- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
İşte o yönde anlaşsanız yani hiçbir taraf üzülmesin kısa süreliğine gidelim geri zaman bize kalsa deseniz.. Eğer yanaşmıyorsa da tekrar düşünüp değerlendirin ilişkiyi.3 -4 gün olsa canima minnet
Kalırdım,düğünden sonra balayından sonra gidip 2-3 hafta kalacağız hatta. Biraz dinginlik amaçlı,sonra işlerimize döneceğiz. Sende öyle yapabilirsin. Hem köy ferah oluyor,tamam çok sıkıcı gelecek başta ama sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın.
İstemediğim bir yere eşimin hatrı için bir iki gün katlanabilirim. Sonrasında kimse beni orada tutamaz. Kesin tavrınızı koyun. Madem rahat etmek istiyorsunuz ve eşiniz sizin rahatınızı ön planda tutmayıp kendi isteklerini dayatıyor, o zaman evlenme işine hiç girmeyin. Bir ömür böyle saçma ve bencilce dayatmalarla geçmez.
Sizin, eş olarak yanınızda yürüyecek birine ihtiyacınız var; tepenize binecek, kendi bencilliklerine sizi kurban edecek birine değil!
Oturacaganiz yer neresi? Anneniz ve bu koy nerede?
Simdi koy var koy var. Hayvancilik tarimla mi geciniyolar? Tarimla ugrasiyolarsa ya sizde tarlaya gidiceksiniz ya evde kalip evisi yapip karin doyurucaksiniz. Ustelik tatili boyle hesap eden her bayramida koyde gecirmek ister
Istemediginiz seyi neden baskasi istiyo diye yapasaniz tavrinizi koyun
Mesele aslinda simdiden tatilimin hesabjni yapmalari..Hayatımda hiç köy görmemiş biri olan ben eşim için 10 günlüğüne gitmiştim öyle korkulacak biyer değildi gezdik tozduk dağ havası aldık keçiler koyunlar vardı tarlalar falan çok hoşuma gitmişti sabah kalkıp tavuktan yumurta alıp yiyordum.. belki sizinde hoşunuza gidecek bi deneyin..
Bu kadarına cürret ediyorlarsa bu sizin yüz vermenizden kaynaklanıyor olabilir. Bence siz kendi kararınızı kendiniz verin ve kesinlikle daha ortada bişey yokken söz nişan gibi hayatınıza idame ettirmeyin.Mesele aslinda simdiden tatilimin hesabjni yapmalari..
korkulacak şey köy değil zaten, içindeki insanlar. peki eşinizin ailesinin size davranışları nasıldı? sürekli hizmetçi muamelesi yaptılar mı? oturmanız gezmeniz göze battı mı? gezeceğine şu şu iş var onu niye yapmadınız denildi mi? siz gezerken ikide bir size seslenip çık yukarı yemeği yapın denildi mi? işten temizlikten başka muhabbetin olmadığı, sürekli laf sokulan bi yer miydi? böyle olsaydı yine de sever miydiniz?Hayatımda hiç köy görmemiş biri olan ben eşim için 10 günlüğüne gitmiştim öyle korkulacak biyer değildi gezdik tozduk dağ havası aldık keçiler koyunlar vardı tarlalar falan çok hoşuma gitmişti sabah kalkıp tavuktan yumurta alıp yiyordum.. belki sizinde hoşunuza gidecek bi deneyin..
korkulacak şey köy değil zaten, içindeki insanlar. peki eşinizin ailesinin size davranışları nasıldı? sürekli hizmetçi muamelesi yaptılar mı? oturmanız gezmeniz göze battı mı? gezeceğine şu şu iş var onu niye yapmadınız denildi mi? siz gezerken ikide bir size seslenip çık yukarı yemeği yapın denildi mi? işten temizlikten başka muhabbetin olmadığı, sürekli laf sokulan bi yer miydi? böyle olsaydı yine de sever miydiniz?
öyle insanlar geline hizmetçi muamelesi yapıyolar. resti çek kesinlikle. gidip 1 ay hizmetçilik yaptıracağına tatile gezmeye götürsün karısını adam gibi. direkt söyle bütün çiftler gezme tozma planı yaparken biz niye tüm tatili ailelerde harcıyoruz de. onların yanında bu kadar uzun kalacaksak hiç evlenmeyelim ne anlamı kaldı ki evlenmenin de.O köyde olup da is yapmamak mümkün mü neler derler kim bilir arkamdan
Biz 1 haftalığına aile büyüklerini görmeye gittiğimizde ilk günler sıkıcı geçmişti bilmediğim için fakat daha sonra eğlendim gayet güzel geçti,yaylalar fındıklıklar kemençe çay bahçeleri falan,hoştu :)ben evleneli 1 buçuk sene oldu hala eşimin ailesinin köyüne gittiğimde zaman geçmek bilmiyor.
karadenizde misiniz? ailesinin davranışları nasıl?Biz 1 haftalığına aile büyüklerini görmeye gittiğimizde ilk günler sıkıcı geçmişti bilmediğim için fakat daha sonra eğlendim gayet güzel geçti,yaylalar fındıklıklar kemençe çay bahçeleri falan,hoştu :)
Söylediğiniz hiç birşeyi yaşamadım ben Allaha şükür .. anlayamadığım siz niye bu kadar içerlendiniz konu sahibesi mademki bu kadar dertli daha söz yok nişan yok evlenince çok daha beter olacağı için şimdiden yol vermek daha mantıklı değil mi insan neden göz göre göre kendini ateşe atar anlamıyorum.. evlenince hizmetçi muamelesi görecekse neden yoluna aynı adamla ısrarla devam ediyor peki..korkulacak şey köy değil zaten, içindeki insanlar. peki eşinizin ailesinin size davranışları nasıldı? sürekli hizmetçi muamelesi yaptılar mı? oturmanız gezmeniz göze battı mı? gezeceğine şu şu iş var onu niye yapmadınız denildi mi? siz gezerken ikide bir size seslenip çık yukarı yemeği yapın denildi mi? işten temizlikten başka muhabbetin olmadığı, sürekli laf sokulan bi yer miydi? böyle olsaydı yine de sever miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?