Kp benle derdi ne nolur tarafsız bı baksaniz

Bazi ana babalardaki ozgunveni anlayamiyorum sanirsin Brad Pitt dogurmusta gelenleri begenmiyor. Takilma canim biraz saygisiz insanlar herhalde cok gelip gitme evlerine

Eşinize haksızlık etmeyin lütfen erkekler gerçekten düşünemiyor. Onu yapmadın bunu yapmadın demek ise sadece erkeği arada bırakıyor.
Düşünmesi gerekmiyor mu ben olsam kesinlikle karşılığını verirdim aileme eşimin sessiz kalması çok üzdü beni onlara ne yapabilirim bunu dusunuyorum

Çok güzel sizde laf sokabilirdiniz niye eşinizden beklediniz keşke yapıştırsaydınız lafı. Eşinizle boş yere aranızı kötü yapmayın bence belki gerçekten düşünememiştir özür de dilemiş zaten. Siz kendinizi güzel görün özgüveninizi bozmayın bence. Bir daha da lafın altında kalmayın. Sanki kendi ne doğurmuş da milletin kızına laf ediyor tövbe yarabbim

Bazi ana babalardaki ozgunveni anlayamiyorum sanirsin Brad Pitt dogurmusta gelenleri begenmiyor. Takilma canim biraz saygisiz insanlar herhalde cok gelip gitme evlerine
Ya zaten sorma kadın buraya geldi oğullarını övmeye bı başladı dayak cennetten cikmaymis 3unude döverek büyütmüş onun disiplini sayesinde boylelermis falan filan bende dedim sana katılmıyorum arada sevgi bağı önemli kadın sevgiden sefkatten bı haber bana annelik dersi verio aklınca babasıyla konuşmayı düşünmüyorum pazar günü babalar gününde de aramicam bıktım saygısız tavırlarından bu konuda ki lafımı nasıl yediririm onun derdindeyim şuan içime çok battı cunku

Ben eşime ailesinden daha çok kırgınım eşim onlara üslubunu bozmadan ağızlarının payını verebilseydi o cesareti kendilerinde goremezlerdi kirginligim buna eşim de tartışmaya odaklanmış kendini frenlemis bizde misafir oldukları için bilmiyorum öfke doluyum

Haklisiniz. Bir annenin en degerli varligi kizina bu laf nasil denir. Sizde bir insan evladisiniz. Cok ayip esim susmuşsa bende o esnada şu sözle kprin şahbazlığıni tamamlardım.

"Sizin oglunuzu bende ilk gordugumde Johnny deep sanmadım."

Iste bazi insanlarin derdi de bu sevgiden saygidan anlamiyorlar sende efendiligimi bozmayayim diye duruyorsun olacaksin kavgaci mahalle kadinlari gibi bak nasil deger goruyorsun o zaman

"Odaklanamadım" nasıl bir savunmadır anlamadım. Böyle bir muhabbet dönerken neye odaklanmış, halının püskülüne mi?

Moralinizi bozmayın. Siz kendinizi biliyorsunuz sonuçta.
Benim teyzem de gelinini sevmediği için bize öyle bir anlattı ki, duysanız dünyanın en çirkin kadını dersiniz. Fotoğrafını gösterdiğinde şok olduk. "E çok güzelmiş, hem güzel hem sevimli" demiştik de rengi atmıştı. Oğlu da pek bir şeye benzemiyor üstelik :)

Eşiniz susuyorsa verdiğiniz cevaplara karışamaz. Ama aldırış etmezseniz daha çok sinir olurlar.

Hiç hazır cevap olamadım hayatım boyunca şimdide su saat olmuş onu neden demedim bunu neden demedim diye kendimi yiyorum bu konu da böyle kalsın istemiorum

Bence erkekler tam olarak anliyorlar ve bisey demiyolar. Benim esim ne zaman bisey olsa ya duymuyor ya baska yere bakiyor ya da baska biseyle ugrasiyor aslinda hepsi yalan bence.. polemige girmek istemiyorlar...!!!!

Ay çok keyiflendim süpersiniz ya

Bence erkekler tam olarak anliyorlar ve bisey demiyolar. Benim esim ne zaman bisey olsa ya duymuyor ya baska yere bakiyor ya da baska biseyle ugrasiyor aslinda hepsi yalan bence.. polemige girmek istemiyorlar...!!!!
Kesinlikle size katılıyorum bence çoğu kadın erkekten daha cesur evliliği icin daha fedakar ben eşime şahsen onun ailesiyle yaşadığım sorunları onun yaşamasına müsade etmezdim bana sen olsan babana o an bişey dermiydin dedi babam cesaret edemezdi zaten dedim bu kadar açık net bazı şeyler

Bahar şenliğinde niye tanışmadılar sizinle?
Bence eğer eşinizin sizin in ne düşündüğüne ve sevgisine eminseniz boşverin dış kapının mandallarını. Buna kapınızı kapatınca dışarda kalan herkes dahil. Herşeyden öte Sizin kendiniz için ne düşündüğünüz önemli.

Tanıştık o gün tanışmadan önceki tahminleri bunlar eşimin sevgisine eminim ama pasifligi beni çok inciltti gerçekten sahiplense cevap vermesi gerekmezmiydi

Evet amacına da ulaştı içimde öyle bı intikam duygusu oluştu ki napmam lazim hiç bilmiyorum wasaptan yazsam mi cirkinsem görüşmek zorunda değilsin benimle diye napsam hiç bilmiyorum

Hiç duymamış gibi yapın o tarz söylemlerini.
Benim kv de kışkırtıp delirtiyor,sonra “ben ne dedim ki?” diyip çekiliyordu ben kocamla kavga ettiğimle kalıyordum.
Bir şey deseniz şimdi eşinizle aranız bozulur. Bi dahaki sefere onlar laf sokunca siz de direk sokun şakayla karışık gibi.

Aynen canim. Benim kaynim benim evimde bana bagirdi cagirdi. Esim wcdeydi arada hic mesafe yok duymamasina imkan yok. Wcden cikti hicbisey olmamis gbi. Sonra onlar gidince suratim asikti sordu dalgami geciyosun boyle boyle oldu hicbidey demedn ddm duymadim dedi. Yalan soyluyor. Erkeklerin hepsi boyle. Ama aynisini benim ailem yapsa ben onu savunurum hemde ailemi silecek kadar... Kp de bisey derse duymamazliktan gel canim... baska seylerle ugras. Bu onu daha cok sinir eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…