- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
Evet aynen öyle en başından beri tanıştığımızdan beri öyle söyleyen bir adam çünkü paranın hesabını çok yapıyordu üstüne başına dikkat etmiyordu almıyordu beş sene giyse gık demez ayakkabıyı mesela ama artık değişti paraya kıyıyor eli cömertleşti hesiye konusunda esirgemez kendine de almaya başladı ama böyle de söyleyince göstermelik mi diyorumDaha ortada fol yok yumurta yok ne demek benim paraya çökeceksin? Böyle çirkin bir tabir görmedim. ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim diyor ama sana para muhabbeti yapıyor ozaman kusura bakma ama seni eşi olarak görmüyor?
Ben biriktiremediysem suç bende mi o kendi isteğiyle birikitirmiş benim zorunla değil şimdi o para yokmış gibi davranırsak da olmaz çünkü var ve evlilik amaçlı biriktirilmiş benim olsa saklayamam zora düşmeyelim diye çıkarır veririmBi bakımdan haklı çünkü yıllardır parayi evi barki düğünü için biriktirmis . Sen hem düğüne eve yardım edemiyorsun hemde biriktirdiginden 30 bin ver bana diyosun. İki gün sonra bosanmicaginiz ne malum? Diğer yandan paramami cokuceksin lafı çok kötü
Yol ver gitsin.Ömründen giden 3 yılı da tecrübeye say.daha evlenmeden para konusunda bu kadar çiğleşen adam evlenince maaş kartını elinden alır sana da üç kuruş harçlık verir.arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
Evet aynen öyle en başından beri tanıştığımızdan beri öyle söyleyen bir adam çünkü paranın hesabını çok yapıyordu üstüne başına dikkat etmiyordu almıyordu beş sene giyse gık demez ayakkabıyı mesela ama artık değişti paraya kıyıyor eli cömertleşti hesiye konusunda esirgemez kendine de almaya başladı ama böyle de söyleyince göstermelik mi diyorum
Ben biriktiremediysem suç bende mi o kendi isteğiyle birikitirmiş benim zorunla değil şimdi o para yokmış gibi davranırsak da olmaz çünkü var ve evlilik amaçlı biriktirilmiş benim olsa saklayamam zora düşmeyelim diye çıkarır veririm
arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
ben sana nerde tanıştığınızı falan sormuyorum madem evlenmekte kararsızsın o zaman dertleneceğin bir konuda yokBen işi ciddileştitmiuorum o konuda da kızgın memleketinde yaşamak istiyor ama biz benim nemleketimde tanıştık burda çalışıyoruz
Suç tabikide senin değil. Ama kimse istemez bi ton borcu olan biriyle evlenmek Kaldıki senin dediğin gibi evlilik için biriktirilmiş evlenecegin kişinin borcunu kapatmak için değil. Madem yıllardır berabersiniz o biriktirirken sende biriktirseydin borç yapmasaydin. Bu devirde kimse kimsenin milyarlık borcunu ödemez odemek zorunda da değil bunun için kızmayın adamaBen biriktiremediysem suç bende mi o kendi isteğiyle birikitirmiş benim zorunla değil şimdi o para yokmış gibi davranırsak da olmaz çünkü var ve evlilik amaçlı biriktirilmiş benim olsa saklayamam zora düşmeyelim diye çıkarır veririm
Kizlar burasi yeri degil belki ama rosssi den cok ozur dileyerek bir sey soracagim, hani diyorsunuz ya onceki basliklarini da okudum falan birinin actigi tum basliklari nasil goruyoruz
Cok tesekkur ederim hic bilmiyordum boyle bir ozellik oldugunuOkumak istediğin kişinin ismine tıklayarak profiline gir. Hakkında kısmına en aşağıda ... Kişinin açtığı tüm konuları görüntüle tarzı bişey var ona gir .
Ödesin demiyorum ki zaten ayrıca birbirimiz için kimseysek neden birlikteyizSuç tabikide senin değil. Ama kimse istemez bi ton borcu olan biriyle evlenmek Kaldıki senin dediğin gibi evlilik için biriktirilmiş evlenecegin kişinin borcunu kapatmak için değil. Madem yıllardır berabersiniz o biriktirirken sende biriktirseydin borç yapmasaydin. Bu devirde kimse kimsenin milyarlık borcunu ödemez odemek zorunda da değil bunun için kızmayın adama
Ailen sana daha yakın ondan iste öyleyse.Ödesin demiyorum ki zaten ayrıca birbirimiz için kimseysek neden birlikteyiz
Kendi kendime halledicem ama sanırım onu rahatsız edecek olan benim maaşımdan bir fayda görememek olacakAilen sana daha yakın ondan iste öyleyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?