Kp ye ödenen para

Abartmıyorsun haklısin
Milletin derdini sen mi cekeceksin
Ne demek alması benden ödemesi sizden
Tek kurus vermezdim
Böyle bi imkanınjz varsa kendinize ev alın ?

Çok akıllı kp
Madem sefalet içind eyasamıs maasını ne yapmıs senelerce
Cıksınlar kiraya
Güçleri neye yeterse ona göre bi eve cıksınlar

açık konuşayım senin gibi safını görmedim hepsi ağız birliği etmişler yaptıklarını normallestirmeye çalışmışlar ve başarmışlar sen neden onların ev parasını oduyorsun belki 100 yaşına kadar yaşayacaklar belki sen onlardan önce oleceksin.Hepsini geçtim bu yaşına kadar düşünüp kendini sıkıp ev sahibi olmamış gelinle oğlana mı güvenip bu yaşına kadar oturmuşlar oldurseler kabul etme ayrıca onlar ölünce ev miras kalıyor öteki kardeşleri bizim hakkımız deseler ne yapacaksin

Allah yardımcınız olsun. İçinden çıkılabilicek konu değil çünkü. O ev size kalınca ev kendinden gecicek zaten olan gençliğinizde zorlandığımız için size olucak. Yarın öbür gün siz yaptınız olmucak kimse iyilik bilmez. Birde mesela bosansaniz nasıl olucak. Garip bir durum aklı başında olan biri istemez ama bazı aile Lee malesef ki çocukları sömürmeyi seviyor. Benim kızdığım konu da şu kendileri para tutmuyor hayatını yaşıyor geziyor yiyor ama cocugundan bekliyor garip

Ben ödemem, adam kendi gençliğini zevk ve sefa içinde geçirsin yaşlandığında sözde pişman olsun! Ama benim gençliği çalsın? Yok öyle bir şey.
Sakın kabul etmeyin gidin yüzlerine aynen bunu söyleyin. Biz de sizin yaptığınız gibi gençliğimizi borç içinde değil gezerek tozarak geçirmek istiyoruz. Bizden böyle bir şey beklemeyin deyin.
Şaka gibi ne insanlar var!

Off aynı benim kayınvalide hep biriz, kese bir, bir aileyiz ama veren hep biz oluyoruz. Ben sinir oluyordum. Ama bu durum geçti.yani kayınvalidem öyle söylemiyor. Ama eşimin kanına işlemiş bu durum artık istemesede veriyor ki ben 300-500 ün lafını yapmam. Bende çalışıyorum. Eşimle ortaktı herşeyimiz fark ettim ki 3000-5000 derken bir yılda 35000 vermiş. Bende ikinci çoçuğumu doğum yapmıştım istifa ettim. Ona bakcam. Şimdi de versin o kadar görelim.
Neden istifa ettin diyen kayınvalideme. Kocamın kazancı yetiyor bize fazlası batıyor galiba dedim. Güldü bişey demedi

Erkek çocuklarını anneler çok güzel işliyor. Yani herkes kesesine göre hareket etsin

Canım benim konuş eşinle ve buna bir dur deyin

Her yil her yıl zorunlu gibi öyle para gönderme falan olmaz

Eee sizin bebek durumunuz olacak hayiisiyla inşallah iki gün sonra ev almak isteyeceksiniz ne olacak o zaman

Ki esin 3 kardes o evde 3umuzün de hakkı var denecek zamani gelince sen şok olduğunla kalacaksın ki bunu kv kp bile söyleyebilir

Başkasının oturduğu evin ödemesini neden siz yapıyorsunuz bu soruyu kendine sor lütfen.

Madem öyle evi eşinizin üstüne yapsınlar. Çok saçma bir işe girmişsiniz bence, gerçi siz 120 bin para verdikten sonra başkası üstüne konmaya çalışırsa sıkıntı olur. Anca kayın-valide ve kayın-peder ölünce kanunen bir hakkınız olmaz kendi üstünüze almazsanız.

Yaptıkları bencillik. Otursunlar kirada, Ne alaka ev almaya kalkıyolar ki. Tamam ihtiyaçları olur yardım edilir ama , onlara ev almak için geçerli bi nedenleri yok. . Gaz vermiş gibi olmayalım ama ev alınmış sanırım zaten. Şu saatten sonra pek yapcak bişey kalmamış

ALacak ama yukarda da yazmıstım. Daha bunun bekar oglu var onun askerliği düğünü şuyu buyu duruyo. Kalmıyo ortaya bişey :/

ev almak için eşinin evlenmesini mi beklemişler...çok kiziyorum çocuğundan medet uman ailelere.. tabiki yardim yapılır aileye..ama ev, araba alsinlar sonra yeni evli çifte yuklensinler..bu yardımın ötesine geçiyor...Diğerleri de ödeyecek durumda değil ama ev size kalmaz...bence bizde kendimize ev alacağız deyin. Eşiniz de inşallah sizin gibi düşünüyordur.

Kv ve kp ne kadar kurnaz oyle. Madem.siz her ay belli bir para ayiracaksaniz gidin kendinize ev alin onun borcunu odeyin.

Hem evin borcunu siz odeyeceksiniz hem onlar oturacak. Ohooo...

Peki kabul etmeseniz esiniz ne tepki verir?

Kv ve kp ne kadar kurnaz oyle. Madem.siz her ay belli bir para ayiracaksaniz gidin kendinize ev alin onun borcunu odeyin.

Hem evin borcunu siz odeyeceksiniz hem onlar oturacak. Ohooo...

Peki kabul etmeseniz esiniz ne tepki verir?

Eşim bizde kendimize ev alcaz diyo. Ben iki yere birden ödeme yapamayız dedim. Ama daha öyle bişey demeyecegim. Alsın bize de ev.. Kendi kredimizi ödeyecek mecbur, ozamanda nasılsa elinde bişey kalmayacak annesigile yollayamayacak....

gezenti sen çalışıyomusun.
kb emekli olmasın olsa bile yine çalışsın
kv çocuk baksın hiç bir şey yapamıyorsa

Bana işe gir diyolar ama çalışmayacağım. Çalışırsam daha rahat olurlar. Eşimin maaşı onlara benimki eve gibi olur. Yani onlara çalışmış oluruz. Ben o topa girmem.

Sonunuzu şimdiden iyi görmüyorum.Parayı siz verecekseniz gider kendinize alırsınız degil mi?Bizim bir arkadaşımızın babasınında evi yoktu oğlu ev aldı kendi üzerine annesini babasını oturttu babası da kira yerine oğlunun evini yeniliyordu.Bu kadar basit.O evden size pay düşer ancak.Senin benim yoksa bu borca herkes ortak olmalı.Senin ailene de yardım eder miydi eşin acaba onu bir düşün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…