- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi zziinneett
-
Türkiye'de aileler maddi manevi herşeyin içinde. Çocuk evlendirmiyorlar, maşallah hobi alanlarını genişletiyorlar. Ama kabahat gençlerde, aynı yatağa giren karı kocalarda samimiyetsizlik diz boyu.. Bazı kızlar bildiğin şirket kuruyor anne ve babalarıyla , bunu gören erkek tarafı da kontratak yapıyor. Ben çok görmüyorum bu adamın tapuyu almamasına..İşte gene geldik çiftler herşeylerini kendileri yapsın noktasına
Türkiye'de aileler maddi manevi herşeyin içinde. Çocuk evlendirmiyorlar, maşallah hobi alanlarını genişletiyorlar. Ama kabahat gençlerde, aynı yatağa giren karı kocalarda samimiyetsizlik diz boyu.. Bazı kızlar bildiğin şirket kuruyor anne ve babalarıyla , bunu gören erkek tarafı da kontratak yapıyor. Ben çok görmüyorum bu adamın tapuyu almamasına..
Ona söyle hiç evlenmesin, bu kadarına da gelemiyorsa.
Daha doğrusu sen evlenme bununla.
Kıçlarında don olmayan herifler evlenmesin
Sinirlendim yine!
Yani cok tuhaf. Ben cozdum olayi, konu sahibi gibi kisilere naif, butun cazgirliklarina ragmen evet diyenler denk geliyor, benim gibi hicbir sey istemeyenlere de boyleleri. Ne kadar ornek gorduysem durum aynen boyle
Ooo işin zor valla. Benim kp hava atıyordu ben oğullarımın hepsine evlerini aldım hazır okulları da bitince de arabalarını alacağım ki eşime araba aldı yani halkını yiyemem o konuda. Ama gel gör ki biz yarısı ona ait olan apt de kirayla oturduk bir yıl. Şimdi başka şehire geldik yine kiradayız kaderimiz.Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Daha 1 yıllık evlisiniz . Eşinizin 5 yıldır ödediğini soyluyorsunuz. bu 5 yılın 5 ayını da kp ödemiş. Gerıye kalan 7 ay ortak butcenızden yapılan ödeme için böyle yaygara cıkarmanız cok itici. Babasının verecegi varsa da vermez diyim ben sıze. Ayrıca Babanız niye karısıyor bu ev işine? Baslık parası gibi bişey mi söz konusu? Ya acıkcası daha bir yıl olmuşken bu kadar para muhabbetı ıcın kendınızı parcalamanx , üstüne üstük eşinie korkak pısırıl demeniz cok iğreti. Daha üstelerseniz eşinizle muhabbetiniz zarar görür ve son pişmanlık da fayda etmezMrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Yok canım. 5 yıl kayınpeder odemıs, kızımız bir yıldır evli beyımızle . Bu bır yılın 5 ayında eşi ödemiş ve yaygara kopıyor evi isterim diyeEvin kredisini siz mi ödediniz?
Ona göre yorum yapacağım.
Ben kimseyi degil seni hakli buluyorum allah akil fikir versin kaynpederinize! esinize fazla yuklenmeseniz daha iyi ama pasifse soylemeniz de gerekiyor soylenmesede olmuyor aslinda allah sizede sabir versin ne diyimMrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Bence hatalıdınız. Dünya hali. Yarın boşansanız evde hak idda edeceksiniz. Kp de akıllı davranıyor.Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
isterse 10 evi olsun . ev onun. siz kendinize göre 3 tane olduğundan istiyorum diyemezsiniz ki. ben de yıllarca doğuda ,hem de terör bölgesinde , mecburi hizmet yaptım . aileme hep para gönderdim . hem de hiç az miktarlar göndermedim aylık. naptılarsa yaptılar helali hoş olsun . eşiniz onlara para gönderdiyse evi vermek zorunda değiller . illa ev diğer kardeşe gitmesin diyorsunuz . görümcenin kocası yiyeceğine evin gelini yesin mantığı nedir ? aşırı maddi düşünüyorsunuz. bozduğunuz huzur ne ile geri gelecek ?Ya Esim kredi ödemek için doğuda canini hiçe sahip bi yilda ayrica fazladan kalmis neden kpin yalanini sözünden dönmelerini kimse gormuyo da ben suçlu oluyorum bu tek evi olsa yine istemicem uç evi var adamin eşime allah korusun bisey olsa o beni kapi disari eder sizce bu durumami dusiyim cok acimasizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?