- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Anlayamadım.Ben aksini mi söyledim.Çalışana kredi vermezler demedim ki.Y ada hiç kredi vermezler de demedim.
İtici gelmek değil,anlamaya çalışmak.Benim yorumumum altına Eeee diye başlayıp .... bana verdiler gibi devam edince insan ahliyle öyle algılıyor.hahahahahahah yoo bende sizi onayladımmm aksine esprik bile yaptım bekarımya evlliler eş onayı alıo ne güzel hatırlartmışısınız demek istedim ama iticimi geldim size :)
selamlar
günaydınlarrr
ben maaşımın yattığı bankadan kredi çekmek istiyorum. yalnız ben en geç 1 ay içinde işten ayrılıyorum. bana kredi verirlermi?
EEEE ben iş yerimde 16 senedir çalıitığım için sicilde iyi olunca verdiler gitti..
ama doğru şimdi eş onayı neyi vvar..ben bekarımya hiç düşünmedim
googleye en uygun kredi yaz ihtiyaclara bakkk
en iyisi hankısı ise başvur.
dediğin panka bıraz yuksek ın....banka bak.
o halde bırazda sen oyna canım azıcık oyunda guzel olur entrıka
şaka bıryana ama bırkac gun daha kredı konusunda bankaya basvurma patronla alttan alttan konus cıkmayacagın konusunda ... kredı senın ıcın cok onemlı ve gereklıyseee patrona devam edıyorsun ımajını verdıkten sonra basvurunu yap ....
bır ay daha fazladan sabret calıs kredınıde cekmıs olursun sonrasında gene cıkacagını olmadıgını soyler cıkarsın
Her banka aynı şeyi istemeyebilir,bence diğer bankalara bir bkın konuşun en azından fikir sahibi olursunuz.Sigortanız kesintisiz tam yatmışmı acaba?Ayrıca bende daha önce iki kez kredi kullandım hiç birinde iş yerimi aramamışlardı
selammm carriie seni görmek ne hoş. epeydir karşılaşmamıştık. verirler tabi işten çıkacağnı bilmiyorlar. ve patronada sormazlar en fazla sekretere sorarlar buradamı çlışıyor diye o kadr. zaten bordro fln vericeksinya onu bile sormayabilirlerr yanii.
Başvurunu biran önce yapmalısın, çünkü kredi vermeden önce inceleme yapıyorlar. Eğer kredin onaylanmadan işten ayrılırsan kredi alamazsın, çünkü onay vermeden önce maaş bordronu ve sigorta bilgilerini inceliyorlar.
İş verenini aramazlar, önemli olan senin kredi geçmişin ve kredi çekebilmek için uygun şartları taşıyor olman.
benim kredi geçmişim yok ama temiz bir kredi kart geçmişim var onların bankasında.
ayrıca zaten kredi çıkmadan işyerinden ayrılmayı düşünmüyorum.yani patron biliyor ayrılacağımı ama ne zaman ayrılacağımı söylemedim ona.zamanı gelince ben size söylerim dedim.
Kredi geçmişi illa ki kredi çekmek değil, kredi kartı da onlar için yeterli.
herzaman zamanında ödedim kredi kart borçlarımı
itici gelmek değil,anlamaya çalışmak.benim yorumumum altına eeee diye başlayıp .... Bana verdiler gibi devam edince insan ahliyle öyle algılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?