Yani bende öyle diyorum iş olarak gör 1 saat uzak zaten. Git gel
Keşke eeeHayvanların calinma vakaları çok oluyor bırakıp gelmek kolay değil
Gözden çıkarmaktan kastı nedirTam çoluk çocuk büyüyo rahat edicez hayvan köy çıkardı. Senin hayalin bu. Benim değil dedim. Sana engel olmuyorum işte ne istiyorsun daha git yap dedim. Bu yaştan sonra hayallerin için dağa taşa vuramam kendimi dedim. Bide diyo ki sen beni gözden çıkarıyosun nasıl görüşücez ben hayvanları bırakıp gelemem. Yanımda olmuyosun destek vermiyosun diyo. Asıl sen bi düzeni bozmaya çalışıyosun aykırılık yapan sensin dedim
Siz fırsat buldukça gider gelir, eşinizin gönlünü de yapmış olursunuz..Çocuklarım çok kıymetli. Onların istemediği bişeyi yapmam. Eşimde derki hep sen çocukları benden daha çok önemsiyorsun. Tabiki önemsedim onlar mutsuzsa istemedikleri bi hayatı yaşıyolarsa ben zaten iyi olamam. Resti çektim benim evim çocuklarım orda. Evim orası dedim ister gel ister dur.
Eşim köye yerleşip hayvancılık yapmak istiyor. Çocuklar ıstemıyo ama bana baskı yapıyor. Kışın hep burada kalmak sıkıcı. Kimsede yok. Sıkıntıdayım baya. 2 çocuğum büyük 21 ve 14 yaşında. 4 yaşında kızım var bide onu burada okula yazdıralım kalalım diyo. Fikirlerinizi yazarmısınız
Tüm yatırımı oraya yapmış adam sizin çok mi yatırımınız paranız var ki endişe etmiyorsunuzKeşke eee
Yani ben hiç İstanbul'a gelemiycem diyo. Ve buna rağmen ben buraya yerleşmem diyorsun. Görüşemesek umrunda değil diyo.Gözden çıkarmaktan kastı nedir
Siz fırsat buldukça gider gelir, eşinizin gönlünü de yapmış olursunuz..
Yapmasın bu işin zorluğunu görünce sıkılınca bırakacak. Ya zarar edicek yada kafa kafaya. Yer benim zaten 16 dönüm. Benim memleketim yani. Yatırımım çocuklarım onlar herşeyden önemli. Gelirim var yok değilTüm yatırımı oraya yapmış adam sizin çok mi yatırımınız paranız var ki endişe etmiyorsunuz
Sizi boşanmakla tehdit ediyormuş ya hani bu yaştan sonra garantiniz varsa tabi gitmeyin diretin. Ne yapacaksınız köyü amaaaann ben de hiç sevmemYapmasın bu işin zorluğunu görünce sıkılınca bırakacak. Ya zarar edicek yada kafa kafaya. Yer benim zaten 16 dönüm. Benim memleketim yani. Yatırımım çocuklarım onlar herşeyden önemli. Gelirim var yok değil
Kızım diş protez okudu. İstanbul'da çalışıyor. Mesleğinde kendini geliştiriyor laboratuvarda. Burda iş yok ona. Oğluna merkezde liseler var bi tepede böyle 2 okul yanyana yapmışlar.21 yaşındaki ne ile meşgul şu an?
14 yaş için lise var mı?
Masallah o kadar yer turistik yer baya da pahalıdır. Ne güzel sevindim sizin icinYapmasın bu işin zorluğunu görünce sıkılınca bırakacak. Ya zarar edicek yada kafa kafaya. Yer benim zaten 16 dönüm. Benim memleketim yani. Yatırımım çocuklarım onlar herşeyden önemli. Gelirim var yok değil
Boşamazki laf işte. Gelmem diyorum.Sizi boşanmakla tehdit ediyormuş ya hani bu yaştan sonra garantiniz varsa tabi gitmeyin diretin. Ne yapacaksınız köyü amaaaann ben de hiç sevmem
Teşekkür ederim herşeyinnhayırlısı malın daMasallah o kadar yer turistik yer baya da pahalıdır. Ne güzel sevindim sizin icin
Kızım diş protez okudu. İstanbul'da çalışıyor. Mesleğinde kendini geliştiriyor laboratuvarda. Burda iş yok ona. Oğluna merkezde liseler var bi tepede böyle 2 okul yanyana yapmışlar.
Yani İstanbul'daki ev aynen kalır. Kızımızda orada kalır. Nadiren gidermişiz. O gelirmiş daha çok. Karda kışta çocuk her hafta gelemez ki. Bide oradaki konfordan vazgeçemem. Oğlum içinde serseri liğe meyli olan buradada olur diye düşünüyorum. Oülum söz dinlemeyen bi çocuk değil. Ona anlatıyoeum durumu . Beni zora sokma güzel anlaşalım diyorum.21 yaşındaki kızın sizinle gelmek istememesi normal. Kendi kendini döndürecek kadar da para kazanmıyordur henüz. Onu ortada bırakıp gidemezsiniz. Kurulu düzen bırakmanız lazım. Bu çocuğa haksızlık olur. Hayvancılık yapmaya gönlü olsa bıraksın gelsin diyeceğim ama sanmıyorum.
Oğlunuzun akademik başarısı nasıl bilmiyorum ama köyden ilçeye gidip gelecekse okumak için onu da iyice karartabilirsiniz. Küçük yerde gençler boşluktan saçma sapan şeylere daha kolay sarabiliyorlar. İstanbul çoğu zaman daha kontrolsüz geliyor ama İstanbul’da çocuğu spora müziğe yönlendirip kötü alışkanlıklardan uzak tutmak daha kolay sanki. Yine de ortanca için siz daha iyi bilirsiniz şartları gideceğiniz yer ve çocuğun durumu ile ilgili daha çok bu konu değişkenli.
Ufaklı için köy hayatı güzel olur bir tek sanırım. Ergen yaşta çocuklar varken biraz bencillik geliyor.
Bir seçenek olarak İstanbul’daki düzeni bozmadan gidebilirsiniz belki. Kızınız İstanbul’da yalnız kalır. Siz de sık sık ziyarete gelirsiniz. Bu da astarı yüzünden pahalıya gelir mi bilemedim tabi.
Istemediğiniz bir seyi asla yapmayin. Eşin çok bencil. Köye gitme zorunluluğunuz yokken sizi belirsizliğe sürüklüyor. Ailesini düşünen insan benim genç çocuklarım var diye düşünüp onların düzenini bozacak şekilde hareket etmez. Ayrıca sizi manipüle etmeye çalışıyor ki minicik aklıyla yapmaya çalıştığı mide bulandırıcı. Çok akıllı biri olduğunu da düşünmüyorum. Kafasına estiğini plan program olmadan yapmaya çalışıyor.Kesinlikle öyle olacak benden yardım bekliycek. En çok da oğlumdan git otlat. Yanlarında bekle. Otlarken dedi hep bu yaz. Oğlum ablası geldiğinde onunla döndü bunaldı çocuk. Okuldanngelibce hadi yardım et bana diycek. Zaten söylüyo da o benim yardımcım olucak diyo. Çocuk bu yaz nefret etti burdan bi daha gelmem diyo. Asla oğlumu karıştırmam. Kaçtı resmen çocuk. Git ablanla dedim bende. Bu ney yaa
Evet ben olursam yapabileceğini biliyor. Ben olmazsam kendine bile bakamaz o. O zaman ona göre hareket etsin dimi. Yada desinki ben yapıcam kendim hallederim. Siz düşünmeyin.Istemediğiniz bir seyi asla yapmayin. Eşin çok bencil. Köye gitme zorunluluğunuz yokken sizi belirsizliğe sürüklüyor. Ailesini düşünen insan benim genç çocuklarım var diye düşünüp onların düzenini bozacak şekilde hareket etmez. Ayrıca sizi manipüle etmeye çalışıyor ki minicik aklıyla yapmaya çalıştığı mide bulandırıcı. Çok akıllı biri olduğunu da düşünmüyorum. Kafasına estiğini plan program olmadan yapmaya çalışıyor.
Kendi altindan kalkamayacagini bildigi için sizi ve çocukları da sürüklemek istiyor. Siz arkasını çok topluyorsunuz sanirim onun rahatlığına alışmış.
Eee çünkü değil de. Köydü hayvandı bilmem neydi diye aklı uçan evlatlarının iyiliğini bilmeyen adamı görsem ne görmesem ne diyin.Yani ben hiç İstanbul'a gelemiycem diyo. Ve buna rağmen ben buraya yerleşmem diyorsun. Görüşemesek umrunda değil diyo.
Yapamayacağını biliyor bensiz. Ve yapamayacakda. Adam alışmış yıllardır kurulu düzene. En fazla 1 sene sonra satıp savcak hayvanları döncek biliyorum. Ha sorumlusu ben olucam o ayrı.Eee çünkü değil de. Köydü hayvandı bilmem neydi diye aklı uçan evlatlarının iyiliğini bilmeyen adamı görsem ne görmesem ne diyin.
Evlatlar gelmiyosa umrumda değil napıyım diyo. Baba sözü dinlesinler diyo. Halbuki ben biliyorum hayatta bırakamaz başı boş. 40 kere arar aklı kalır.Eee çünkü değil de. Köydü hayvandı bilmem neydi diye aklı uçan evlatlarının iyiliğini bilmeyen adamı görsem ne görmesem ne diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?