- 22 Şubat 2018
- 131
- 145
- 33
- 40
- Konu Sahibi tukenmiskalem
-
Emin olun yazdığınız bu iki seçeneği bende düşündüm ama kısaca şartlar diyeyim. İş yerinde telefonla çok ilgilenmemin sıkıntı olacağını söyledim vazgeçsin diye yok vazgeçmiyor.rahatsızsan bakıcı tut .
işten çık
ya da acık acık soyle baska seceneğin yok ki.
Çocuğunuza iyi bakılmasının karşılığı olarak düşünün bu mesajlaşma trafiğini. Hem sevmiyorum, hem çocuğuma baksınlar, hem bana mesaj atmasın demek fazla bencilce.
işin zor o haldeEmin olun yazdığınız bu iki seçeneği bende düşündüm ama kısaca şartlar diyeyim. İş yerinde telefonla çok ilgilenmemin sıkıntı olacağını söyledim vazgeçsin diye yok vazgeçmiyor.
Mantıklı ama bu seferde mesaj attım baksana diye arıyorGörüldu yapmayin sizde. Aksamda cok yogun oldugnuzu bakamadiginizi anlatin.
Bende gülüyorumÇok güldüm
Yazik burda yazdiklarini okusalar ne üzülürler.sevmediğiniz insanlara neden çocuk emanet ediyosunuz? madem ediyosunuz biraz da katlanın bi zahmet. hem karnım doysun hem pastam dursun...
Benim kızgınlığım lohusalık konusunda yer değiştirip onca sıkıntının içinde onun kaprisleriyle uğraşmak istememem. Eşim de benimle hem fikir olunca bunu sindiremediler. Ben mesafe koydum diyorum siz koparıp atmışsınız. Aynı değil yani. Sabah bırakıyorum kapıdan akşam alıyorum aylık maddi destekte de bulunuyorum. Çocuğumun herşeyini ama herşeyini fazlasıyla alıp bırakıyorum . Arayıp akıl vermiyorum sizde büyük olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur diyorum . Ayda bir bizde buluşup bi kaç saat yemek vs yiyip tamamen görüşmemezlik te etmiyorum. Eşimde yanımda tam destek. Mesafe belli ölçülerde candır diyorum.Ben senin yerinde olsaydım bu kadar kavga ettiğim insanlarla barışmazdim ki kendim de aynen senin gibi logusalikta kavga edip kustum daha da konuşmam artık. Ya işten çık yada bakıcı tut.mesafe çocuğunu baktirmakla koyulmaz ki.
Doğru anlamamışsınız. O yüzden gerisi için size cevap bile vermiyorum.Sirf cocugunuza bakilsin diye baristiniz dogru mu anladim? Cok ayip bir sey. Eh mesajina da katlaniverin o zaman. Bir zahmet
İnanın onlar kendileri dışında birşeye üzülmez ancak alınganlık yapıp kapris yaparlar. Sevmiyorum ben kp ve kv olarak. Ama eşimin ailesi vefasızlık yapsalar da kızımın babaanne ve dedesi. Karnım doysun pastam dursun niyetinde hiç olmadım. Neye dayanarak yazıyorsunuz bunu anlamış değilim.Yazik burda yazdiklarini okusalar ne üzülürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?