kredi çekmek istiyorum

Anlayamadım.Ben aksini mi söyledim.Çalışana kredi vermezler demedim ki.Y ada hiç kredi vermezler de demedim.

hahahahahahah yoo bende sizi onayladımmm aksine esprik bile yaptım bekarımya evlliler eş onayı alıo ne güzel hatırlartmışısınız demek istedim ama iticimi geldim size :)

hahahahahahah yoo bende sizi onayladımmm aksine esprik bile yaptım bekarımya evlliler eş onayı alıo ne güzel hatırlartmışısınız demek istedim ama iticimi geldim size :)
İtici gelmek değil,anlamaya çalışmak.Benim yorumumum altına Eeee diye başlayıp .... bana verdiler gibi devam edince insan ahliyle öyle algılıyor.

fallen stop. şadap stop. sonun stop. çizgili don stop!!!
tırsak oldum valla

selamlar
günaydınlarrr

ben maaşımın yattığı bankadan kredi çekmek istiyorum. yalnız ben en geç 1 ay içinde işten ayrılıyorum. bana kredi verirlermi?

Başvurunu biran önce yapmalısın, çünkü kredi vermeden önce inceleme yapıyorlar. Eğer kredin onaylanmadan işten ayrılırsan kredi alamazsın, çünkü onay vermeden önce maaş bordronu ve sigorta bilgilerini inceliyorlar.
İş verenini aramazlar, önemli olan senin kredi geçmişin ve kredi çekebilmek için uygun şartları taşıyor olman.

hıyarlık ettim dün bi proje hazırlamak istiyodu bende bana güvenme ben olmıcam ama öz hazırlıkları yaparım dedim

evet kesintisiz yattı sigortam bi sıkıntı olmadı.ayrıca aynı bankanın kredi kartınıda kullanıyorum ve hiç sorun çıkmadı, herzaman zamanında ödedim kredi kart borcumu

selaaaamm saol canım senide görmek güzel.
sekreterimiz yok bizim, santral kullanıyoruz ama çoğu telefonlara ben bakıyorum yani sorsalar yine bana soracaklar

benim kredi geçmişim yok ama temiz bir kredi kart geçmişim var onların bankasında.
ayrıca zaten kredi çıkmadan işyerinden ayrılmayı düşünmüyorum.yani patron biliyor ayrılacağımı ama ne zaman ayrılacağımı söylemedim ona.zamanı gelince ben size söylerim dedim.

Kredi geçmişi illa ki kredi çekmek değil, kredi kartı da onlar için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…