• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi çekmek hakkında?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Kızlar selam,

13binlik bir kredi çekmiştim tüm borçlarımı toparlamak açısından bir kaç ay önce, aylık ödemesi 2500 ve bitmesine 2 ay kaldı. Bu şekilde ödeme yaptığımda kenara para atamıyorum ya da az atabiliyorum ancak borcum çok hızlı bir şekilde bitmiş oluyor. Kenara para atamıyor olmak da canımı sıkıyor, örneğin bunu 500 tl ödeme ile 12 aya yaysam kenara 2-3 bin atabilecek durumda oluyorum. Kenardaki tüm paramı annemin hastalığında kullanmıştım şimdi neredeyse hiç yok ve kendimi güvende hissetmiyorum böyle olunca. Şuan kalan miktar için 12 ay ödemeli yeni bir kredi çekip 2-3 kenara atmayı tercih etsem saçma mı olur?

Sizce hangi seçenek daha mantıklı?

Bence ödeyin kurtulun. Ancak koronadan dolayi ben kredimi 3 ay erteledim belki onu arastirabilirsiniz.

Değer mi ya?
Zaten iki ay ödeyeceksin ve bitecek.
Eğer o paraya acil ihtiyacın yoksa borç bittikten sonraki ay iki bin liralık altın al, koy kenara.
Sanki borc ödüyormus,bir taksit daha varmış gibi düşünün bence.
Ayrıca birikimle ilgili okudugum tüm yazılarda maaşı alır almaz bir kenarını ayırıp unutmak gerektiğini söylüyorlar. Ki ben de böyleyken faydasini görüyorum. Zaten para bitiyor bir şekilde,bari kenarda köşede bir birikiminiz olur.
Hiç yoktan bir çeyrek alın maaşı alinca, böyle böyle birikir paranız.
Bir boğa olarak muhtaç olduğun kudret zaten damarlarında :)

Bence bitirdikten sonra böyle bir yükün altına girmeyin derim. bittikten sonra ödediğin kredi borcu kadar kenara para atarsın

Kızlar selam,

13binlik bir kredi çekmiştim tüm borçlarımı toparlamak açısından bir kaç ay önce, aylık ödemesi 2500 ve bitmesine 2 ay kaldı. Bu şekilde ödeme yaptığımda kenara para atamıyorum ya da az atabiliyorum ancak borcum çok hızlı bir şekilde bitmiş oluyor. Kenara para atamıyor olmak da canımı sıkıyor, örneğin bunu 500 tl ödeme ile 12 aya yaysam kenara 2-3 bin atabilecek durumda oluyorum. Kenardaki tüm paramı annemin hastalığında kullanmıştım şimdi neredeyse hiç yok ve kendimi güvende hissetmiyorum böyle olunca. Şuan kalan miktar için 12 ay ödemeli yeni bir kredi çekip 2-3 kenara atmayı tercih etsem saçma mı olur?

Sizce hangi seçenek daha mantıklı?
Aynen saçma olur.

E kredi çekene kadar bunu öde ve iki ay sonra para biriktirmeye basla

Back
X