- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Birde şunu ekleyeyim sen çirkin olduğun için değil sırf senin huzurunu bozmak içinKeşke bu kadar çok muhatap olmasaydın ne kadar çok konuşursak okqdar laf söylüyorlar bende senin gibi bunun gibi şeylere maruz kaldım dahada fazlası üstelik yazsam inanın bana inanmazsınız şimdi hiç muhatap olmuyorum kendileri geberiyor sohbet edelim diye
Johnny deep i bildiklerini hiiiic sanmıyorumHaklisiniz. Bir annenin en degerli varligi kizina bu laf nasil denir. Sizde bir insan evladisiniz. Cok ayip esim susmuşsa bende o esnada şu sözle kprin şahbazlığıni tamamlardım.
"Sizin oglunuzu bende ilk gordugumde Johnny deep sanmadım."
UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK
Eşimin orda sessiz kalması beni çok üzdü onların bu kadar rahat benimle konuşabilmesi sinirimi bozuyorAğlayacak bişey göremedim ya bu kadar. Duygusal aniniza denk geldi geldi. Kp zaten hayatınızda önemli yeri olan biri değil, doğal olarak söylediklerini ciddiye alıp prim vermeyin.
Evet bunları biliyorum farkındayım anneme sen benim oglumdan memnunmusun dedi annemde evet çok seviyorum damadimi dedi ben kızından memnun değilim diye annemi üzmüş bı kadin bu zaten 1 sene konuşmadım onlar geldiler sadece şimdi yeni yeni konuşmaya başlamıştım al yine başladı hareketleri duzelmiyorlar güya orda bana benim kızım olsa konusamazdi ama sen konuştun diyo oğlunu koyduğu yere bakar mısın ne farkedio oğlan kızJohnny deep i bildiklerini hiiiic sanmıyorum
Guzellikle ilgili kısma çok takilmissiniz konu sahibi. Haklısınız evet ama ben suna daha çok takildi benim kızım olsa erkek arkadaşı olamaz demiş ya. Siz de olmadığı için rahat konuşuyorsunuz demiş . Kadın da üstüne seni gördük ünide demiş. Bence bu daha büyük sorun diğerine göre. Kadın size burada bana göre baya hakaret etmiş
Konuşmayı düşünmüyorum. İyilikten maraz doğar iyi davrandikca her lafı söyleme lüksüne sahip olduklarınıTekrar küsmek için harika bir sebep bence bu fırsatı kaçırma.
Wasap durumuma yazsam mi kesin görür ordan ama ne kadar üstüne alınır bilmiyorum bide böyle yapmam onu onemsedigimi gösterir sanki dimibelki denk gelmiştir, sosyal medya da yıldız tilbe ablamızın bir sözü dolaşır.
olsun be, çirkin oluyorsak yüzümüz, bedenimiz çirkin olsun.
baksana insanların kalbi çirkin artık..
daha ne diyelim bu sözün üstüne?
Evet sustugum için çok pişmanım esimin susmasina daha çok ofkeliyim eşime haksızlık mı yapıyorum sizce çünkü onunla da konusmuorumO kadar vasıfsız demek oğlunuz diyecektin.
Eşimin de birinci olduğu bı proje vardı sergilenen onun için gelmislerBahar şenliklerinde kv kp işi ne ben de oraya odaklandım. Oğlunuzun kapısında dao kızlar kuyruk olmuyordu derdim esim susuyorsa
Ne yersiz ne boş konuşma. Sadece lafının gideceği yeri o yaşta öğrenememiş. Üzmeyin kendiniziKızlar merhaba 6 yıldır evliyim esimlede 10 yıldır beraberiz üni de tanıştık ve onun ailesinin sorunları beni istememesi vs biz evlendik eşim benden daha çok istedi evlenmeyi onun bana sevgisinden suphem yok evlenince de kv laf sokmaları iftiraları derken ben bunlarla 1 yıl evlerine gitmedim onlar geldi i kusluk esnasında 2. Bebeğim oldu falan filan şuan yeni yeni biraz daha iyiyiz haftada bı onlar haftada bı biz gidioruz tamamen bağları kopartma taraftarı olmadım hicbi zamanda gelelim konuya bugün bize geldiler konu konuyu açtı derken kv dedi ki 3 erkek evlat yetiştirdim şöyle iyi böyle iyi kızım olsa erkek arkadaşı olamazdı falan bende dedim ki bende kızınız olmadığı için bu kadar rahat konusuosunuz bence dedim konu uzadı derken kp biz zaten unideki bahar şenliklerinde seni uzaktan görünce oglumuzun konuştuğu kızın sen olduğunu anladık UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK oglumuzun huyunu bilioruz kıskanç olduğu için öyle birine bakmaz dedik dedi bende eşim anlamadı mi soylenileni diye ne yani bu bana çirkinsin demek oluo dedim eşim farketsin diye onlarda gülerek geçti esimde bişey söylemedi kendimi o kadar kötü hissettim ki sonra da ağzımı açmadım bunlar gitti ben direk hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım esimde başta yanlış anladın dedi bende sakın bana böyle diyerek iyice germe beni dedim sonra eşi min dediği şu benim ortam yok orda babamın kalbini kırmak istemedim senin yanında evime geldiği için bağırmak istemedim ama birebirken konusucam dedi bende babanı kirmana gerek yoktu orda zaten angel benim için dünyanın en güzel kadını demen yeterliydi kendimi çok değersiz kötü hissettim dedim haklısın ama ona odaklanamadim o an özür dilerim dedi ama benim eşime kirginligim daha büyük gururum kırıldı çok kötü hissediyorum kendimi tarafsız yorumlarını zi bekliyorum
K.v deye dersiniz yakışıklı boylu poslu adam almayarak iyi etmişiz. Bak deli gibi kıskanıyorlar. ( kıskanç bir kadından konu açın falan.) Çok spontane gösterin sırıtmasın.Sizce ben ne yapabilirim hanımlar bu soylenilenin acısını çıkarmak istiyorum çok yuttum bunuda yutmak istemiyorum artik
İyi gelincilik oynamak değil benim ki zaten 1 yıldır hiç gitmiyordum evlerine sadece onlar geliyordu tamamen gorusmeyerek rest çekmek istemedim her insan hata yapar diyip erdemlik gösterdim ama olmuo her aramız duzeldiginde bı yerde patlak verioAyyy GÖZÜMMMM !
Onlar çok dengesiz ama siz de bağları kopartma taraftarı olmadığınız için ne desek boş.
Devam edin böyle iyi gelincilik oynamaya.
Benimkiler de beni beğenmez, güzel bulmaz. Bu kadar saygısızca söylemediler hiç ama belli ediyorlardı özellikle başlarda. Aynı böyle diyerek dalga geçiyordum. Baktılar olmuyor daha konuyu açmıyorlar hiç.Boyleleride kuyruk olmuş bekliyordu zaten oglunuzun peşinde dimi hahahhah deseydin sende canım .
Wasap durumuma yazsam mi kesin görür ordan ama ne kadar üstüne alınır bilmiyorum bide böyle yapmam onu onemsedigimi gösterir sanki dimi
Haftada 2 kere değil 1 hafta biz diğer hafta onlar yani ben 15 gün de bir gidiyorum.O kadar gezmeyi seviyorlar ki hadi gelin hadi gidelim sürekli bu moddalar 1 yıldır görüşmüyorum duzeldiklerini ummustum o an hicbirsey demedigim için çok ofkeliyim kendimeBir kere sizin değerinizi boyunuz, görüşünüz belirlemez. Niye hemen değersiz hissettim moduna giriyorsunuz, hem de değmeyecek sığ insanlar için? Eşiniz iki laf etse güzel olurdu ama buna ihtiyaç duymamanız gerekiyor aslında. Size terbiyesizlik yapan insanın ağzının payını verin. Orada kayınpedere, size güzel görünmek zorunda değilim, zira benim kocam oğlunuz oluyor, onun beğenmesi kafi, o yüzden güzellik kriterlerinizi kendinize saklayın filan derdim ben olsam. Terbiyesiz herif.
Ve haftada 2 kere niye görüşüyorsunuz bu insanlarla? Normal insanlar olsa hadi neyse de, bu kadar saçma sapan tiplerle bu kadar muhabbete gerek var mı? Siz de enteresansınız biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?