Köyde Kalır Mıydınız?

Söyledim zaten ama anlamayan biri olunca sorunlar çözülmüyor

Daha söz yok, nişan yok, ailelerle tanışma yok.
Ayrılsanız kimseye verecek hesabınız yok. Bu adamı niye çekiyorsunuz? Üstelik ciddi bir şeyler olmadan kendini ve kurallarını belli etmiş.
Ah canım... Nişanlı olsaydın bu konuda tartışsanız bile "evlenince düzelir" diyip her dediğine tamam demek zorunda hissedebilirdin.
Şimdi vazgeçsen bir kaybın olmayacak.
İyi düşün. İş ciddiye binince, aileler işin içinde oldu mu her şey iki kat zorlaşıyor.

Bence yol yakınken geri dönün daha sevgiliyken bu dayatmaları yapan annesinin sözünden çıkmayan evlendikten sonra neler neler yapar

Çocukluğuma götürdünüz beni :) yazları bizde toplanırdık amcalarla halalarla :) hiç kavga gürültü de olmazdı ne güzel günlerdi halamın etrafında toplanırdık o da bize uyduruk hikayeler anlatırdı çok eğlenirdik :))

Diğerlerini okuyamadım. Sadece bu konu bile ayrılmaya yetecekken başka konular da varmış.

Yaz icin ne gereksiz planlar onlar.. bazen gidilir iki gun kalınır bazen gidilir 15 gun kalinir. Ama bunu belirleyecek olan sizin keyfinizdir. Boyle bir diretme asla dogru degil. Simdiden boyle konusuyorsa ilerde icinden cikilmaz bir hal olabilir. Ben olsam ayrilirim bu kafadan. Ayrilmayacaksaniz da net durun. Olabilirli konusmayin.

Onlarin köy 1980 lerde gibi

Çünkü beni cok zor sartlarda büyüttü okuttu rahat edeyim diye kimseye boyun egmeyeyim diye zorla koyde kalmama gönlü razi olur mu

Çünkü beni cok zor sartlarda büyüttü okuttu rahat edeyim diye kimseye boyun egmeyeyim diye zorla koyde kalmama gönlü razi olur mu
Eğer evlendiysen annen her şeye karışmicak. Kocanla çöz. Ya da evlenme onunla..
Bi siz zorluklarla büyümediniz emin olun. Annemi çok severim saygım da sonsuz ama kocamla nereye gidip ne kadar kalacağıma laf etmez zaten ederse de anne noluyo derim.
Kaç yaşındasınız?

Onlarin köy 1980 lerde gibi

Hiç gitmemişsin ki

1980 lerde gibi derken

Babaannemlerin ora da kapalıdır

Pazara giderdik sadece annem ve halam açık olurdu

Oranın memurları vs sokağa pek çıkmazdı galiba

Örneğin kesik kot şortlarımız vardı

Komşular söyleyin de size yeni şort alsın neneniz vs derlerdi biz bir şey demezdik

Annem de, evin kızı halam da oraya gidince giyim tarzını falan değiştirmezdi

Hatta birlikte yakın bir ile denize bile giderdik, babaanne kapalı geri kalan açık

Eniştem ve annem de iyi geçinirdi öyle kaç göç olmadı hiç zira ikisi de ona göre ortamlarda çalışan, üniversite mezunu insanlar

Anneannemler falan da gezmeye gelmişti bir iki kere oralar güzel diye hatta ankara dan sonra cennet burası derlerdi

Babaannemim ineği atı vs vardı bu arada bahçesi tarlası falan da

Bu işleri dedemle yaparlardı ikisi

Mesela pekmez vs yapılırdı yardım ederdi Annemler ama iki kova taşırlardı mesela gibi küçük işler

Örneğin halam arada bahçe işine girerdi canı isterse o orada büyümüş biliyor ama annemden kimde beklemezdi o şehirde büyümüş diye

Son düzenleme:

++++
++++

Annemden önce ben istemiyorum istemediğim şeyleri yaptığımı gorup Kahrolsun istemem sadece

Bu zorla kalmak nasıl oldu

Adam diyor ki yaz tatilimin bir ayını ailemle geçirmek istiyorum köyde

Gider denersiniz olmuyorsa orta yol bulursunuz karı koca Adamın bu aşamada zırlaması yok ki

Annem şunu der ile olmaz evlilik

Benim annem Kv me daha sık gitmemi önerir zira aynı şehirde yılda 2-3 gidiyorum

Annem dedi diye Kv ye gitmediğim gibi sen Kv ye gitme bana gel derse de gitmem

Annemden önce ben istemiyorum istemediğim şeyleri yaptığımı gorup Kahrolsun istemem sadece

Eeee annen haklı
Kim kızını baskıya boğun eğsin, ezilsin büzülsün diye yetiştirip meslek sahibi ediyor ki?
Ona gelinceye kadar sen neden yapmak istemediğin şeyleri yapasın?
Sevgilin aşırı baskıcı ruh hastası bir tip mutlu olamazsın

Süreyi biraz daha azaltıp geri kalanı kendinize ayırsanız bence bir sorun kalmaz.. Siz de inat etmeyin 1 ay değil ama birkaç gün kalın köy hayatı zordur ama 3,4 günden bir şey olmaz yani belki severseniz hiç gitmemişsiniz değişik gelir.

Ben köyü seviyorum Ben kalrım doğayı hayvanları Çok seviyorum ama hür olmalıyım kimse karışmamalı ne giyimime ne yaptıklarıma bak işte ozaman bana inek sagarım cobanlık bile yaparım bir sürü köpek tavuk civciv horoz haydi miydi neydi cizgifilimdeki kiz gibi hayal dünyam geniş hayal işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…