Köye gidiyoruz 😏

Yaşlılara laf anlatmak zor
Siz cevap verirseniz kötü olursunuz eşinizin sizi savunması, ağzını kapatması lazım. Madem birlikte gitmek istiyor bunun için çabalaması gereken o, önceden tembihleyin öyle yola çıkın

Hıc kimse

Aileniz de dahil mi
Tabi ki değil. Kimse kırılmasın diye kendi canımı sıkamam valla. Kimsenin anasını babasını danasini çekmek zorunda hissetmiyorum kendimi. Beni o duruma düşürecek kişiyle de açıkçası beraber olmam o yüzden bu tarz durumlar pek yaşamam.

Ben olsam giderim.Eger gitmezsem konunun daha da saplantılı hal alacağını bilirim. Gidersem ,kendi üzerimde kendi seçimlerimin baskın olduğunu rahatlıkla ifade ederim.Herhangi bir şey dendiğinde ise üzerinde çok durmadan benim tercihim bu deyip susarım. Daha da abartırlarsa konuyu sessiz kalıp cevap bile vermem .Emin olun zamanla alisirlar.

Sizden öğrenecek çok şey var aslında öğretmenim olur musunuz

Eşiniz sizi savunmazsa tek gitsin, karısını savunamayan bir adamı neden bu kadar dert ediyorsunuz ki? Birkaç günlüğüne tesettüre geri giremeyeceğinize göre?

Sizden öğrenecek çok şey var aslında öğretmenim olur musunuz
Estağfurullah. Sadece kendime değer veriyorum, herkes de versin istiyorum. Eşim kırılır eşim kırılır.. Ya kırılsın yani biraz bir şey olmaz koca adam. Kıyafetime de laf ettirmem aklim başımda çok şükür. Eşim de laf ettiriyorsa kırarım, kırmayı geçtim yanımda tutmam, adı üstünde eş yani destek olması lazım bana.

Ben olsam gitmezdim. Hayatta hiç kimseyi kendime laf ettirecek kadar sevmiyorum. Hiç kimse de benden değerli değil. Tavsiye ederim.
Koca koca diye ölüp bitecekler ya, ağzını açıp iki laf edemeyen adam binsin koltuğa kırlent lazım.

Kendi babanız konuşuyormuş gibi düşünün , ona ne der ya da ne yapardıysanız eşinizin babasına da aynısını yapmış olursunuz. Hem içiniz rahat eder hem vicdanınız. Hem de daha samimi bir diyaloğa dönme şansı olabilir…
Her zaman herkese de rest çekmek , bana karışamazsınız mesajı vermekte bana çok bencilce ve kibirli geliyor ; senin tercihin tabi

Beni savunmayacak adamı yanımda eş diye gezdirmem

Eşim benimle tanıştığında ben kapalıydım
Ailesinin de böyle bir hassasiyeti vardı
Açıldığımda istemedi ancak ben istediğim için dinlemedim istediğimi yaptım
Şimdi değil asla beni bu konuda savunmaz
Kulak asmamamı söylüyor ancak babasının ağzının dur durak noktası yok onu da biliyor

Gitmezsem muhtemelen boşanmaya gidecek bu iş.

Hiç oralı olma. Konusu açılınca da bu yönde karar verdim sevabı günahı benim boynuma elalem benimle mezara girmeyecek baba. De olayı umursama sen umursamis gibi yaparsan onlar üstüne gelir. Normal davran .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…