Borcumun bir kısmını biliyor demişsiniz (yazdıklarınız implant alışveriş eğitim bir miktar para tutar) ama sizin ne kadar borcunuz var?sevgilinize ne kadar söylediniz?
Çökmek kelimesi terbiyesizce olmuş bir erkeğin ağzından duyulmaması gerekir.
Ancak herkesin içinde kendine itiraf edemesede erkeğin evi geçindirmesi gerektirdiğini hissettiren bir duygu var.
Şimdi tam tersi bir durum olsaydı;
Para hesabı yapan biriyle birlikte olmaya razımısın (Erkek olsaydı bu yaşa gelmiş düğün parası biriktirememiş bide üste borcu var)
İmplant ve diş için yaptırdı (Erkek olsaydı Ailesinden kimse yokmu destek olacak anne babası görevlerini yapsın)
maddi durumun kötü olabilir hiç bir şey yapamayacakta olabilirsin, bunun için mi vazgeçecek senden?(Erkek Tarafı olsaydı bu kadar borç varken evi geçindiremez kaç sen kaç)
Çalışan kadınsın borcun varsa kendin ödüyorsun (Erkek olsaydı borcunu ödesin para biriktirsin)
70.000 bin lira ikinize de yeter ( Erkek olsaydı gururu yokmu kız tarafının parasıyla düğün mü olur)
Böyle uzar gider. Eski konulara bakın tam tersi konular neler yazmışız.
Hayat müşterek doğru, müşterek ise doğru ve adaletli yazalım.
Yoksa kimde varsa o harcasın, bazen bi taraf alttan alsın bazen diğer taraf, iki tarafın ailesinin birinden fazla para çıksın ne var bunda sonuçta evladının yuva kurmasına katkı sağlıyorlar. Ama bizde yardım ediliyorsa ya lafı edilir yada karşı taraftanda aynısı beklenir. Halbuki sadece kızının veya oğlunun mutluluğu için seve seve gönülden yapacağı yardımı yapsa iç huzurunu yaşasa bunun.. Biz insanoğlu sanırım hırslarımızı, kaprislerimizi, kıskançlıklarımızı kısaca nefsimizi doyuramıyoruz. Nefis doymadıkça daha çok istiyoruz. Daha çok ilgi istiyoruz hep ben diyoruz. Daha çok kıskanıyoruz, daha çok çekiştiriyoruz, daha çok başkasında kabahat bulmaya çalışıyoruz.Düzelmez gibide artık.
Burda hep kendimizi haklı görüyoruz. Hep karşı taraf haksız suçlu. Bizim erkek kardeşlerimiz yokmu? bide onların eşlerini dinlesek. O zaman bizim anne babalarımız vede biz görümceler hakkında neler çıkar acaba.
Neyse boşverin açalım konuları başlayalım karşı tarafa tu ka ka...