• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp in sozleri

Yazık! koskoca adamın dediğine bak sen :47: sizin lafınızı yanlış anlamış olabilir,ama cevabı bu olmamalı :50:

Minikyaramaz kocanlada problemlerin olduğunu hatırlıyorum.
Seni ezmeye, küçük görmeye çalışıyor bu aile.
Acil çalışmaya başlamanı tavsiye ederim.
Bu evlilik devam eder mi bilemiyorum.
Kendi paranı kazanırsan gerektiğinde boşayabileceğini bilirler enazından.
Çok eminler senin gidemeyeceğinden .
Boşanmak durumunda kalırsanda çaresiz olmazsın bir işin olursa.

Kayınpederin çok terbiyesizmiş
Hem sana karşı hemde ailene karşı
Burnu kaf dağında ama kimin ne olacağı belli olmaz ( Gecekonduya çöplük diyor ya umarım ona da muhtaç olmaz )

Eşin seni korumalı
O korumadıkça bunlar cesaretleniyo
Sen bişey dersen kötü geline çıkar adın ama oğulları isterse 'hop orda durun, eşime haksızlık yaptırmam' mesajını verebilir

"o cocugun coplukte ne isi var hergun" bu nasıl bir söz, nasıl bir insanlık? nasıl bir müslüman, nasıl bir baba? .
İnsanlıktan nasibini almamış kayınpederiniz. Bir ailenin yaşadığı, rızık kapısına çöplük diyecek kadar aşağılık.:50: Hayırlı yolculuklar diye aramanız bile insanlık olmuş.Fakat ben sizin kadar sakin kalablirmiydm arayıp hayırlı yolculuklar diyebilirmiydim bilmiyorum :19:
Laf soktuğunda yüzüne gülüp kendini ezdirme o insan senin aile yaşantınız hakkında iğrenç yorumlar yapıcak kadar yüz bulmuş biri. Tek kelime etme sus,suskunluğundan korksun. Allah'a havale et.Rabbim onu öyle bir hayatla sınar ki çöplük dediği rızık kapınıza muhtaç olur.

Son düzenleme:
böyle bi durumda sesini çıkarmaman çok tuhaf.. kp yaptığı çok büyük terbiyesizlik...
keşke grip olmuş deseydin sadece.. bunlara öyle açıklama yapmak gereksiz..

Ama ben en çok sizi garipsedim.O uyuz lafına nasıl şakayla karşılık verdiniz ben şoktayım.Size onu diyen ailenizin evine de çöplük der yani.Mesafe kavramı, saygı, korku şu bu kalmamış ki hiç.Acayip yüzgöz bi ilişki...Derhal tavrınızı değiştirmenizi öneririm.Sizi böyle olmaya mecbur bırakmış bir eş söz konusu ise eğer; kimse vazgeçilmez değildir.Ve bir anne babanın gecekondusu bir çok villadan daha muhteşemdir...

Ne saygısızca bir davranış, hem sana uyuz diyor, bir de annenin evine çöplük diyor, üstüne bir de triplere giriyor...

Hep mi böyle? Aileni ve seni küçük mü görüyorlar?

Bakma o kpnin yüzüne bidaha ne demek çöplük yaa ay çok sinirlendim ben :47::47:
Benim kp benim ailem hakkında bişeyle dedi diye ben 1 aydır konusmuyorum kpyle,farklı nedenlerde var tabi ama aileme laf edecek adamın alnını karışlarım :47::47:
Ne terbiyesiz adammış,herkes kendi evine baksın..

bu ne cesaret yaa? çöplük ne demek? çöplük olan kendi kalbi pislik herif :47:

eşin o anda bişi demedi mi babasına?
kusura bakma ama eşinde iş yok senin, yoksa kp asla cesaret bulup sana söyleyemezdı öyle şeyleri :ssz:

eşinizin sessiz kalması hiç hoş olmamış,ben olsam dağıtırdım ortalığı abartmıyorum yani yaparım.ne demek çöplük ya ne ayıp.

ayrıca ailenizin evi çöplükse oğullarını neden çöplükte oturan birinin kızıyla evlendirmişler diye sorarlar adama:47:

araya mesafe koyma zamanı gelmiş de geçiyo bence.

eşinizin arkanızda olmaması kötü,inşallah o da anlar yanlış yaptığını ve birdaha sessiz kalmaz size bi laf söylendiğinde .

Bugun babasinin terbiyesizligini yuzune vurdum ama lafi hemen cevirdi .

Bayramda ne ararim ne de sorarim. Keske memleketten hic gelmeseler...

Minikyaramaz kocanlada problemlerin olduğunu hatırlıyorum.
Seni ezmeye, küçük görmeye çalışıyor bu aile.
Acil çalışmaya başlamanı tavsiye ederim.
Bu evlilik devam eder mi bilemiyorum.
Kendi paranı kazanırsan gerektiğinde boşayabileceğini bilirler enazından.
Çok eminler senin gidemeyeceğinden .
Boşanmak durumunda kalırsanda çaresiz olmazsın bir işin olursa.

Oglumun biraz daha buyumesini beklemeliyim. Tam egitim zamani kvler butun terbiyesizlikleri ogretmeye calisirlar bi de uzerine siddette olabilir annemlerse cok simartirlar iki yasini biraz gecsin ins calismaya baslayacagim.

Aslinda onlar istedikleri gibi olmadigim ve esimi yanima cektigimi dusundukleri icin hakaretlere basvurmaya basladiklarini dusunuyorum.

Kayınpederin çok terbiyesizmiş
Hem sana karşı hemde ailene karşı
Burnu kaf dağında ama kimin ne olacağı belli olmaz ( Gecekonduya çöplük diyor ya umarım ona da muhtaç olmaz )

Eşin seni korumalı
O korumadıkça bunlar cesaretleniyo
Sen bişey dersen kötü geline çıkar adın ama oğulları isterse 'hop orda durun, eşime haksızlık yaptırmam' mesajını verebilir

Allah tan dilegim onlari bana muhtac etmemesi. Esimede zaten bu konuda soyleyecegimi soyledim. Ailenin benden bir beklentisi olmasin dedim. Artik anlayan anlar.

"o cocugun coplukte ne isi var hergun" bu nasıl bir söz, nasıl bir insanlık? nasıl bir müslüman, nasıl bir baba? .
İnsanlıktan nasibini almamış kayınpederiniz. Bir ailenin yaşadığı, rızık kapısına çöplük diyecek kadar aşağılık.:50: Hayırlı yolculuklar diye aramanız bile insanlık olmuş.Fakat ben sizin kadar sakin kalablirmiydm arayıp hayırlı yolculuklar diyebilirmiydim bilmiyorum :19:
Laf soktuğunda yüzüne gülüp kendini ezdirme o insan senin aile yaşantınız hakkında iğrenç yorumlar yapıcak kadar yüz bulmuş biri. Tek kelime etme sus,suskunluğundan korksun. Allah'a havale et.Rabbim onu öyle bir hayatla sınar ki çöplük dediği rızık kapınıza muhtaç olur.

Dilimin ucuna gelipte soyleyemedigim o kadar cok cumlem vardi ki...
Allah muhtac etmesin onlari bize. İstemem. Ama ......

Allahindan bulsunlar.

Ne saygısızca bir davranış, hem sana uyuz diyor, bir de annenin evine çöplük diyor, üstüne bir de triplere giriyor...

Hep mi böyle? Aileni ve seni küçük mü görüyorlar?

Kp taseron calisir babam ist.un en iyi univ.birisinde laborant olarak calisir.
Kp in ve kv nin ailesind univ.mezunu iki kisi vardir benim ailemde sayilamayacak kadar cok ki abim itu den mezun
Ben univ aciktan okuyorum esim ilkogretim besten terk.
Benim ailemde saygi ve hosgoru ve demokrasi mevcuttur ama onlarda dayatma laf sokma mevcut.
Babam okumamiz icin cabalamistir onlar kucuk yasta calissinlar eve para getirsinler demisler....

Bunlari yazmamdaki amac beni ve ailemi kucuk gormelerini gerektirecek bir durumun soz konusu olmadigini gostermek icindi.

Bakma o kpnin yüzüne bidaha ne demek çöplük yaa ay çok sinirlendim ben :47::47:
Benim kp benim ailem hakkında bişeyle dedi diye ben 1 aydır konusmuyorum kpyle,farklı nedenlerde var tabi ama aileme laf edecek adamın alnını karışlarım :47::47:
Ne terbiyesiz adammış,herkes kendi evine baksın..

Bende boyle yapacagim zaten. Bayramda geliyor aramayacagimda.....

İst.a geldiklerinde gorecekler coplugu....

bu ne cesaret yaa? çöplük ne demek? çöplük olan kendi kalbi pislik herif :47:

eşin o anda bişi demedi mi babasına?
kusura bakma ama eşinde iş yok senin, yoksa kp asla cesaret bulup sana söyleyemezdı öyle şeyleri :ssz:

Kp gelinlerin onunde kv ye kufur edip kapiyi gosteren adam. Saygidan nasibini almamis . Cok cahiller....

Azcik daha oglum buyusun calisip krediyle ev alip bu seviyesizliklere son vermek istiyorum

Back
X