- 11 Temmuz 2016
- 52
- 29
- 3
- Konu Sahibi Renas miran
-
Bu arada pazar değil cumartesi arkadaşlar yanlış yazdım:-/Arkadaşlar pazar günü kpss sınavım var lütfen benim için dua eder misiniz hayırlısı ile atanmam için öğretmenim ben yalnız özelde çalışıyorum çok zor şimdi bi bebeğim var en çok da onun için atanmak istiyorum Lütfen duanizi eksik etmeyin kimin duası kabul olur bilemeyiz şimdiden hepinize çok teşekkür ederim bildiğiniz bi dua varsa söyler misiniz. ..
Teşekkür ederim allah razı olsunşimdiden bol şans
inşallah iyigeçer
Hayır aobt daha ilk sınav bitti bu alan geçen sene bi soruyla kaybettim :-(Insallah aramiza katilirsiniz siz de. Sozlu sinav mi gireceginiz?
Amin inşallah tarih :-(Allah emeğinizin karşılığnı versin inşallah.. Bölümünüz neydi?
Çok teşekkür ederim allah razı olsunİnşAllah hayırlı bi şekilde çok hayırlı bi yere atanirsin Canim ettim dua
Kesinlikle zaten hakkıyla girmeyenlerin hali ortadahakkı olan kazansın diyorum ben. başarılar.
Başarılar inşaallah kazanırsınız.Arkadaşlar pazar günü kpss sınavım var lütfen benim için dua eder misiniz hayırlısı ile atanmam için öğretmenim ben yalnız özelde çalışıyorum çok zor şimdi bi bebeğim var en çok da onun için atanmak istiyorum Lütfen duanizi eksik etmeyin kimin duası kabul olur bilemeyiz şimdiden hepinize çok teşekkür ederim bildiğiniz bi dua varsa söyler misiniz. ..
Çok teşekkür ederim allah razı olsunR Renas miran umarım sınavınız iyi geçer sınava girerken yapamassam ne olacak diye düşünmeyin yapamassam/yaparsam diye düşünmeyin sadece sorulara odaklanın :) dua edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?