- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi zziinneett
-
Allah bilsin yeterli, onun katında hiç birşey ziyan olmaz.Ama iyi yapıyorsunuz aslında, sizin gibiler kıymetli olur.
Benim gibi tok gözlüler değersiz.
Kimseden bir şey istemedim, üstüne verdim.
Yine de sorsan biri bu da ne iyi kadın be, ne tok gözlü demez muhtemelen.
Adaletini sevdiğim dünya
Öyle. Bizimkisi çapıt kardeşim.Benim bir arkadaş evlenirken kp i arsasını sattı 60 bin ev peşinatı için verdi.
Ne iyi kp maşallah dediğimde bana ''Yapcak tabi, yapmak zorunda.'' dediğinde böyle kaldım.
Bazı kadınların kukusu altından da bu havaları ondan heralde, diye çok düşünmüşlüğüm var..
eşin elbette yardımcı olacak ailesine. kp sözünü tutmuyorsa oğluna ayıp ediyor. baba oğul arasına girme, mesele onların arasında.Her zamanki gibi bombalar baslamis bi derdim varda mmillet rahatliycagina daha fazla dertleniyo babam o amaçla sormamisti mesele ev arsadan acildi ondan sordu ikincisi bu evde eşimin de hakki var doğu görevindeyken her ay babasina para yollayip ev kredisini ödemiş doğuda bu yüzden bi yıldan fazla kalmis kayinbaba ev içine masraf fln yapti bi de son birkaç ayi ödedi düğün masraflarini biz ödediğimiz için bu ev dişinda iki evi daha var tek oğlu bu ilerde niye kardeşleriyle miras kavgasina duselim belki gorumcemin kocasi satin parasini verin diçek ha
senin hakkın yok. eşin ister veya istemez, kararı o verir.Hakkimizi istemek sucmu
Neden danışıyorsun o zaman? Bildiğini yap madem.Hakkimizi istemek sucmu
Sonuçta baba oğul yapmış evi senin yinede karışmaya hakkın yokki ayrıca ozaman babasıda okuttuğu için bu yasa getirdiği için kocandan hakkını istese nasıl olur.bu zamanda hemen hemen herkes kendi düğününü mobilyaları kendileri alıyoki çok şükür eliniz ayağınız tutuyo.Yanlış anlamayın burda herkes sizi uyarıyoki cünkü eşinizin kalbini kırıp haksızlık ediyosunuz halada ayıp ediyosunuz bence miras peşine düşmüşsünüz ayrıca görümcenizde o babanın evladı o hak alıcak tabi siz gelinsiz dimiHer zamanki gibi bombalar baslamis bi derdim varda mmillet rahatliycagina daha fazla dertleniyo babam o amaçla sormamisti mesele ev arsadan acildi ondan sordu ikincisi bu evde eşimin de hakki var doğu görevindeyken her ay babasina para yollayip ev kredisini ödemiş doğuda bu yüzden bi yıldan fazla kalmis kayinbaba ev içine masraf fln yapti bi de son birkaç ayi ödedi düğün masraflarini biz ödediğimiz için bu ev dişinda iki evi daha var tek oğlu bu ilerde niye kardeşleriyle miras kavgasina duselim belki gorumcemin kocasi satin parasini verin diçek ha
Şimdi bunu en baştan yazsaydın konuna daha iyi olmazmıydı.?Her zamanki gibi bombalar baslamis bi derdim varda mmillet rahatliycagina daha fazla dertleniyo babam o amaçla sormamisti mesele ev arsadan acildi ondan sordu ikincisi bu evde eşimin de hakki var doğu görevindeyken her ay babasina para yollayip ev kredisini ödemiş doğuda bu yüzden bi yıldan fazla kalmis kayinbaba ev içine masraf fln yapti bi de son birkaç ayi ödedi düğün masraflarini biz ödediğimiz için bu ev dişinda iki evi daha var tek oğlu bu ilerde niye kardeşleriyle miras kavgasina duselim belki gorumcemin kocasi satin parasini verin diçek ha
Esin borcun tamamini mi odedi?Esimin üstüne gitmem onu uzmem konusunda haksiz olabilirim bu konuda uyarabilirsiniz ama eşimin hakki olan evi almasini istemem sucmu kp kapi disari etse eşimebise olsa oh iyi yapmis adam dersiniz cok uzgunum
Ya Esim kredi ödemek için doğuda canini hiçe sahip bi yilda ayrica fazladan kalmis neden kpin yalanini sözünden dönmelerini kimse gormuyo da ben suçlu oluyorum bu tek evi olsa yine istemicem uç evi var adamin eşime allah korusun bisey olsa o beni kapi disari eder sizce bu durumami dusiyim cok acimasizsiniz
Her zamanki gibi bombalar baslamis bi derdim varda mmillet rahatliycagina daha fazla dertleniyo babam o amaçla sormamisti mesele ev arsadan acildi ondan sordu ikincisi bu evde eşimin de hakki var doğu görevindeyken her ay babasina para yollayip ev kredisini ödemiş doğuda bu yüzden bi yıldan fazla kalmis kayinbaba ev içine masraf fln yapti bi de son birkaç ayi ödedi düğün masraflarini biz ödediğimiz için bu ev dişinda iki evi daha var tek oğlu bu ilerde niye kardeşleriyle miras kavgasina duselim belki gorumcemin kocasi satin parasini verin diçek ha
Kp ayıp ediyor evet ama siz kp e bin basarsınız maşşallah!Ya Esim kredi ödemek için doğuda canini hiçe sahip bi yilda ayrica fazladan kalmis neden kpin yalanini sözünden dönmelerini kimse gormuyo da ben suçlu oluyorum bu tek evi olsa yine istemicem uç evi var adamin eşime allah korusun bisey olsa o beni kapi disari eder sizce bu durumami dusiyim cok acimasizsiniz
Eş demek aile demektir.. Eşini zorda birakan kisi de iyi bir es degildir kusura bakma.. Adam babasina nasil desin 'evi ustume yap'? Neden esini boyle zor bi durumda birakip ustune hakaret ediyorsun 'pisirik, korkak' diye..Hayir bir yolun borcunu ödemedi dört yil kalcaksa bes yil kaldi bir yil fazladan kaldi son birkaç ayi kp odedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?