- 31 Ekim 2022
- 391
- 275
- 33
- 30
- Konu Sahibi isimsizbayan
-
Kendi babanız konuşuyormuş gibi düşünün , ona ne der ya da ne yapardıysanız eşinizin babasına da aynısını yapmış olursunuz. Hem içiniz rahat eder hem vicdanınız. Hem de daha samimi bir diyaloğa dönme şansı olabilir…
Her zaman herkese de rest çekmek , bana karışamazsınız mesajı vermekte bana çok bencilce ve kibirli geliyor ; senin tercihin tabi
Maaalesef bu konuda yanımda değil olmaz daYaşlılara laf anlatmak zor
Siz cevap verirseniz kötü olursunuz eşinizin sizi savunması, ağzını kapatması lazım. Madem birlikte gitmek istiyor bunun için çabalaması gereken o, önceden tembihleyin öyle yola çıkın
Eşinizin babasının sizden büyük olmasına şaşırdığımı söylemeliyim önceliklenolacaktı ki.. ay eşiniz bişey demiyosa babasına ne ayrıca ?
Gitmesem de muhtemelen biz büyük sorun yaşayacağız eşimleBen olsam gitmem şimdi
%150 eminim kırgınlık dargınlık olacak
Eşiniz sizi savunmazsa tek gitsin, karısını savunamayan bir adamı neden bu kadar dert ediyorsunuz ki? Birkaç günlüğüne tesettüre geri giremeyeceğinize göre?
Tek gitsin o zaman o çekiyor diye siz de babasının bet suratını çekecek değilsiniz. Herkes kendi ailesine.Bu konuda bende onlarla aynı düşüncedeyim biliyorsun vs diyor genelde
Kulak asmazsın sadece sana değil bana da kızacak vs diyor
Tek gitsin o zaman o çekiyor diye siz de babasının bet suratını çekecek değilsiniz. Herkes kendi ailesine.
Kendi babanıza gösterdiğiniz tepkiyi kayınbabanıza gösteremeyecek olmanıza şaşırdım.Şöyle babam duyduğunda arkamdan sövdü etti ve benimle konuşmadı asla aramadım aramamda
bayramda örneğin aramayacağım
Bu konuda bir kelime ederse orada olmam çünkü beddualar etti onu affetmeyeceğim
Eşimin babasına karşı bir saygısızlık yapmak istemiyorum ancak onu utandıracağımı rezil edeceğimi söyledikten sonra açıkçası sessiz kalırsam devam edecek ve susmayacak gibi geliyor
Kendi babanız da laf söylemiş size onun yanina gitmiyorsunuz aramiyorsunuzda kayınpederin laf söyleyeceğini bile bile niye gidiyorsunuz,o zaman kendi babanizada gidin,eşiniz de biliyor babasının size laf yapacağını ona gelince kulak asma oluyor ama kendi babanıza gelince konuşulmuyor o zaman eşiniz de sizin babanız laf yaparken takma kulak asma demesi gerekti ama dememiş.Kendi babasına gelince işler değişmiş.Gitmesem de muhtemelen biz büyük sorun yaşayacağız eşimle
Kendi babanıza gösterdiğiniz tepkiyi kayınbabanıza gösteremeyecek olmanıza şaşırdım.
Kendi babanız da laf söylemiş size onun yanina gitmiyorsunuz aramiyorsunuzda kayınpederin laf söyleyeceğini bile bile niye gidiyorsunuz,o zaman kendi babanizada gidin,eşiniz de biliyor babasının size laf yapacağını ona gelince kulak asma oluyor ama kendi babanıza gelince konuşulmuyor o zaman eşiniz de sizin babanız laf yaparken takma kulak asma demesi gerekti ama dememiş.Kendi babasına gelince işler değişmiş.
Kendi evinizde sizi yiyecekler mi var? Karar verdiyseniz arkasında durun, neden önünüze gelene ezdiriyorsunuz kendinizi?kendi ailemde konuşmuyor benimle
Evde tek kalamazsın sensiz gitmem vs diyor anlaşamıyoruz gitmemem konusunda
Eşiniz sizi savunmak durumunda değil ki? Karar sizin kararınız, kocaman insansınız..Hanımlar selam
Pzt günü eşimin köye gideceğiz , ailesi ile Bayramı geçireceğiz
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince ..eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Babası da çok konuşur sürekli konuşur biliyorum
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum
cevap vermemek daha mı doğru olur ?
Eşim beni savunmaz bir şey de demez
O zaman kayınpederin yanınada gitmeyin diyorum oda laf yapacak oda beddua etti diyelim kocam kırılmasın diye görüşecek misiniz yine.Babam beddua etti
Ve red ettiğini söyledi
Gidip tepkisini görmek daha mantıklı değil mi? Gitmezsem iş boşanmaya varacak demişsiniz. Eğer kendimi ezdirmem çat çat lafı yapıştırırım derseniz gidin tabiiEşimin babası ile ben henüz konuşmadım bana ne diyecek bilmiyorum ama sanırım hiç iç açıcı şeyler söylemeyecek
Gitmeyip Direk mesafe koymak doğru olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?