Şimdiye kadar ne iş yapıyordu. Nasıl tüm gemileri yakabiliyor. Başka herhangi bir geliriniz var mı? Olaki işler rast gitmedi neyle geçineceksiniz?
O çocukları dünyaya getirirken zaten onlara göre yaşama kararı alıyoruz ne demek kızıma göre yaşayamam
Eşim köye yerleşip hayvancılık yapmak istiyor. Çocuklar ıstemıyo ama bana baskı yapıyor. Kışın hep burada kalmak sıkıcı. Kimsede yok. Sıkıntıdayım baya. 2 çocuğum büyük 21 ve 14 yaşında. 4 yaşında kızım var bide onu burada okula yazdıralım kalalım diyo. Fikirlerinizi yazarmısınız
Köy de önemli şimdi. Ben köylüyüm orada büyüdüm ilkokula ortaokula gittim. Köyümüz yeşil cennet gibidir. Ama insanlar dedikoducu fettan kızları sürekli şöyle git böyle otur diye şarlatan insanlar. Ve kesinlikle orada kız çocuğu büyütmem. Düşünsenize altı yaşında kız bakkala gidiyor köyde, yolda onu gören herhangi bir adam ya da kadın uzun kollu giy etek giy vs gibi salak salak konusuyor.
Değmez
Şimdiye kadar ne iş yapıyordu. Nasıl tüm gemileri yakabiliyor. Başka herhangi bir geliriniz var mı? Olaki işler rast gitmedi neyle geçineceksiniz?
O çocukları dünyaya getirirken zaten onlara göre yaşama kararı alıyoruz ne demek kızıma göre yaşayamam
Şoför kendisi servis minübüsümüz vardı plakalı. Normal minübüsçülükde yaptı. Taksicilik yaptı. Hep böyle geçindik. Gayet iyi baktı evine yıllarca. Sıkılmış artık hayali ymiş bu meslek. Yıllardır var bu mevzu ben hiç istemediğim için yapamadı. Artık vaz geçiremedik.