kredi borçlarım...evlilik..kim haklı

Bi bakımdan haklı çünkü yıllardır parayi evi barki düğünü için biriktirmis . Sen hem düğüne eve yardım edemiyorsun hemde biriktirdiginden 30 bin ver bana diyosun. İki gün sonra bosanmicaginiz ne malum? Diğer yandan paramami cokuceksin lafı çok kötü

Daha ortada fol yok yumurta yok ne demek benim paraya çökeceksin? Böyle çirkin bir tabir görmedim. ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim diyor ama sana para muhabbeti yapıyor ozaman kusura bakma ama seni eşi olarak görmüyor?

Evet aynen öyle en başından beri tanıştığımızdan beri öyle söyleyen bir adam çünkü paranın hesabını çok yapıyordu üstüne başına dikkat etmiyordu almıyordu beş sene giyse gık demez ayakkabıyı mesela ama artık değişti paraya kıyıyor eli cömertleşti hesiye konusunda esirgemez kendine de almaya başladı ama böyle de söyleyince göstermelik mi diyorum

Ben biriktiremediysem suç bende mi o kendi isteğiyle birikitirmiş benim zorunla değil şimdi o para yokmış gibi davranırsak da olmaz çünkü var ve evlilik amaçlı biriktirilmiş benim olsa saklayamam zora düşmeyelim diye çıkarır veririm

Kizlar burasi yeri degil belki ama rosssi den cok ozur dileyerek bir sey soracagim, hani diyorsunuz ya onceki basliklarini da okudum falan birinin actigi tum basliklari nasil goruyoruz

Ben böyle konuşan adamdan kaçardım, saygısız
Gün olur devran döner onunda borcu olur şimdiden bu kadar pazarlık iyi değil
Sen ver 70 i yiyeyim de dememişsin elinden geleni yapmayı teklif etmişsin üstelik
Eş mi arıyo iş ortağı mı

Yol ver gitsin.Ömründen giden 3 yılı da tecrübeye say.daha evlenmeden para konusunda bu kadar çiğleşen adam evlenince maaş kartını elinden alır sana da üç kuruş harçlık verir.

Para hesabı çok can sıkıcı. Kullandığı sözler affedilemez.
70 bin karısı rahat etsin diye biriktirdiyse , bu kadar hesap içine niye giriyor ?

Evlilik sorumluluğu yok bu adamda . Hayat yükünü maddi olarak hafifletecek oda arkadaşı arıyor belli ki..

Çok düşünün hem de çok. Aile yapıları farklıymış , fikir çatışması yaşıyormuşsunuz ve devamlı kavga eden bir çiftmişsiniz yazdıklarınıza göre.
Aslında düşünmeye bile gerek yok.

Temkinli yaklaş.. Ama evlilik için acele etme derim.

erkegin bukadar paragozude cok ama cok itici

hee canim maasim krediye gidecek, naapacaktin maasimi sen mi cepe indirecektin deseydin ya

Allah sabirlar versin bu adamla omur gecmez

Bir erkek zaten evlendiğinde parası olmalı. Ev, düğün, çeyiz , altın masraflarını karşılamak için.
Hayrına biriktirmemiş. Doğru olanı yapmış.
Sizde çalışacaksınız . Borcunuzu yapılandırıp ödeyeceksiniz hepsi bu.

Ha madem bu kadar para tantanası yapıyor. Evlenmeyin. Paşa paşa borcunuzu ödeyin.
Evlenecek adam çok.. Önemli olan doğru olanı bulmak.

Boyle biri ile evlenmemmmm

Ben işi ciddileştitmiuorum o konuda da kızgın memleketinde yaşamak istiyor ama biz benim nemleketimde tanıştık burda çalışıyoruz
ben sana nerde tanıştığınızı falan sormuyorum madem evlenmekte kararsızsın o zaman dertleneceğin bir konuda yok

Suç tabikide senin değil. Ama kimse istemez bi ton borcu olan biriyle evlenmek Kaldıki senin dediğin gibi evlilik için biriktirilmiş evlenecegin kişinin borcunu kapatmak için değil. Madem yıllardır berabersiniz o biriktirirken sende biriktirseydin borç yapmasaydin. Bu devirde kimse kimsenin milyarlık borcunu ödemez odemek zorunda da değil bunun için kızmayın adama

Kizlar burasi yeri degil belki ama rosssi den cok ozur dileyerek bir sey soracagim, hani diyorsunuz ya onceki basliklarini da okudum falan birinin actigi tum basliklari nasil goruyoruz

Okumak istediğin kişinin ismine tıklayarak profiline gir. Hakkında kısmına en aşağıda ... Kişinin açtığı tüm konuları görüntüle tarzı bişey var ona gir .

Ödesin demiyorum ki zaten ayrıca birbirimiz için kimseysek neden birlikteyiz

etinden sütünden yumurtasından hikayesi gene evlilik değil ticari birleşme bu ben dayanamazdım valla sen iyi sabretmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…