- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi tukenmiskalem
-
Müdür konumunda benim engelledigim kisi deBeni en iyi siz anlarsınız. Ama siz şanslısınız engelleyebilmişsiniz. Umarım anlar.
Okurken kör oluyodum!
Kp Nin sana yaptığını sende bizemi yapmak istedin?
Bencil olma, hoş görmeye çalış ha işine gelmiyorsa parayla bakıcı tut
Durum bildirmiyorlar hanımefendi alınacak süt markası için yarım saat yazabiliyorlar diyorum hem de tamam öyle yapalım demişken. bakmaları için diretmedim zorundalar bile demedim. Nerden kapıldınız ki bu fikre?Konuyu okuduğunuzdan emin misiniz ?Vallahi oyle yada boyle bor mecburiyetleri yokken cocuguna bakiyorlar. Senin de aklin kalmasin diye durumu bildiriyolar. Sen de o kadarcik sikintiya katlanicaksin. Bakiciya versen tanimadigin insanla aksama kadar ne yapiyor diye aklin kalacak ben sik disini sabret
Kalın ve altcizgili komple mesajın bende, satırlarda sorun yokPeki hemen yarın bi bakıcı bulayımpardon bu okurken kör oldum, paragraf lütfencilerden misiniz siz de? PARDON kısa ve paragraflara bölerek yazdım neden kendinize böyle bir kötülük yaptınız ki?
Allah başka dert vermesin.Kalın ve altcizgili komple mesajın bende, satırlarda sorun yok
Müdür konumunda benim engelledigim kisi de
Manyak midir nedir yarin ise gelecek misin diye bile mesaj atiyor hayir deyince sagol yaziyor
Çok şükür, bin şükür:)Allah başka dert vermesin.
Yazmış oldunuz yani. Peki.Ya arkadaş ne güzel işte çocuğuna dört dörtlük bakıyorlar. Bulmuşsun bunuyorsun
Katlandığımı söylüyorum zaten farkındaysanız sorun çıkmadan nasıl halledebilirim diyorum. Bi çözümünüz var mı? Yoksa bu konu size göre değil. Teşekkürler.
Çocuğunuz kreşe başlayana kadar idare edeceksiniz. İnsanları küstürmeyin he hee diyip geçin, kreşle birlikte düzeniniz de otururHerkese Merhaba,
19 aylık bir kızım var. Öncesinde çok sorun yaşadığım bir kv ve yandaşı kp ile çok uğraştım.
Erken doğum nedeniyle;kızım 20 gün kövezde kaldı.Sıkıntılı günlerimde lohusalık doğum ne diye anlamadan her gün hastaneye koşup gelirken kv kaprisleriyle uğraşmak zorunda kaldım.En son yaşadığım patlamayla eşim de bende görüşmeyi kestik. Şımarıklıklarının ve hatalarının farkında olduğunu belirten kocası(kp) nedense bi şekilde bizimle görüşmedi. 1 sene boyunca kızımı görmeye bile gelmediler. Sonra farklı nedenlerden bir araya gelindi. Ama mesafeliyim. Neyse sonuç olarak ben sevmesem de torunları en azından güveniyorum bakıcıya bırakamam kaygı bozukluğum var kurdukça kurarım evde neler oluyor diye.
Sağ olsunlar whatsapp ı aktif kullanıyorlargün içerisinde bir kaç kez fotoğraf video atarlar. Bende hasta vs değilse kızım arayıp ne yaptınız demem. Fotoğraflardan videolardan keyfi yerindeyse benim için tamamdır. Ama kp her şeye yazıyor da yazıyor. Bir süt markası için bile yarım saat aktif halde yazabiliyor. Eşimle böyle mesajlaşmıyoruz peki diyorum,tamam diyorum,anladım diyorum ama yok yazıyor da yazıyor. Şimdi diyecekseniz yazsın ve var? Buraya kadar bişey yok. Sonra yazdıklarını okudum mu diye teyit istiyor. Kızım için katlanıyorum çünkü mutlu . Ama şiştimmmm resmen. İşin vardır dediğinde bile koca bir paragraf yazıyor . Bundan sıkıldığımı ima edecek bile olsam sorun çıkaracak insanlar bunlar. Eşimde farkında ama o da bişey diyecek olsa anında tepki görüyor.
Bana bi yol yordam gösterin nasıl sınır çizecem bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?