- 2 Nisan 2016
- 1.066
- 1.245
- 53
- 39
- Konu Sahibi zziinneett
-
size çok katılıyorum.aynen öyle oluyor.evlenirken eşya çok önemli değil ikinci el oluversin dedim sorsanız çok açgözlü mal delisi biriyim kv ye göre.Ama iyi yapıyorsunuz aslında, sizin gibiler kıymetli olur.
Benim gibi tok gözlüler değersiz.
Kimseden bir şey istemedim, üstüne verdim.
Yine de sorsan biri bu da ne iyi kadın be, ne tok gözlü demez muhtemelen.
Adaletini sevdiğim dünya
Yerinizde olsam ben de sinir olurdum. Taksidini ben ödeyeyim adam tapuyu vermesin. Sinir olurdum. Bence bir an önce üstünüze almaya çalışın. Başka oğlu veya kızı varsa onun üstüne bile yapabilir. Bizzat buna benzer olayı babam yaşadı.Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Konu sahibinin eşi bilinçli almıyor evi net , yarın birgün bunla ilgili de konu açar , işlemler kolay olsun diye kimse kimsenin üzerine ev yapmaz vekalet verir ki tapu vermekten çok daha kolay bir notere gitmeye bakar, adam bile isteye evlilik arifesi almamış evi bence konu sahibine güvenmiyor o da bu şekilde ani çıkışları ile Ada'mı iyice korkutuyor sabahtan beri anlatıyoruz anlamıyor beni eleştiriyorsunuz deyip duruyor , inşallah tez Zamanda akıllanırsın @zziinneettkonu sahibesi evi esinin aldigini ama uzakda oldugu için islem ler kolay olsun diye babasinin adina oldugunu sioyluyor tapunun, 5 yilini esi 5 ayini kp odemis
bide bu yonden bakin bence
konu sahibesi aslinda haksuz sayilmazsin ama esin bu çalisma tapuyu bekarken yapmis maalesef seni bgalamiyor ...
nikah imza gununden sonrakiler için esine istedigin hesabi sor ama oncesine dair esine bunlari soylemeye hakkkinyok
sanane sen yokdun bile meydanda derse araniza daha çok sogukluk girer
Yuhh yani şu yoruma.. Eşine bir şey olsa senin orda isin nedir ki zaten . Bunları düşünüyorsun. Biraz kötü kalplisin heralde yazikk.Ya Esim kredi ödemek için doğuda canini hiçe sahip bi yilda ayrica fazladan kalmis neden kpin yalanini sözünden dönmelerini kimse gormuyo da ben suçlu oluyorum bu tek evi olsa yine istemicem uç evi var adamin eşime allah korusun bisey olsa o beni kapi disari eder sizce bu durumami dusiyim cok acimasizsiniz
eeee bana paragoz derken iyiydi seninde benden farkın yokmus cicimMrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Olum hak miras helal isterse 10 evin tek oglu olsun kizi taşın altindan mi geldi ne munasebet.. o da hakki olani alacak tabikide.. anne baba yasiyor iken mal istemek kadar ayibi yoktur.. esiniz sizinle evli degilken bir yatirim yapmis ve babasinin uzerinde kalmasina riza gostermisse vardir bi bildigi.. bunun icin kocaniza yuklenmeyin.. dunya mali dunyada kaliyorHer zamanki gibi bombalar baslamis bi derdim varda mmillet rahatliycagina daha fazla dertleniyo babam o amaçla sormamisti mesele ev arsadan acildi ondan sordu ikincisi bu evde eşimin de hakki var doğu görevindeyken her ay babasina para yollayip ev kredisini ödemiş doğuda bu yüzden bi yıldan fazla kalmis kayinbaba ev içine masraf fln yapti bi de son birkaç ayi ödedi düğün masraflarini biz ödediğimiz için bu ev dişinda iki evi daha var tek oğlu bu ilerde niye kardeşleriyle miras kavgasina duselim belki gorumcemin kocasi satin parasini verin diçek ha
İyi de parayı ödeyen adam eşi. O istemiyorsa kim ne diyebilir?Ben diğer bayanlar kadar modern düşünemiyorum. Bir insan diğerine söz verirse bunu tutmalı! Birine bir şey aldırıp, borcunu ona ödetiyorsa tapusunu da vermeli! Bunun paragözlükle falan alakası yok. Eşinize vadedilen, borcu kendisine ödetilen bir ev elbette eşinizin olacak. Sizin bu evde paranız olup olmamasının tapu halkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?