- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
- 373
Kpss de yanlislar dogruyu goturuyormu acaba
Evet canım 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kpss de yanlislar dogruyu goturuyormu acaba
evet yapılacak baya soru vardıBen.
Hayallerim yıkıldı resmen zaten sayısalım kötüydü mat. hiç yapamam ben ama yapabileceğim sorular vardı vaktim yetmedi![]()
evet yapılacak baya soru vardıbaktım zaman kalmadı gittim türkçeyi çözdüm
![]()
Hayırlısı olsun diyecek başka ne var kiBen GK'ye şaşırmaktan zaman yetiremedim
yalan oldu zaman uçtu gitti.
Hayırlısı olsun diyecek başka ne var ki![]()
Tarihe damgasını vuracak cümle: Telefon kulübesinde halay cekmek
çok mu aradılar acaba?
10 ay tam 10 ay çalıştım, 15 farklı yayının denemelerini çözdüm, kaç tane soru bankası bitirdim ve genel kültürde ömrümde duymadığım görmediğim sorular vardı.Ne Atatürk ilke ve inkılapları ne Kurtuluş Savaşı, cepheler, kongreler, ne Cumhuriyet Dönemi hiç biri ama hiç biri yoktu. Resmen edebiyat soruları sormuşlar. Ayrıca günceldeki ekonomi sorusunu da kınıyorum, haksızlık değil mi ekonomi mezunları gözü kapalı yaptı o soruyu. Resmen emeklerim boşa gitti.
![]()
adeta beni anlatmışşsın canım o sorular ne öyle bileni bilmeyeni ölçecek sorular değildi çözdüğüm kitaplar önümde şimdi çok üzülüyorum yazık oldu emeklerimize
Aynen ben de en çok ona üzülüyorum resmen aylarca boşa okumuşum o kitapları. Çünkü hiç birinde yoktu o bilgiler. Görmüş olsam da unutsam neyse 2-3 kaynağın kitabını okudum hiç birinde yoktu böyle bilgiler. Artık tamamen şans oldu bu sınav. Hasbelkader o bilgiyi bir yerden duyduysan yaparsın.![]()
Çok haklisin resmen iktisat sorusu sormuslardi ben alandan hazirlandigim için yaptim ama Yuh dedim öğretmenlik için girenlerin normal girenlerin yapmasinin imkani yok isletme mezunuym benim bile bu sene öğrendiğim.bir bilgiydi...
Keşke tarihe hic ama hic calismasaymisim diğerlerini full yapar kurtarırmisim...
"Çatı" sorusu da ayrı komediydi. Sınav buram buram siyaset kokuyordu resmen.
Ayrıca II. dünya savaşı sonrası çok partili hayata geçiş dönemindeki ilk muhalefet partisinin cevabı şıklarda yoktu.
Evet Milli Kalkınma Partisi olacaktı
tabi ben salak onu millet partisiyle karıştırıp yanlış yaptım
Demokrat parti olmadığından emindim çünkü