Kp benle derdi ne nolur tarafsız bı baksaniz

belki denk gelmiştir, sosyal medya da yıldız tilbe ablamızın bir sözü dolaşır.
olsun be, çirkin oluyorsak yüzümüz, bedenimiz çirkin olsun.
baksana insanların kalbi çirkin artık..

daha ne diyelim bu sözün üstüne?

Bahar şenliklerinde kv kp işi ne ben de oraya odaklandım. Oğlunuzun kapısında dao kızlar kuyruk olmuyordu derdim esim susuyorsa

Birde şunu ekleyeyim sen çirkin olduğun için değil sırf senin huzurunu bozmak için
Ben mesela herkez derki çok güzel gelinin var
Diğer elttilerle kıyaslarlar hatta yakışmadığımizi söyleyen bile olmustu
Kp yanımda şöyle uzun boylu baba yiğit bir gelinim olmadi dedi ben minyonum
O beni beğenmediği için değil benim huzursuz olmam için fırsat verme sakın

Johnny deep i bildiklerini hiiiic sanmıyorum

Guzellikle ilgili kısma çok takilmissiniz konu sahibi. Haklısınız evet ama ben suna daha çok takildi benim kızım olsa erkek arkadaşı olamaz demiş ya. Siz de olmadığı için rahat konuşuyorsunuz demiş . Kadın da üstüne seni gördük ünide demiş. Bence bu daha büyük sorun diğerine göre. Kadın size burada bana göre baya hakaret etmiş

Ağlayacak bişey göremedim ya bu kadar. Duygusal aniniza denk geldi geldi. Kp zaten hayatınızda önemli yeri olan biri değil, doğal olarak söylediklerini ciddiye alıp prim vermeyin.

Evet bunları biliyorum farkındayım anneme sen benim oglumdan memnunmusun dedi annemde evet çok seviyorum damadimi dedi ben kızından memnun değilim diye annemi üzmüş bı kadin bu zaten 1 sene konuşmadım onlar geldiler sadece şimdi yeni yeni konuşmaya başlamıştım al yine başladı hareketleri duzelmiyorlar güya orda bana benim kızım olsa konusamazdi ama sen konuştun diyo oğlunu koyduğu yere bakar mısın ne farkedio oğlan kız

Wasap durumuma yazsam mi kesin görür ordan ama ne kadar üstüne alınır bilmiyorum bide böyle yapmam onu onemsedigimi gösterir sanki dimi

Ne yersiz ne boş konuşma. Sadece lafının gideceği yeri o yaşta öğrenememiş. Üzmeyin kendinizi

Sizce ben ne yapabilirim hanımlar bu soylenilenin acısını çıkarmak istiyorum çok yuttum bunuda yutmak istemiyorum artik
K.v deye dersiniz yakışıklı boylu poslu adam almayarak iyi etmişiz. Bak deli gibi kıskanıyorlar. ( kıskanç bir kadından konu açın falan.) Çok spontane gösterin sırıtmasın.

Ayyy GÖZÜMMMM !
Onlar çok dengesiz ama siz de bağları kopartma taraftarı olmadığınız için ne desek boş.
Devam edin böyle iyi gelincilik oynamaya.
İyi gelincilik oynamak değil benim ki zaten 1 yıldır hiç gitmiyordum evlerine sadece onlar geliyordu tamamen gorusmeyerek rest çekmek istemedim her insan hata yapar diyip erdemlik gösterdim ama olmuo her aramız duzeldiginde bı yerde patlak verio

Boyleleride kuyruk olmuş bekliyordu zaten oglunuzun peşinde dimi hahahhah deseydin sende canım .
Benimkiler de beni beğenmez, güzel bulmaz. Bu kadar saygısızca söylemediler hiç ama belli ediyorlardı özellikle başlarda. Aynı böyle diyerek dalga geçiyordum. Baktılar olmuyor daha konuyu açmıyorlar hiç.

Haftada 2 kere değil 1 hafta biz diğer hafta onlar yani ben 15 gün de bir gidiyorum.O kadar gezmeyi seviyorlar ki hadi gelin hadi gidelim sürekli bu moddalar 1 yıldır görüşmüyorum duzeldiklerini ummustum o an hicbirsey demedigim için çok ofkeliyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…