kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

İşte gene geldik çiftler herşeylerini kendileri yapsın noktasına
Türkiye'de aileler maddi manevi herşeyin içinde. Çocuk evlendirmiyorlar, maşallah hobi alanlarını genişletiyorlar. Ama kabahat gençlerde, aynı yatağa giren karı kocalarda samimiyetsizlik diz boyu.. Bazı kızlar bildiğin şirket kuruyor anne ve babalarıyla , bunu gören erkek tarafı da kontratak yapıyor. Ben çok görmüyorum bu adamın tapuyu almamasına..

Hadi söyledin bir kere söyle adam hayır diyosa ya da oralı olmuyorsa daha da söyleme

Bu arada bana daha sensin dememiş bir eşim var ama senin şu saydığın hakaretleri etsem, üstelik bunu hakkım olmayan bir maddiyat unsuru için yapsam, şimdiye mahkemedeydik.

Senin koca gene melek boşver huzursuzluk çıkarma üç kuruş için, ailenin de gazına gelme.

konuyu baştan son tam okuyamadım.sayfaları ara ara okudum.anladığım kadarıyla konu sahibinin kocası bekarken ev almış,şartlardan dolayı da,belkide kayınpederin üzerine kredi çekilerek alınmış,kocası da ödemiş ama tapu kayınpederin üstünde.adam zaten ev benim demiyormuş,sizin diyormuş zaten.vakti gelince verir.
ayrıca benim kocam bekarlığımdaki mal varlığım için beni sıkboğaz etse sırf inadımdan kazanırken benimle miydin,aileme feda olsun der işin içinden çıkardım.gene erkekler sessiz.

benim bir komşum var.bekarken ablası ile çalışıp babalarına 4 katlı ev yapmışlar.evlenirken de bir kaç çul çaputtan başka çeyiz götürmemişler,pinti babalrı hiç eşya almamış.oğlan o zamanlar küçükmüş.şimdi evlendi o evlerden birine oturdu.damatlardan hiç ses çıkmıyor o evler sizin demiyorlar.

Senin bakış acina gore cevap yazacagim. Daha 1 yillik evlisin tapuyu kocanin ustune neden yapsin. Ayrilik falan olursa edinilen mallar ortak ya evin yarisi sana kalsin diye mi? Sen bu kadar tapu diye tutturduguna göre adamda bunu düşünüyordur.

Ona söyle hiç evlenmesin, bu kadarına da gelemiyorsa.
Daha doğrusu sen evlenme bununla.

Kıçlarında don olmayan herifler evlenmesin
Sinirlendim yine!

Yani cok tuhaf. Ben cozdum olayi, konu sahibi gibi kisilere naif, butun cazgirliklarina ragmen evet diyenler denk geliyor, benim gibi hicbir sey istemeyenlere de boyleleri. Ne kadar ornek gorduysem durum aynen boyle

Yani cok tuhaf. Ben cozdum olayi, konu sahibi gibi kisilere naif, butun cazgirliklarina ragmen evet diyenler denk geliyor, benim gibi hicbir sey istemeyenlere de boyleleri. Ne kadar ornek gorduysem durum aynen boyle

Her delinin bir velisi olacak ki geçim olacak der bizim eskiler

Ooo işin zor valla. Benim kp hava atıyordu ben oğullarımın hepsine evlerini aldım hazır okulları da bitince de arabalarını alacağım ki eşime araba aldı yani halkını yiyemem o konuda. Ama gel gör ki biz yarısı ona ait olan apt de kirayla oturduk bir yıl. Şimdi başka şehire geldik yine kiradayız kaderimiz.

Daha 1 yıllık evlisiniz . Eşinizin 5 yıldır ödediğini soyluyorsunuz. bu 5 yılın 5 ayını da kp ödemiş. Gerıye kalan 7 ay ortak butcenızden yapılan ödeme için böyle yaygara cıkarmanız cok itici. Babasının verecegi varsa da vermez diyim ben sıze. Ayrıca Babanız niye karısıyor bu ev işine? Baslık parası gibi bişey mi söz konusu? Ya acıkcası daha bir yıl olmuşken bu kadar para muhabbetı ıcın kendınızı parcalamanx , üstüne üstük eşinie korkak pısırıl demeniz cok iğreti. Daha üstelerseniz eşinizle muhabbetiniz zarar görür ve son pişmanlık da fayda etmez

Ben kimseyi degil seni hakli buluyorum allah akil fikir versin kaynpederinize! esinize fazla yuklenmeseniz daha iyi ama pasifse soylemeniz de gerekiyor soylenmesede olmuyor aslinda allah sizede sabir versin ne diyim

Benim kaynima da Istanbulda iyi bir semtte kayinpederim ev aldi hem de peşin direk verdi. Ama kesinlikle sizin adiniza yapmam yarin bir gun ben oldu da düşersem bana bakmazsiniz o benim guvencem ona göre oturun ki kiymetimi bilin dedi
Bana cok tuhaf geldiniz. Kayinpeder evi ustunuze yapsa ne olur yapmasa ne olur yani. Adamin evi icin kavgaya simdiden tutusmussaniz oooooo yani...

Dünya tuzaktır. Yemi de istek.
İstek tuzaklarından kaçının.

Yazının sonunu okuyunca fikrim değişti. Krediyi eşiniz ödedi ise tapuyu almanız gerekli. Klasik kp. Daha yeni evlisiniz gelinin rüştünü ıspatlamasını bekliyor aklınca

Bence hatalıdınız. Dünya hali. Yarın boşansanız evde hak idda edeceksiniz. Kp de akıllı davranıyor.

Eşine korkaksın, pısırıksın diye bildiğine göre sabırlı adammış

isterse 10 evi olsun . ev onun. siz kendinize göre 3 tane olduğundan istiyorum diyemezsiniz ki. ben de yıllarca doğuda ,hem de terör bölgesinde , mecburi hizmet yaptım . aileme hep para gönderdim . hem de hiç az miktarlar göndermedim aylık. naptılarsa yaptılar helali hoş olsun . eşiniz onlara para gönderdiyse evi vermek zorunda değiller . illa ev diğer kardeşe gitmesin diyorsunuz . görümcenin kocası yiyeceğine evin gelini yesin mantığı nedir ? aşırı maddi düşünüyorsunuz. bozduğunuz huzur ne ile geri gelecek ?

Anne baba hayattayken tapuyu vermezler canım ölünce kalır eşinize boş yere yüklenip üzüyorsunuz,çoğumuzun babadan kalacak evi var ama hayattayken tapuyu üstümüze yap demek olmaz.. İçindesiniz sanırım kimse sizi çıkarmaz ordan merak etmeyin..Boş yere ağzınızın tadını kaçırmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…