Köy meselesi

Gözden çıkarmaktan kastı nedir
Siz fırsat buldukça gider gelir, eşinizin gönlünü de yapmış olursunuz..

21 yaşındaki ne ile meşgul şu an?
14 yaş için lise var mı?

Hayatta gitmem isterse köye villa diksin.hic köy guzellemesi yapmasın kimse o köyü sevenler tezek kokusunu almamış belliki ünlüler köye yerleşti diyorlar ama hangi köye.esimin ailesi köyde kalıyor altın dokseler yolumu gidip orda yasamam.

Tüm yatırımı oraya yapmış adam sizin çok mi yatırımınız paranız var ki endişe etmiyorsunuz
Yapmasın bu işin zorluğunu görünce sıkılınca bırakacak. Ya zarar edicek yada kafa kafaya. Yer benim zaten 16 dönüm. Benim memleketim yani. Yatırımım çocuklarım onlar herşeyden önemli. Gelirim var yok değil

Sizi boşanmakla tehdit ediyormuş ya hani bu yaştan sonra garantiniz varsa tabi gitmeyin diretin. Ne yapacaksınız köyü amaaaann ben de hiç sevmem

Masallah o kadar yer turistik yer baya da pahalıdır. Ne güzel sevindim sizin icin

Kızım diş protez okudu. İstanbul'da çalışıyor. Mesleğinde kendini geliştiriyor laboratuvarda. Burda iş yok ona. Oğluna merkezde liseler var bi tepede böyle 2 okul yanyana yapmışlar.

21 yaşındaki kızın sizinle gelmek istememesi normal. Kendi kendini döndürecek kadar da para kazanmıyordur henüz. Onu ortada bırakıp gidemezsiniz. Kurulu düzen bırakmanız lazım. Bu çocuğa haksızlık olur. Hayvancılık yapmaya gönlü olsa bıraksın gelsin diyeceğim ama sanmıyorum.
Oğlunuzun akademik başarısı nasıl bilmiyorum ama köyden ilçeye gidip gelecekse okumak için onu da iyice karartabilirsiniz. Küçük yerde gençler boşluktan saçma sapan şeylere daha kolay sarabiliyorlar. İstanbul çoğu zaman daha kontrolsüz geliyor ama İstanbul’da çocuğu spora müziğe yönlendirip kötü alışkanlıklardan uzak tutmak daha kolay sanki. Yine de ortanca için siz daha iyi bilirsiniz şartları gideceğiniz yer ve çocuğun durumu ile ilgili daha çok bu konu değişkenli.
Ufaklı için köy hayatı güzel olur bir tek sanırım. Ergen yaşta çocuklar varken biraz bencillik geliyor.
Bir seçenek olarak İstanbul’daki düzeni bozmadan gidebilirsiniz belki. Kızınız İstanbul’da yalnız kalır. Siz de sık sık ziyarete gelirsiniz. Bu da astarı yüzünden pahalıya gelir mi bilemedim tabi.

Yani İstanbul'daki ev aynen kalır. Kızımızda orada kalır. Nadiren gidermişiz. O gelirmiş daha çok. Karda kışta çocuk her hafta gelemez ki. Bide oradaki konfordan vazgeçemem. Oğlum içinde serseri liğe meyli olan buradada olur diye düşünüyorum. Oülum söz dinlemeyen bi çocuk değil. Ona anlatıyoeum durumu . Beni zora sokma güzel anlaşalım diyorum.

Istemediğiniz bir seyi asla yapmayin. Eşin çok bencil. Köye gitme zorunluluğunuz yokken sizi belirsizliğe sürüklüyor. Ailesini düşünen insan benim genç çocuklarım var diye düşünüp onların düzenini bozacak şekilde hareket etmez. Ayrıca sizi manipüle etmeye çalışıyor ki minicik aklıyla yapmaya çalıştığı mide bulandırıcı. Çok akıllı biri olduğunu da düşünmüyorum. Kafasına estiğini plan program olmadan yapmaya çalışıyor.

Kendi altindan kalkamayacagini bildigi için sizi ve çocukları da sürüklemek istiyor. Siz arkasını çok topluyorsunuz sanirim onun rahatlığına alışmış.

Evet ben olursam yapabileceğini biliyor. Ben olmazsam kendine bile bakamaz o. O zaman ona göre hareket etsin dimi. Yada desinki ben yapıcam kendim hallederim. Siz düşünmeyin.

Yani ben hiç İstanbul'a gelemiycem diyo. Ve buna rağmen ben buraya yerleşmem diyorsun. Görüşemesek umrunda değil diyo.
Eee çünkü değil de. Köydü hayvandı bilmem neydi diye aklı uçan evlatlarının iyiliğini bilmeyen adamı görsem ne görmesem ne diyin.

Eee çünkü değil de. Köydü hayvandı bilmem neydi diye aklı uçan evlatlarının iyiliğini bilmeyen adamı görsem ne görmesem ne diyin.
Yapamayacağını biliyor bensiz. Ve yapamayacakda. Adam alışmış yıllardır kurulu düzene. En fazla 1 sene sonra satıp savcak hayvanları döncek biliyorum. Ha sorumlusu ben olucam o ayrı.

Evlatlar gelmiyosa umrumda değil napıyım diyo. Baba sözü dinlesinler diyo. Halbuki ben biliyorum hayatta bırakamaz başı boş. 40 kere arar aklı kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…