bende bendee
bazılarından şüpheli olsamda türkcenin cogu dogru eminim:sence bu puanımı olumlu yönde etkiler mi tatlımm ??....
türkçenin çoğu doğru olması çok önemli çünkü diğer yanlışlarımızdaki açığı kapıtır diye düşünüyorum-umarım coğrafya -vatandaşlık-tarihte çok yanlış yapmamışsızdır
Bir kişinin kimsenin zorlaması olmadan memur olma hakkına-- SErbestlik diye yazmışlar bu soruda da baya düşündüm hesonuç boş bıraktım pof ya türkçede 4 yanlışı geçmeyelim bare :26:
benim tek umudumm türkçee..
bende serbestlik yaptım tatlımm..
bu soruların cevaplarını kitaptan bulabilir miyiz acaba
kızlar kendıme cokkkk kızıyorum ...içim daraldı ıyıce...evlıyım cocukluyum..bebeğım henuz 6 aylık ve ben oturdum sınava hazırlandım..bır yandanda bebeğıme baktım..konularımı bıtırıdm.herşey guzeldı.umutluydumda .ama yetıştıremedım.sorular cok basıttı ama zamanım kalmamıştı.turkceyı cozdum matta gectım yarısında bır baktım zamanım cok azzz.genel kultur kalacak dedım hemen genel kultura ondan sonrada endışelendım nasıl okudum nasıl aptım ondan sonrasını bılmıyorum...baya bır basıt sınavdıda .90 alırdım ben ondan şimdi kaç gelecek?
SINAVIN IPTALI GUNDEMDEYMIŞ ACABA DOĞRUMU?
netten de bulabiliriz aslında canım ama soruyu iyi hatırlamamız lazım ki bulabilelim
HAYIRSI BAKALIM...bu puan hesaplamayı anlamadım ben senın bır bılgın varmı?soruların hepsını yapmış olman lazım gıbı oluyor boş hesaplamıyor?sence 70 uzerı için kacar net yapmak laızm bır bılgın varmı?
Kızlar bende gözetmendim bugün sınavda farkettiğim kadarıyla kimse yetiştiremeditürkçeyi bitirdiler mat çözmeye başladılr genelde yarm saat kala genel kültüre geçtiler benim salonda ve birçok kişi stresliydi yani gibi merak etmeyin
o konuda bir fikrim yok canım ama netten araştırırsan bulursun bence öyle puan hesaplayan bir site
yapanlar yıne yaptı walla.o basıt sorular kacmazdı.neyse artık olmadı ygs başlayacağım hemen ..
dimii bu olmadı bizde başka sınavlara bakarız;sınav mı yokk
el ele verıp kazanalım kızlar..yapanların bızden fazlasımı var?
evet canım çok haklısın..
bizde yaparız elbette;imkansız degill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?