- 4 Eylül 2014
- 1.759
- 7.539
- 358
- Konu Sahibi isimsizbayan
-
Pardesünün kuşağına laf eden gördüm ya, beli ince gösteriyormuş hay senin fantezini dedim artık, en son nokta buydu benim için. Kendi t*ş*k ezen kotla gezer ama ben pardesümü kuşaklı alamam. Hadi ordan.erkeklerin kadınların başına neyi nasıl takacağını kadınlara öğretmesinden nefret ediyorum. Instagramda falan da görebilirsiniz tesettürlü kadınların tesettürünü en çok erkekler eleştiriyor, yok şöyle takacaksın, böyle takman lazımdı. çok biliyorsan sen her anında kafanda örtüyle gez ordan konuşma. kayınpedere de söyleyin benim kafama takacağım örtünün kararını sen mi veriyorsun, sen kimsin de sana hesap veriyorum? insanın sinirini bozuyorlar ya.
Allahla benim aramda de gec.Hanımlar selam
Pzt günü eşimin köye gideceğiz , ailesi ile Bayramı geçireceğiz
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince ..eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Babası da çok konuşur sürekli konuşur biliyorum
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum
cevap vermemek daha mı doğru olur ?
Eşim beni savunmaz bir şey de demez
Bende orayı 2 kere okudum , yanlismi okudum diye. Sanki normalde pederler bizden yaşça küçük olmalı gibimi düşündüğü için, özellikle benden yaşça büyük diye belirtti? Zaten eşin babası, büyük olması çok normal değil mi?Eşinizin babasının sizden büyük olmasına şaşırdığımı söylemeliyim önceliklenolacaktı ki.. ay eşiniz bişey demiyosa babasına ne ayrıca ?
Kendi evinizde sizi yiyecekler mi var? Karar verdiyseniz arkasında durun, neden önünüze gelene ezdiriyorsunuz kendinizi?
Bende orayı 2 kere okudum , yanlismi okudum diye. Sanki normalde pederler bizden yaşça küçük olmalı gibimi düşündüğü için, özellikle benden yaşça büyük diye belirtti? Zaten eşin babası, büyük olması çok normal değil mi?
Açık olursunuz kapalı olursunuz kime ne bundan kimin ne haddine zaten cevap vermedikçe daha çok üzerine gelmiyorlar mi insanı ezmeye kalkmiyorlar mi ben böyle bir durum yaşasaydım ağzının payını verirdim kim olursa olsun kimsenin haddi değil benim giyimime karışmakHanımlar selam
Pzt günü eşimin köye gideceğiz , ailesi ile Bayramı geçireceğiz
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince ..eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Babası da çok konuşur sürekli konuşur biliyorum
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum
cevap vermemek daha mı doğru olur ?
Eşim beni savunmaz bir şey de demez
Eşinizin susturamadığını siz hiç susturamazsınız.Önüme gelene kendimi ezdirdiğim doğru değil
Kararımın arkasındayım söyleyecekleri veya söylemeyecekleri sözler benim aldığım kararın değişmesine yol açmayacak
Sadece eşimin babası , gitmeden mesafe koyarsam eğer daha çok tepki çekebilir diye düşünüyorum
Gittiğimde ise konuştuğunda onu nasıl susturabileceğim konusunda sizlerden yardım istedim
Fatih Sultan Mehmet'in fermanını hatırlatın ona bir densizlik ederse.
"İnsanlara Allah'ın soracağı soruları sormayın. Kulun kula soracağı soruları sorun. Aç mısın, susuz musun, geçinebiliyor musun, evin var mı, hasta mısın, evinde hasta var mı? Böyle sorular sorun."
Kendi babanızi silip atabiliyorken eşinizin babasına düşkünlük neden ?Şöyle babam duyduğunda arkamdan sövdü etti ve benimle konuşmadı asla aramadım aramamda
bayramda örneğin aramayacağım
Bu konuda bir kelime ederse orada olmam çünkü beddualar etti onu affetmeyeceğim
Eşimin babasına karşı bir saygısızlık yapmak istemiyorum ancak onu utandıracağımı rezil edeceğimi söyledikten sonra açıkçası sessiz kalırsam devam edecek ve susmayacak gibi geliyor
Kendi babam ağza alınmayacak hakaretler ve beddualar ettiği için sildimKendi babanızi silip atabiliyorken eşinizin babasına düşkünlük neden ?
Niye bu kadar mesele ettiniz aman gidiverin rahatsız olan varsa ve sorarsa ben öyle uygun gördüm dersiniz.
75-80 yasındaki adam senle uğraşacak gücü buluyo mu cidden.
Erkekler istedimi ailelerine öyle şeyler kabul ettiriyolarki.
Resmen yalnız bırakılmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?