de mumla ararsan?Burada neler okuyoruz.Şimdiden farkettiysen gizleyemeyeceği kadar var demekki bu duyguları.İnsan kendi mahrum olsa o kadar üzülmüyor da çocuğunun ihtyacını karşılayamasa çok üzülür.
Bizim de kötü günlerimiz oldu başlarda maddi açıdan.fakat her kuruşumuzda önceliğimiz çocuklarımızdı.Sen,bir de kendin kazanırken çocuğuna rahat harcayamazsan,düşünebiliyormusun,yaşın kaç,acele.etme derim,çocuk acelen de yok nasıl olsa...

Bı akrabamin karısı vardı. Kadın köy yaşamını bilir ama kasabada yaşıyordu bekarken. Köye evlendi. Ki bizim köyde pek köy işi yoktur, o da dokunmadi zaten. Kocası hem şehirde calisiyodu hem de seracılık yapıyodu babasıyla. Bı şekilde Allem etti kallem etti bezdirdi herkesi, ev aldırtti şehirden. Evlendikten 6 yıl sonra yaptılar sanırım. Ama sonuçta kadın tuttuğunu kopardı.

34 canım yaşım ben değil de o evlenmek istiyor bi an önce bi rahat bırakmıyo düşünmem için yazmayınca da noldu deyip duruyo inan kafamı dinleyemiyorum

Hıı,kaç deneyen battı eşimin tanıdıkları,başta kağıt üzerinde hesap yaparken ,neredeyse para sayma makinası. alacaklardı,kolay değil o işler...

34 canım yaşım ben değil de o evlenmek istiyor bi an önce bi rahat bırakmıyo düşünmem için yazmayınca da noldu deyip duruyo inan kafamı dinleyemiyorum
O ister,sen kendi istediğine bak.gencecik kadınsın,akranların yeni evleniyor.Kendin iyi hissetmiyorsan önce bir toparlan,emin değilsen sakın adım atma.Karşına daha kimler çıkar inşallah.

O ister,sen kendi istediğine bak.gencecik kadınsın,akranların yeni evleniyor.Kendin iyi hissetmiyorsan önce bir toparlan,emin değilsen sakın adım atma.Karşına daha kimler çıkar inşallah.
Ona nasıl söylerim birden bire bunu bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…