- Emoji Skoru
- 28.141
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Ben de telefon ve pcnin ışığını kısıyorum mecbur. Psikiyatriye gidebilirsin sana durumuna göre ilaç yazar. Odaklanma problemi ne yazıkki birçok kişide var. Hem sende de benim gibi anksiyete varmış ona özel de ilaç yazar.Beni ışık rahatsız ediyor genel olarak, sarı renkli masa lambası aldim onunla ders çalışıyorum. Pc ile çalışırken başım ağrıyordu tv ye gectim o yüzden. Bunları hallettim, şimdiki sorunlarım odaklanma problemi. Psikiyatriden randevu alıp ilacmi istesem diye düşünüyorum açıkçası
Çevrede o kadar cok uyaran varki artik normal hepimizin boyle olmasi, düzenli yüzdugum dönem cok iyiydim, şimdi havuz tadilata girdi 1 aydır kafami derse zor veriyorum. Alakası varmi bilmiyorum ama boyle olduBen de telefon ve pcnin ışığını kısıyorum mecbur. Psikiyatriye gidebilirsin sana durumuna göre ilaç yazar. Odaklanma problemi ne yazıkki birçok kişide var. Hem sende de benim gibi anksiyete varmış ona özel de ilaç yazar.
İllaki hayatımızdaki değişiklikler ve belirsizlikler de stres yapıyor canım.Çevrede o kadar cok uyaran varki artik normal hepimizin boyle olmasi, düzenli yüzdugum dönem cok iyiydim, şimdi havuz tadilata girdi 1 aydır kafami derse zor veriyorum. Alakası varmi bilmiyorum ama boyle oldu
Bir atansak her sey düzelecek inşallahİllaki hayatımızdaki değişiklikler ve belirsizlikler de stres yapıyor canım.
Bu harita kitabı bende var cok guzelBugün şu kitapları aldım. Hediye olarak YouTube soru dergisi kitabını verdiler. Verdiğim paraya değsin diye hepsini çözeceğim.Eki Görüntüle 3687737
Celomun kitaplarınida almıştım gorebildinmi kendisini
Bugun eşim evdeydi pek bir şeye bakamadım ya şimdi biraz tarih tekrarı yapacagim bakalımİyi akşamlar kızlarrr çalışmalar nasıl gidiyor
Evet tabi Celal hoca ile konuştuk kitaplarını da imzalattım. Foto çektim. Bayram Meral ve Mehmet Bilge hocanın da kitaplarını imzalatıp foto çektirdim. Teşekkür ederim canımBu harita kitabı bende var cok guzel
Celomun kitaplarınida almıştım gorebildinmi kendisinicikmis sorularida toplu olani almıştım hepsi cok guzel kitaplar, güle güle coz calis
Valla beybi bugün Tarih ve Coğrafya çalıştım. Deneme çözmedim biraz Türkçe paragraf soruları çözdüm. Tarih ve Coğrafya için de çalıştığım konudan 10-15 soru çözüp geçiyorum şimdilik.Kizlar deneme cozuyormusunuz?
Ben aylık deneme çözüyorum ya gelişme varmi diye, merak ettim sizde yapiyormusunuz. Pegemin sitesinde online deneme oluyor ucretli, konular bitince onlara girmeyi düşünüyorum sizde bakin birValla beybi bugün Tarih ve Coğrafya çalıştım. Deneme çözmedim biraz Türkçe paragraf soruları çözdüm. Tarih ve Coğrafya için de çalıştığım konudan 10-15 soru çözüp geçiyorum şimdilik.
Ben normalde 2024 yılında girmek istemiştim ama sınava girmedim. Eski mesajlarıma bakınca fark ettim. Bu sınava ilk girişim ve ilk hazırlanışım o yüzden acemiyim biraz. Site linki atar mısın canım? Deneme çözmek, kendini sınavda gibi hissedip öyle hazırlanmak çok önemli gerçekten. O yüzden öğretmenler son aylarda full deneme çözün, eksiklerinizi görün diyor.Ben aylık deneme çözüyorum ya gelişme varmi diye, merak ettim sizde yapiyormusunuz. Pegemin sitesinde online deneme oluyor ucretli, konular bitince onlara girmeyi düşünüyorum sizde bakin bir
Ben normalde 2024 yılında girmek istemiştim ama sınava girmedim. Eski mesajlarıma bakınca fark ettim. Bu sınava ilk girişim ve ilk hazırlanışım o yüzden acemiyim biraz. Site linki atar mısın canım? Deneme çözmek, kendini sınavda gibi hissedip öyle hazırlanmak çok önemli gerçekten. O yüzden öğretmenler son aylarda full deneme çözün, eksiklerinizi görün diyor.
Ben bunu kaydedeyim teşekkür ederimKPSS Genel Yetenek Genel Kültür Onlıne Sınav, ONLINE SINAV
KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Onlıne Sınav, ONLINE SINAVpegemkampus.com
Buradan bakmıştım ama kalmamış, stok takip etmek lazım demekki
Evet bakmak lazım, buna kaynak ararken denk geldim bilmiyordum yoksa hicBen bunu kaydedeyim teşekkür ederimbaşka dershane , yayınevi denemelerine de bakabiiliriz aslında. Benim hocam, retro, yargı ,pegem , yediiklim ,panem vs kullandığım kaynaklardan.
Şöyle bir liste yaptı bana chatgpti:Evet bakmak lazım, buna kaynak ararken denk geldim bilmiyordum yoksa hic