Köye gidiyoruz 😏

erkeklerin kadınların başına neyi nasıl takacağını kadınlara öğretmesinden nefret ediyorum. Instagramda falan da görebilirsiniz tesettürlü kadınların tesettürünü en çok erkekler eleştiriyor, yok şöyle takacaksın, böyle takman lazımdı. çok biliyorsan sen her anında kafanda örtüyle gez ordan konuşma. kayınpedere de söyleyin benim kafama takacağım örtünün kararını sen mi veriyorsun, sen kimsin de sana hesap veriyorum? insanın sinirini bozuyorlar ya.

Pardesünün kuşağına laf eden gördüm ya, beli ince gösteriyormuş hay senin fantezini dedim artık, en son nokta buydu benim için. Kendi t*ş*k ezen kotla gezer ama ben pardesümü kuşaklı alamam. Hadi ordan.

Allahla benim aramda de gec.

Eşinizin babasının sizden büyük olmasına şaşırdığımı söylemeliyim öncelikle nolacaktı ki.. ay eşiniz bişey demiyosa babasına ne ayrıca ?
Bende orayı 2 kere okudum , yanlismi okudum diye. Sanki normalde pederler bizden yaşça küçük olmalı gibimi düşündüğü için, özellikle benden yaşça büyük diye belirtti? Zaten eşin babası, büyük olması çok normal değil mi?

Kendi evinizde sizi yiyecekler mi var? Karar verdiyseniz arkasında durun, neden önünüze gelene ezdiriyorsunuz kendinizi?

Önüme gelene kendimi ezdirdiğim doğru değil
Kararımın arkasındayım söyleyecekleri veya söylemeyecekleri sözler benim aldığım kararın değişmesine yol açmayacak
Sadece eşimin babası , gitmeden mesafe koyarsam eğer daha çok tepki çekebilir diye düşünüyorum
Gittiğimde ise konuştuğunda onu nasıl susturabileceğim konusunda sizlerden yardım istedim

Yanlış okumadınız
Orada söylemek istediğim eşimin babasının yaşça büyük olmasından kasıt eski toprak olması
50-60 yaş değilde 75-85 yaş aralığında insanlar olması
İleri yaşa laf söz dinletmek daha zor o sebepten o konuya değindim

Açık olursunuz kapalı olursunuz kime ne bundan kimin ne haddine zaten cevap vermedikçe daha çok üzerine gelmiyorlar mi insanı ezmeye kalkmiyorlar mi ben böyle bir durum yaşasaydım ağzının payını verirdim kim olursa olsun kimsenin haddi değil benim giyimime karışmak

Bence, bayramda gitmelisiniz.
Aksi halde ortada fol yok yumurta yokken bir bayramda gitmemiş olacaksınız, ki, bu daha başka sorunlara yol açacak.

Olur böyle şeyler.
Hayat uzun.
Dırdır ederlerse -ki edeceklerdir muhtemelen- çekersiniz, sayılı gün çabuk geçer gider.
Eğer hakaret ederlerse, eşiniz de duyar, gerekçeniz olur, gerek görürseniz sonrasında görüşmezsiniz.

Hepsi unutulur geçer gider, üzülmeyin.
Gönlünüzde de gözünüzde de büyütmeyin.
Bu bayram - muhtemelen- sizin için biraz sıkıntılı geçecek, hepsi bu.
Allah can sağlığı versin, günü gelince hepsi unutulur gider.

Ha bu arada, siz sinirlerinize mukayet olun, sonradan size karşı kullanılabilecek türde cevaplar vermeyin ki, olay ekseninden kaymasın.

Son düzenleme:
Gitmem diyenler ne zamana kadar gitmeyecek merak ettim. Kayınpedere laf etme ihtimali var diye küsecek misin? Bazen bu forumun çoluk çocukla dolu olduğunu düşünüyorum. Hem durumda ne var ki gitmeyeceksin? İnsanın kapanması kadar açılması da normal olmalı, değil mi…” benim inancım, hesabını ben vereceğim” deyip konuyu kapatacaksın.

Fatih Sultan Mehmet'in fermanını hatırlatın ona bir densizlik ederse.
"İnsanlara Allah'ın soracağı soruları sormayın. Kulun kula soracağı soruları sorun. Aç mısın, susuz musun, geçinebiliyor musun, evin var mı, hasta mısın, evinde hasta var mı? Böyle sorular sorun."

O ortam bir kere girilecek bir ortam olsa girmeyin derdim ama öyle değil bugün olmasa yarın mutlaka gireceksiniz. Siz eğer gitmezseniz de tepkilerden çekinip gitemediğinizi anlayacaklar ve ileride katlanarak büyüyen bir tepkiyle üstünüze gelecekler. Gayet normal bir şekilde oraya gideceksiniz ve konusu açılırsada sebep şu şöle düşündüm gibi gereksiz açıklamalara girmeden ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum deyip kestirip atacaksınız. Eğer açıklama yaparsanız yorum olur uzar o iş yani. Bir söylerler iki söylerler konu kapanır gider. Tabi burda kilit nokta sizin o ilk tepkilere gösterdiniz sabır:)

Eşinizin susturamadığını siz hiç susturamazsınız.

Yorumunuz için teşekkür ederim
Çok haklısınız , umarım çok uzamadan-üzülmeden bu günleri de atlatırım

Kendi babanızi silip atabiliyorken eşinizin babasına düşkünlük neden ?

Bence bisi olmaz ya,
Belki bir iki yine yuzunuze de soylenir, sonra biter gider.
En nihayetinde baskasina ne sizin tesetturunuzden.

Boyle seyler bir iki sohbet malzemesi olur, kapanir, hic kafaya takmaya planlari degistirmeye gerek yok bence.
He he deyip gecme yetegi burada devreye sokulmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…