- 31 Ekim 2022
- 391
- 275
- 33
- 30
- Konu Sahibi isimsizbayan
-
Yaşlılara laf anlatmak zorHanımlar selam
Pzt günü eşimin köye gideceğiz , ailesi ile Bayramı geçireceğiz
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince ..eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Babası da çok konuşur sürekli konuşur biliyorum
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum
cevap vermemek daha mı doğru olur ?
Eşim beni savunmaz bir şey de demez
Hıc kimseBen olsam gitmezdim. Hayatta hiç kimseyi kendime laf ettirecek kadar sevmiyorum. Hiç kimse de benden değerli değil. Tavsiye ederim.
Tabi ki değil. Kimse kırılmasın diye kendi canımı sıkamam valla. Kimsenin anasını babasını danasini çekmek zorunda hissetmiyorum kendimi. Beni o duruma düşürecek kişiyle de açıkçası beraber olmam o yüzden bu tarz durumlar pek yaşamam.Hıc kimse
Aileniz de dahil mi
Benim babam da benden yaşça büyük.Benden yaşça büyük eşimin babası
Sizden öğrenecek çok şey var aslında öğretmenim olur musunuzTabi ki değil. Kimse kırılmasın diye kendi canımı sıkamam valla. Kimsenin anasını babasını danasini çekmek zorunda hissetmiyorum kendimi. Beni o duruma düşürecek kişiyle de açıkçası beraber olmam o yüzden bu tarz durumlar pek yaşamam.
Eşiniz sizi savunmazsa tek gitsin, karısını savunamayan bir adamı neden bu kadar dert ediyorsunuz ki? Birkaç günlüğüne tesettüre geri giremeyeceğinize göre?Hanımlar selam
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince ..eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum
Estağfurullah. Sadece kendime değer veriyorum, herkes de versin istiyorum. Eşim kırılır eşim kırılır.. Ya kırılsın yani biraz bir şey olmaz koca adam. Kıyafetime de laf ettirmem aklim başımda çok şükür. Eşim de laf ettiriyorsa kırarım, kırmayı geçtim yanımda tutmam, adı üstünde eş yani destek olması lazım bana.Sizden öğrenecek çok şey var aslında öğretmenim olur musunuz
Koca koca diye ölüp bitecekler ya, ağzını açıp iki laf edemeyen adam binsin koltuğa kırlent lazım.Ben olsam gitmezdim. Hayatta hiç kimseyi kendime laf ettirecek kadar sevmiyorum. Hiç kimse de benden değerli değil. Tavsiye ederim.
Beni savunmayacak adamı yanımda eş diye gezdirmem
Hiç oralı olma. Konusu açılınca da bu yönde karar verdim sevabı günahı benim boynuma elalem benimle mezara girmeyecek baba. De olayı umursama sen umursamis gibi yaparsan onlar üstüne gelir. Normal davran .Hanımlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?