kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Ya hala paragöz deniyor neden beni kimse anlamiyo paragoz olsam herseyi gorumcenin ustune yapsin dermiyim esime yapilan bu kazigi kaldiramiyorum nolur anlayin artik
eşini bunaltma diyoruz, onunla babası arasında mevzu. sen suçlu çıkarsın, yuvanda mutlu olmaya bak sen.

Bes yil Esim son bes ay kala babasi yani tamamini Esim diyebiliriz o bes ayi da veririm helali hoş olsun onda değilim zaten peki tmm bu konuyu acmiyorum daha gittiği yere kadar gitsin inş sonunda biz mağdur olmayiz

Bes yil Esim son bes ay kala babasi yani tamamini Esim diyebiliriz o bes ayi da veririm helali hoş olsun onda değilim zaten peki tmm bu konuyu acmiyorum daha gittiği yere kadar gitsin inş sonunda biz mağdur olmayiz
sen kendin diyorsun bu konu açılınca eşim sinirleniyor diye. kp in ayıbı yüzünden eşinle aran bozulsun istemezsin değil mi? eşin illa ki halleder zamanı gelince.

Eşinize acıdım para mal mülk nedir ki mutluysanız??? kp sana evden çık deyip kapıya mı atıcak sizi

Yahu babam onun için sormadiki babami da bombalayanlar yok yere bombaladi ev arsa meselesine girdiler kp bi arsa ipotek banka meselesini acinca babamda bu evde de ipotek vardi kalkti kurtuldunuz dimi dedi ayrıca babam bu konu acilinca hep kizar bana kp ne yaparsa yapsin ben damadimi cok severim zaten stresli bu ortamda calisiyo Burak huzuru evde bulsun açma bu konuyu der o soruyu kurtuldunmu manasinda sordu adamin gunahini yok yere almayin

arkadaslar evin kredisini esi odemis 5 yil boyunca son 5 aylik taksidi kp odemis doguda esi gorevliymis konu sahibinin o yuzden kp islemleri kendi uzerine almis.

konu sahibi yanliz dikkatimi cekti baban evin uzerinden ipotek kalktigi diye neden soruyor. bence sormasi biraz garip

simdi herkes bana kizacak ama konuyu tam okuyun tam

E kızdırma o zaman, konu 70 sayfa olsa herkes o kadar sayfa okuyacak diye birşey yok

KP in evinde oturuyoruz yazarsa millet ne anlasın,konuda bir detay değil ev,bizzat konunun kendisi ev o yüzden durum neyse açıkça yazacak olan kendisi

Kp verecem dediyse er ya da geç verir ama sizin bu hırsınızı farkettiyse ki kesin farketmiştir, adamın evi vermeye iştahı kaçmıştır.
Az sakin olun eşinize gaz verip babasıyla arasını bozmayın.Kimin önce kimin sonra öleceğini Allah bilir, çok fazla hesap yapıyorsunuz.

Arkadaş yirmi sayfa oldu biride demedi esin kendi için ev almus ödemiş doğuda kalmasi gerektiği yildan bir yil fazla kalmis kp evi islemleri buradan yürütmek için üstüne almis dönünce veririm demiş vermemiş bu nasil adam nasil bi kazik bi kişi demedi ya ben esimi darlayarak hataliyim evt neden herkes kpederi melek beni şeytan yapti anlamiyorum ya

Bence siz eşiniz tarafından bir boşanma davası hakediyorsunuz. Babanın evi diye hergün kavga edip türlü hakaret eden kadın nedir ya? Yerden göğe kadar HAKSIZSINIZ. Haksız olduğunuz kadar saygısızsınız, sizle bir ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…