- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Vizyonunuz şahaneymiş !Diyorum ki köyünde hem kapali kizlar var onlar kalir işte 2.5 ay koyde ama sonra aklima geliyor annesi çalışan birini bul demis koydeki kizda o kadar maas ne arasin
Nasil yaniVizyonunuz şahaneymiş !
ya kapalı kızlar falan siz ne diyorsunuz? sevgiliniz sizin psikolojinizi bozmuş bu mesajın başka bir anlamı yok. sizi kapanmaya zorladığı için mi kendinizi kapalılarla kıyaslayıp maaşınızı filan bir üstünlük olarak görüyorsunuz sanki hiç kapalı çalışan kadın yokmuş gibi? değişiksiniz ya.
Hayir istediğin buysa oyle biriyle evlen diyorum ben
kapalı kızlar maaş vs ne konuşuyorsunuz o zaman? size ne millet kapalı olur köyde yaşar siz yaşamazsınız. onlar çalışmaz siz çalışırsınız. bunlar kıyaslanacak şeyler değil.
Evlenmek zorundamisin??Hayir annesi diyormus maasi olsun kapali olsun yazin bizle kalsin diye..
Degilim ama hata bende mi diye sizinle paylasmak istedimEvlenmek zorundamisin??
Çok zorlama bence olmayacak gibi duruyo 'ne 1 ay annemde kalmak isterim ne eşimin annesinde 10 gün bile cokDegilim ama hata bende mi diye sizinle paylasmak istedim
Hayir annesi diyormus maasi olsun kapali olsun yazin bizle kalsin diye..
Bence siz yanlış anladınız , konu sahibinin kendini kapalılardan üstün görmesi gibi bir mesajı yok, diyor ki madem kapalı biri istemiş köyden biri olasıydı zaten köyde yaşıyorlar hem de kapalı tam istedikleri gibi .. Ama kaynana maaşlı biri olsun demiş , anladığım kadarıyla köydekilerde çalışmıyorlar , damat bey de bu arkadaşı hem maaşlı hem de kapatabiliriz. Düşüncesiyle istiyor ..siz okuduğunuzu anlıyor musunuz? şaka gibi cidden.
ben size kim ne diyor falan demiyorum. sizin psikolojiniz bozulmuş sevgiliniz veya anası her kimse kapalı kadın istediği için siz içten içe kendinizi saçma sapan şeylerle onlardan üstün görüyorsunuz. hayatımda çok fazla insanla tanıştım ama köyde yaşayan kadınların kapalı olduğunu kendisinin maaşlı olduğunu karşılaştıranla ilk kez karşı karşıyayım. nasıl bir düşünce şeklinin ürünü bu? ve hala söylediğim şeyi anlamayıp gereksiz cevaplar veriyorsunuz çok alakasız. sizle anlaşmak çok zor umarım destek alırsınız.
Diyorum ki köyünde hem kapali kizlar var onlar kalir işte 2.5 ay koyde ama sonra aklima geliyor annesi çalışan birini bul demis koydeki kizda o kadar maas ne arasin
Bence siz yanlış anladınız , konu sahibinin kendini kapalılardan üstün görmesi gibi bir mesajı yok, diyor ki madem kapalı biri istemiş köyden biri olasıydı zaten köyde yaşıyorlar hem de kapalı tam istedikleri gibi .. Ama kaynana maaşlı biri olsun demiş , anladığım kadarıyla köydekilerde çalışmıyorlar , damat bey de bu arkadaşı hem maaşlı hem de kapatabiliriz. Düşüncesiyle istiyor ..
siz okuduğunuzu anlıyor musunuz? şaka gibi cidden.
ben size kim ne diyor falan demiyorum. sizin psikolojiniz bozulmuş sevgiliniz veya anası her kimse kapalı kadın istediği için siz içten içe kendinizi saçma sapan şeylerle onlardan üstün görüyorsunuz. hayatımda çok fazla insanla tanıştım ama köyde yaşayan kadınların kapalı olduğunu kendisinin maaşlı olduğunu karşılaştıranla ilk kez karşı karşıyayım. nasıl bir düşünce şeklinin ürünü bu? ve hala söylediğim şeyi anlamayıp gereksiz cevaplar veriyorsunuz çok alakasız. sizle anlaşmak çok zor umarım destek alırsınız.
Bence de. Ben de kesinlikle katılıyorum, insanlar evleneceği insanlarda bazı kriterler arayabilir(ki araması da gerek), ama öyle olmayanları seçip değiştirmelerini anlamıyorum. Kapalı bir eş istiyorsa, kapalı bir kadınla arkadaşlık etmeli; köyde yaşayacak bir eş istiyorsa, köyde yaşayabilecek birini seçmeli. Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmak Ne kadar saçma.Bence siz yanlış anladınız , konu sahibinin kendini kapalılardan üstün görmesi gibi bir mesajı yok, diyor ki madem kapalı biri istemiş köyden biri olasıydı zaten köyde yaşıyorlar hem de kapalı tam istedikleri gibi .. Ama kaynana maaşlı biri olsun demiş , anladığım kadarıyla köydekilerde çalışmıyorlar , damat bey de bu arkadaşı hem maaşlı hem de kapatabiliriz. Düşüncesiyle istiyor ..
Bir saniye ya sakin olun... Diyorum ki annesi hem calisan hem köyde uzun uzun kalacak hem de kapali bir gelin istiyor.
Ben de erkek arkadaşıma dedim ki madem sen de öyle birini istiyorsun bu kadar uzaklardan bir kiz bulmana gerek yok sizin köyde hic mi yok. Neden oradan biriyle evlenmiyorsun.. Oradan birini bulmamasinin nedeni oradaki kizlarin genelde evde oturmasi. Tabi 2 maas olmayınca kimin parasıni yiyecekler. Simdiden kiz kardesine kefil oluyor vs. Bunlari daha once anlatmistim. Anlayanlar oldu zaten.
Psikolog musunuz, psikolojimin bozuk olduğunu tespit ettiniz de. Eger oyleyseniz sizden yardim alabilirim...
ya kapalı kızlar falan siz ne diyorsunuz? sevgiliniz sizin psikolojinizi bozmuş bu mesajın başka bir anlamı yok. sizi kapanmaya zorladığı için mi kendinizi kapalılarla kıyaslayıp maaşınızı filan bir üstünlük olarak görüyorsunuz sanki hiç kapalı çalışan kadın yokmuş gibi? değişiksiniz ya.
Hayir annesi diyormus maasi olsun kapali olsun yazin bizle kalsin diye..
Ben konu sahibinin üstünlük tasladığını düşünmedim. Bana sanki “aslında onların köyünde yaşayan bir kız onlar için ideal gelin olurdu ama aynı zamanda maaşlı birini istiyorlar. Öyle birini bulmaları mümkün değil. Çünkü köyde iş imkanı yok” demiş gibi geldi. Diğer mesajları okumadım ama kendini çok iyi ifade etmediği için yanlış anlaşılmış gibi geldi.
Yorumlara bakmadan yazıyorum. Belkide açıkladınız bilmiyorum ama anneniz duysa kıyameti neden koparsın ben kocamla istediğim yerde istediğim kadar kalırım annem neden karışsın. Evlenince de böyle düşünürseniz tam bir evlilik kurmamış olursunuz ve bu sizin hatanız olur.Maalesef yeni bir dert ile karşınızdayım.
Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz fakat bu yolun daha başında birçok sorunla uğraşıyoruz bu nedenle vazgeçme aşamasına geldim.
Erkek arkadaşımın ailesi kırsal bir yerde köyde yaşıyor. Bizim de yazın 2 ay tatilimiz var ve bunun yarısını onun ailesiyle yarisini da benim ailemle geçirelim diyor. Ben onun ailesiyle kalmak bir yana esas olarak koyde kalmak istemiyorum. Hayatimda köyde kalmadim. Kendi annemin köyüne bile gitmedim çünkü çok sıkıcı ve kimse gitmiyor disardan gelen gelinler bile 1 kereligine gidip 1 hafta ya da birkaç gün kalip geliyorlar. Üstelik bunlarin köyü asiri muhafazakar ve ben hic baskalariyla kalmadim cekiniyorum nasil dururum koskoca 1 ay ne yaparim diye... Annem duysa kiyameti koparır zaten o ayri bir konu. Biz tatilimizi ille bir yerlerde mi gecirmek zorundayiz evimde yatip uzanmak benim hakkim degil mi ailesinin yaninda ne dinlenebilicem ne baska bir sey... rahat bir hayat yasamadim ve rahat yasamak icin okudum ettim simdi tatilimi böyle geciremem diye düşünüyorum... Bu sorunlarimizin sadece biri...
Sizce kim hakli?
Sen ailenle kal diyorum ben 1 hafta 2 hafta kalayim ailemin yanina gideyim ona da hayir diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?