- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi sekerzadem
-
sevmeye çalışsan?şehirde yaşamak hiç akıl karı değil, kiralar 1000 lira.eşin şehire taşınmaz sanmıyorum.kabullen bence.şehirde ev geçindirmek çoook zor.Her zamanki gibi hemen konuya giriyorum.Evlenirken aklim 5karis hatta10karis havadaydi.Esimin evlendikten sonra koyde oturmak istedigini soyledi.Tabi ben delide kabul ettim ki koy hayatiyla uzaktan yakindan hic alakam yoktur ben kendim bayan kuaforuyum ama cahillik mi genclik mi yada salaklik yaptim .Evlendik sonuc olarak 3yillik evliyiz esim bu yil ise grdi maddi sorunlardan dolayi ben ilk basta istemedim cunku evlenirken boyle konusmamistik bende gidip sehirde calisabilirim falan filan dedim tabi gene ne yapti ne etti beni ikna etti,ev işi ineklere bakmak cocuk vs. Bircok is bana kaldi esimde yardimliyor ama sonucta calisdigi icin fazla ilgilenemiyor cok yorulmaya basladim ki bilen bilir koy isleri agir ve zordur ki ben koyde yasayan bir insan degildim hem evin hem disarinin isi bitiriyor beni bugunde balya cektik ve ben gene tektim tanesi 30-40kiloydu ve hepsini tek tek goturdm yerlestirdim o kadar cok zorlandim ki aglayarak yaptim sonra esim aradi onada telefonda kizdim sen bu isleri yapmiyorsun bana kaliyor ben tek basima nasil yapiyim arti birde bebegim var telefonda agladim oda aglama vs. Dedi kv.konusmus oda kp yardim etdigni soylemis duyunca şok oldum yasli adam nasil yapcak sen bilmiyon mu diye kizdim kapatim telefonu yuzune sonra annem aradi sesimden kotu oldugumu bildi oda al cocugunuda gel dedi burda en azindan kendi meslegini yaparsin kimsenin senin ezmeye calistirmaya hakki yok falan filan dedi zaten cok zayif celimsiz biriyim ve daha bir ton iş beni bekliyor sosyal hayat filan hic yok zaten...Esime surekli diyorum sikildim bunaldim diye tamam seni suraya goturuyum buraya goturuyum diyor ama hep bir işi cikiyor.Evlenmeden once cok ozgur bir insandim istedigim yere giderdim.Esimde evlenirken araba altinda gene istedigin zaman gider gelirsin filan diyordu ama hic birsey dedigi gibi olmadi.Kafam cok karisk cok cabaladim bu hayata alismak icin az cok alistimda ama bu isler cok yorucu 30kadar buyukbas hayvanimiz var ve ben tek basima bakiyorum Allahim akil dagitirken ben cakiltasi topluyordum galiba aklim basima geldi ama iş işten gecti galiba bu saaten sonra yapicak pek bisey yok gibi bunu buraya neden yazdigimida bilmiyorum Belkide distan bakanlar tarafsiz yorumlar yapabilir veya ne biliyim soyle boyle yap gibi akil verenler olabilir şu anda iyice beynim durdu.Hep kalbimi dinledim cunku mantigm pek iyi seyler soylemiyor.
Her zamanki gibi hemen konuya giriyorum.Evlenirken aklim 5karis hatta10karis havadaydi.Esimin evlendikten sonra koyde oturmak istedigini soyledi.Tabi ben delide kabul ettim ki koy hayatiyla uzaktan yakindan hic alakam yoktur ben kendim bayan kuaforuyum ama cahillik mi genclik mi yada salaklik yaptim .Evlendik sonuc olarak 3yillik evliyiz esim bu yil ise grdi maddi sorunlardan dolayi ben ilk basta istemedim cunku evlenirken boyle konusmamistik bende gidip sehirde calisabilirim falan filan dedim tabi gene ne yapti ne etti beni ikna etti,ev işi ineklere bakmak cocuk vs. Bircok is bana kaldi esimde yardimliyor ama sonucta calisdigi icin fazla ilgilenemiyor cok yorulmaya basladim ki bilen bilir koy isleri agir ve zordur ki ben koyde yasayan bir insan degildim hem evin hem disarinin isi bitiriyor beni bugunde balya cektik ve ben gene tektim tanesi 30-40kiloydu ve hepsini tek tek goturdm yerlestirdim o kadar cok zorlandim ki aglayarak yaptim sonra esim aradi onada telefonda kizdim sen bu isleri yapmiyorsun bana kaliyor ben tek basima nasil yapiyim arti birde bebegim var telefonda agladim oda aglama vs. Dedi kv.konusmus oda kp yardim etdigni soylemis duyunca şok oldum yasli adam nasil yapcak sen bilmiyon mu diye kizdim kapatim telefonu yuzune sonra annem aradi sesimden kotu oldugumu bildi oda al cocugunuda gel dedi burda en azindan kendi meslegini yaparsin kimsenin senin ezmeye calistirmaya hakki yok falan filan dedi zaten cok zayif celimsiz biriyim ve daha bir ton iş beni bekliyor sosyal hayat filan hic yok zaten...Esime surekli diyorum sikildim bunaldim diye tamam seni suraya goturuyum buraya goturuyum diyor ama hep bir işi cikiyor.Evlenmeden once cok ozgur bir insandim istedigim yere giderdim.Esimde evlenirken araba altinda gene istedigin zaman gider gelirsin filan diyordu ama hic birsey dedigi gibi olmadi.Kafam cok karisk cok cabaladim bu hayata alismak icin az cok alistimda ama bu isler cok yorucu 30kadar buyukbas hayvanimiz var ve ben tek basima bakiyorum Allahim akil dagitirken ben cakiltasi topluyordum galiba aklim basima geldi ama iş işten gecti galiba bu saaten sonra yapicak pek bisey yok gibi bunu buraya neden yazdigimida bilmiyorum Belkide distan bakanlar tarafsiz yorumlar yapabilir veya ne biliyim soyle boyle yap gibi akil verenler olabilir şu anda iyice beynim durdu.Hep kalbimi dinledim cunku mantigm pek iyi seyler soylemiyor.
Bu isteğin çok normal,fakat çok ince elemelisin,çocuğun da var,eksileri var dediğin eş adayınsa,bil ki yarın göreceğin eksiler çoğalacak,tahammülün bittiği zaman sevginle yürütebilecekmisin?Nişanlının mesleği ne?Komplex yaparsa?Kartını alırsa?Çocuğun için kuruş kuruş para istemek zorunda kalırsan?Çok iyi düşün...Sevgi herşey değldir...Aslında aşık oldum ona o da bana. Ama bilmiyorum sanki sihirli mi geçti mantıklı düşününce bilmiyorum. Evet şuan rahatım çok şükür ailemleyim hem işim var ama işte düzen kurayım diye düşündüm ama eksileri de var
Biraz fazla tutumlu evet kompleks yapıyo canım arada bir çok güzel tespit ettin inan kendime itiraf edemediğim soruları sordun vallaBu isteğin çok normal,fakat çok ince elemelisin,çocuğun da var,eksileri var dediğin eş adayınsa,bil ki yarın göreceğin eksiler çoğalacak,tahammülün bittiği zaman sevginle yürütebilecekmisin?Nişanlının mesleği ne?Komplex yaparsa?Kartını alırsa?Çocuğun için kuruş kuruş para istemek zorunda kalırsan?Çok iyi düşün...Sevgi herşey değldir...
Ailenle mutlu da olsan kendi düzenini kurmak istersin,ama ya anne evini de mumla ararsan?Burada neler okuyoruz.Şimdiden farkettiysen gizleyemeyeceği kadar var demekki bu duyguları.İnsan kendi mahrum olsa o kadar üzülmüyor da çocuğunun ihtyacını karşılayamasa çok üzülür.Biraz fazla tutumlu evet kompleks yapıyo canım arada bir çok güzel tespit ettin inan kendime itiraf edemediğim soruları sordun valla
34 canım yaşım ben değil de o evlenmek istiyor bi an önce bi rahat bırakmıyo düşünmem için yazmayınca da noldu deyip duruyo inan kafamı dinleyemiyorumAilenle mutlu da olsan kendi düzenini kurmak istersin,ama ya anne evini de mumla ararsan?Burada neler okuyoruz.Şimdiden farkettiysen gizleyemeyeceği kadar var demekki bu duyguları.İnsan kendi mahrum olsa o kadar üzülmüyor da çocuğunun ihtyacını karşılayamasa çok üzülür.
Bizim de kötü günlerimiz oldu başlarda maddi açıdan.fakat her kuruşumuzda önceliğimiz çocuklarımızdı.Sen,bir de kendin kazanırken çocuğuna rahat harcayamazsan,düşünebiliyormusun,yaşın kaç,acele.etme derim,çocuk acelen de yok nasıl olsa...
Hıı,kaç deneyen battı eşimin tanıdıkları,başta kağıt üzerinde hesap yaparken ,neredeyse para sayma makinası. alacaklardı,kolay değil o işler...En büyük korkumu sen yaşıyorsun şuan eşimin en büyük hayali müstakil e geçip hayvan bakmak ttabi kendi köyünde ..
Bende aynı senin yaşadıklarıni yaşayacağını bildiğimden hep diyorum ben hayvanlardan korkarım yapmama diye
Allah yardımcın olsun eğer istemiyorsan sevmiyorsan bu işleri kesin tavrını koy..
Nasıl bı köy ortamı var bilmiyorum ama gerekirse kendi mesleğini köyde icra et ..
O ister,sen kendi istediğine bak.gencecik kadınsın,akranların yeni evleniyor.Kendin iyi hissetmiyorsan önce bir toparlan,emin değilsen sakın adım atma.Karşına daha kimler çıkar inşallah.34 canım yaşım ben değil de o evlenmek istiyor bi an önce bi rahat bırakmıyo düşünmem için yazmayınca da noldu deyip duruyo inan kafamı dinleyemiyorum
Ona nasıl söylerim birden bire bunu bilmiyorum canımO ister,sen kendi istediğine bak.gencecik kadınsın,akranların yeni evleniyor.Kendin iyi hissetmiyorsan önce bir toparlan,emin değilsen sakın adım atma.Karşına daha kimler çıkar inşallah.
Nişan filan oldu mu,ailelere aksetti mi durum?Ona nasıl söylerim birden bire bunu bilmiyorum canım
Yok canımNişan filan oldu mu,ailelere aksetti mi durum?
Verlimiş bir sözün yok,karşıma kim çıkar endişesiyle emin olmadan adım atma...Yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?