kpss ye girecek olan var mı aranızda ????

mutsuzz70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
100
0
46
Düzce
Arkadaşlar ruhen rahatlamak istiyorum stresliyim fazla ders çalışamıyorum ,önerilerinz neler?burdan hep birlikte bir dua kurulu mu oluştursak :)

Son düzenleme:
ben geçen sene girdim b grubundan bu sene a grubuna gireceğim çok çalıştığım söylenemez

bnde hazırlanıyorum cnm buyılda gırıcem .. gecen yıl 80 aldım

geçen sene 76 aldım en az 82 almam lazım çalışamıyorum pek sınav müfredatı da değişti Allah yardımcımız olsun ....

şu an x yayıncılıktan özet bkıyorum eğitimini bulursm bakcm aynı yayından ...bu snee çok zor ya kendimi bi verebilsem ahh :S
onun dısında hep deneme çözüyorum yargı uzman kariyer yediiklim bunlarıda çözdüm....

anladımmmm sen lisans mısın yoksa ortaöğretim eğitim dediğine göre lisanssın.
Benim gibi yap sende ses kaydı al dinle kulaklıktan kitaplarda soruları deftere yaz ezberle sıkılıosun ya o zamanda müzik aç kafayı dinlendir hayal kur sonra derse dön :)

benim eşim hazırlanıor... çok soru çözmüyor genellikle konu tekrarı... bilgiye dayalı soracakları için... günde kaç soru çözüyorsunuz siz?

ya kitapta nerde ne yazıyo unutmuyorum yazan şeyi unutuyorum ...ezber bana göre değil bir de alan sınavı geldi o kadar çok şey var ki ezberleyebilsem ....

canım eksıklerıne bı bak üstüne yoğunlaş.bol bol çözümlü soru bankalarına bak.en önemlisi süreyi iyi kullanmak için her gün deneme çöz.daha sınava var zaman azaldıkça her gün 3 5 deneme çöz.çözdüklerini tekrarla.şu özet olan pegem notlar ve x yayıncılık cok ıyı benm çok işimi gördü ttalım.başarılar Allahyardımcınız olsunn

Lahana bebek sizin branş ne :) amin Allah yardımcımız olsun bunca senenin emeği yok olup gitmez umarım x yayıncılıktan özet bakıyrm ben de aynen çok heycanlanıyorum sınavda umarım bu snee olur ikinci girişim olacak.
Çözdüğüm soruları saymıyorum çk hızlı başlamıştm günlük 300-500 arası çözüyordum bi ara. nişan vs derken bıraktım bu ay toparlamam lazım olmayacak bişey değil ,kısmetse olur inşallah

ben de giriyorum öğretmenlik alan felan..ösym artık soruları da yayınlamayacak yani bu sene kazandık kazandık yoksa eski sınav sorularına göre hazırlanayım zamanı da geçti...ayrıca çok yıpratıcı bi zaman biliyorum 87 al atanamıyorsun bizde en az 95 almak lazım ki çok zor allah hepimize yardım etsin ne diyim.:)

bende girdim bu sene atandım.. ben öyle çook çalışmadım hem iş hem dershane ikisini birlikte götürdüm. dersleri hiç kaçırmadım konuları hocayla birlikte bitirdim. denemelerde yapamadığım bi soruyu arkamda bırakmadım neden yanlış diye sorguladım. bu şekil sorulara aşina oldum.

Allah hepimize yardım etsin biraz nasip işi çok çalışmadım diyorsunuz ya hiç konu eksiği olmayn her şeyibilen bazı arkadaşlarım vardı onlar bile atanamadı sınav anı çok önemli..bir de bölümüne göre değişir ya 65 alsa atanacak mesela bazı bölümlerden alamıyor önemli olan puan en fazla kaça düşecek...atananlardan tavsiye bekliyorzzzzzzzzzzzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…