- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi zziinneett
-
siz mi ödedinizMrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Kusura bakmayin ama sizin esiniz konu sahibinden daha kotu degil mi? Konu sahibi en azindan esine kendi borcunu odetmiyor. Git parasini odedigin evi al diyor.
Yani sizin durumunuzu kabullenmeniz daha tuhaf bana gore.
Evet ben de zaten benim durumum ve de eşimin başıma çıkardığı sorun daha zor ve daha kötü diye
böyle söyledim. Konu sahibi bu yüzden eşine haksızlık ediyor.
Durumumu da kabullenmedim aslında.
Kabullenme güçlüğü hala yaşıyorum.
Bu yüzden böyle haksızken hak arayanlar beni kızdırıyor.
Yani neyin hakkı?
Bekarken eşinin çalışıp ailesine verdikleri var ortada.
Konu sahibinin alın teri gitmemiş ki.
Missladybird ne desek de vermiyo evi bende zaten Vazgeçtim dun Esim isten geldi tek kelime etmedim kendi geldi dedi dun babamin yalanini gordunmu dedi evet yorum yok dedim sanirim dolandirildim dedi aci aci güldü yine yorum yok dedim daha npym
Senin bi hakkın yok ki isteyesin.Eşinin babasıyla kendi arasındaki mevzu.Daha 1 yıllık evlisin.Kadınsın kocana pısırık diye bağıryorsun.Gerçekten pısırıkmış ki,senin ağzına laf veriyor.Sen mi kazandın ev aldın masraf yaptında,tasası sana düştü.Hakkimizi istemek sucmu
Eşine kendini ifade etmen çok sert. Böyle konuşursan haklıyken haksız duruma düşersin. Bak sessiz kalınca kocan görmüş babasının yalanlarını. Söyleyeceğini söylemişsin. Artık geride durup kocana sen nasıl istersen demen lazım. Çünkü üzerine gittikçe kocan ailesini haklı görmeye başlar.Nazlideniz aptalinsanin da yorumda söylediği gibi ben onun esiyim ve yorum yapma hakkina sahibim biz bir aileyiz sen eşinin kullanildigini gorseydin susarmiydin bende susmuyorum bana sevgilisi muamelesi yapmayin kocamin hakkini almasini isterim Yorum da yaparim kavga esnasinda sinirle söylediğim sözler yüzünden ondan ozrumu dinledim buradaki insanlar ne kadar acimasiz ya sanki herkes eşiyle hanimli beyli müthiş kibar şekilde konusuyor burada sinirlenen yok bagiran yok herkes melek ben o tavrimin yanlis olduğunu kabul ediyorum zaten
Allah aşkına yani tapu isterimde isterim ne demek ne çirkin şeyler bir de kayınpederimin eşimin burnundan getirmeliyim diyorsunuz size evlerini vermişler oturun diye o kadarını bile yapmak zorunda değillerdi çıkın kiraya banane derlerdi o evi de kiraya verip gelir elde ederlerdi. Unutmayın o ev senin bile dese eşine, ancak o vefat ettikten sonra o eve sahip olma hakkınız var orada ikamet ediyorsunuz diye ev sizin üzerinize olamaz. Adam daha sağ yaşıyor ev onun siz neyin hesabındasınız ben adamın yerinde olsam sizi kapı dışarı eder ne haliniz varsa görün derim ev tapusu için mi evlendiniz kira vermiyorsunuz daha ne!! Allah razı olsun diyeceğinize. Niyetinizi biliyorlar ki yalan söylemişler. Allah ıslah etsin.
Keşke tüm sayfaları okusaydınız
Biz ödedik parasını demiş ama konunun başlangıç öyle değil hanımefendi biz evlenirken az kaldı sonra da bitti borcu demiş madem onlar ödediler babası hala taksitler devam ediyor diye nasıl yalan söylüyor? borcu ödeyen kişinin borcun bittiğinde de haber olması gerekmez mi? neden babasına ipotek kalktı mı diye soruyor ayrıca kaç para borçları olduğunu bilmiyor muydu eşi de soruyor bilmiyor gibi. 5 ay ödemi bile olsalar birşeyi değiştirmez. Orada kira vermeden oturduklarına saysınlar babası evi vermeseydi gidip başka eve her ay kira vereceklerdi. Adam hayatta ve üstlerine yapmak zorunda değil bu çok açık ve bu kadın o evin tapusunu alınca o evde oturmaz satar. Gider başka yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?