Köye gidiyoruz 😏

Şöyle babam duyduğunda arkamdan sövdü etti ve benimle konuşmadı asla aramadım aramamda
bayramda örneğin aramayacağım
Bu konuda bir kelime ederse orada olmam çünkü beddualar etti onu affetmeyeceğim
Eşimin babasına karşı bir saygısızlık yapmak istemiyorum ancak onu utandıracağımı rezil edeceğimi söyledikten sonra açıkçası sessiz kalırsam devam edecek ve susmayacak gibi geliyor

Eşiniz sizi savunmazsa tek gitsin, karısını savunamayan bir adamı neden bu kadar dert ediyorsunuz ki? Birkaç günlüğüne tesettüre geri giremeyeceğinize göre?

Bu konuda bende onlarla aynı düşüncedeyim biliyorsun vs diyor genelde
Kulak asmazsın sadece sana değil bana da kızacak vs diyor

Bu konuda bende onlarla aynı düşüncedeyim biliyorsun vs diyor genelde
Kulak asmazsın sadece sana değil bana da kızacak vs diyor
Tek gitsin o zaman o çekiyor diye siz de babasının bet suratını çekecek değilsiniz. Herkes kendi ailesine.

Hadsiz bir adamsa haddini bildirin. Olur da konuşursa sizi ilgilendirmez benim kararım benim hayatım dersiniz. Bir kere terslemezseniz hep laf söyleme hakkı bulur kendinde. Kararınızın arkasında durun. Ha siz ailesinin yanına gitmediniz diye işi boşanmaya götürecek adamla nasıl düzgün evlilik yürütebilirsiniz orası ayrı bir konu.

Kendi babanıza gösterdiğiniz tepkiyi kayınbabanıza gösteremeyecek olmanıza şaşırdım.

Gitmesem de muhtemelen biz büyük sorun yaşayacağız eşimle
Kendi babanız da laf söylemiş size onun yanina gitmiyorsunuz aramiyorsunuzda kayınpederin laf söyleyeceğini bile bile niye gidiyorsunuz,o zaman kendi babanizada gidin,eşiniz de biliyor babasının size laf yapacağını ona gelince kulak asma oluyor ama kendi babanıza gelince konuşulmuyor o zaman eşiniz de sizin babanız laf yaparken takma kulak asma demesi gerekti ama dememiş.Kendi babasına gelince işler değişmiş.

Her türlü kalp kırıklığı olabilecek durum. Yüzde doksan sizin kalbiniz kırılacak. Yemek yemek dışında aynı ortamda bulunmayın baba ile. Huzursuzluk çıkmasın derseniz ileri gitmediği müddetçe cevap vermeyin. Anlayışla karşılayacak bir insan olsaydı tutumu böyle olmazdı.

Babam beddua etti
Ve red ettiğini söyledi

kendi ailemde konuşmuyor benimle
Evde tek kalamazsın sensiz gitmem vs diyor anlaşamıyoruz gitmemem konusunda
Kendi evinizde sizi yiyecekler mi var? Karar verdiyseniz arkasında durun, neden önünüze gelene ezdiriyorsunuz kendinizi?

Eşiniz sizi savunmak durumunda değil ki? Karar sizin kararınız, kocaman insansınız..

"Bu benim kararım, ben böyle mutluyum. Üzülüp, yıpranacak bir şey yok, abartacak bir şey de yok" diyeceksiniz. Bu kadar..

Eşimin babası ile ben henüz konuşmadım bana ne diyecek bilmiyorum ama sanırım hiç iç açıcı şeyler söylemeyecek
Gitmeyip Direk mesafe koymak doğru olur mu ?
Gidip tepkisini görmek daha mantıklı değil mi? Gitmezsem iş boşanmaya varacak demişsiniz. Eğer kendimi ezdirmem çat çat lafı yapıştırırım derseniz gidin tabii

Ömür boyu görüşmemezlik edemeyeceğinize göre bence bu bayram gidip yüzleşin bu durumla. Kendinize de saygısızlık etmeden ben böyle uygun gördüm kendi inancım kendi sevabım günahım filan diyerek geçiştirmeye çalışırsınız. Adam saygısızlık boyutuna geçerse de eşinize durumu anlatır daha fazla kalmak istemediğinizi söylersiniz gerisi eşinize kalmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…