Bütün erkekler böyle mi acaba diyorum içimden bizim işyerinde bir abi var emekliliği geçmiş babam yaşında var yani benim en büyük hatam ev kadınıyla evlenmek oldu bizimkiler hazır yiyici diyor o kadar sinirim bozuldu ki ona da ayıp ediyorsun yenge duysa üzülür dedim ne dese beğenirsiniz o biliyor ki zaten ona hep diyorum
Hemen ama hemen ardına bakmadan kaç bu adamdan.arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
şimdiden senin paran benim param muhabbeti varsa bence hiç başlamadan nokta koyun. Evlilikyte sen ben olmaz BİZ olur. Kimin elinde varsa o harcama yapar. Mesela benim maaşım eşiminkinden önce yatar. Kredi borcumuzu, ev kiramızı öderim. geri kalanını da eşimin maaşı yatıncaya kadar ortak harcıyoruz. sonra da onun maaşını kullanıyoruz. Onun maaşıyla kredi kartı borçlarımızı, faturalarımızı ödüyoruz. Kalan olursa da birikim yapmaya çalışıyoruz. Birikim de benim kontrolümde :) Böyle olmalı diye düşünüyorum.arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
YANLIŞbenim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor
YANLIŞben eşimin eksiği olmasın diye biriktirdim, benim paraya mı çökeceksin
YANLIŞben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor
Sanada masallah arkadasim. Benim sadece balayi 11bin tuttu
çok nahoş konuşmuş. erkek arkadaşım bana o kadar şakalar yapar takılır ama bu şekilde maddiyat veya farklı bir hususta derdim varsa şaka adı altında bile konuşmaz. ciddi bir konuarkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
Iyi allaha sukur. Ya gercekten bilmedigimden sordum bende. 10bine 20bine nasil oluyo diye. Ama olabiliyomus. Gule gule kullaninBalayı 11 bin mi tuttu?O zaman bu hesaplara girmenize hiç gerek yok ki...
Bizim beyaz eşya hariç salon takımı+yemek odası+yatak odası 12 bin tuttu ki bazı şeyleri almadık.
Nereye gittiniz ne yaptınız acep?
Maddi durumunuz çok iyi olmalı.
YANLIŞ
YANLIŞ
YANLIŞ
1. yanlış; dürüst değilsiniz.Bir kısmını biliyor diyorsunuz, adama bariz yalan söylüyorsunuz.Olmadı.
2. yanlış; kendisi yemeyip içmeyip biriktirmiş olabilir, sizden birikim talep etme hakkı yok, biriktirmeseymiş, veya maddi açıdan daha rahat birini bulsaymış. Düz paragöz hödük.
3. yanlış; maaşın krediye mi gidecek ne demek, şimdiden maaşınızla yapışmış planları var haberiniz olsun. Onun kafasında sizin maaşınızın nereye gideceği belli bence.
"Ama seviyiruuummmm" diyorsanız bu 1 doğru olabilir (onun sizi sevdiğini zaten düşünmüyorum) ancak 3 yanlış 1 doğruyu götürür.
Bu kafa ile ömür geçmez. Lütfen akıllı olun. Beyin bedava.
Evlenmeden bu kadar denge hesabi yapan birinden uzak dur ..borclarini ode..onu da yol ver gitsin..arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
Daha ne denilebilir ki bu yorumun ustune ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?