oyyyy dağlar dağlar :) hanımefendi Allah’ıma şükürler olsun ki merhametim de var vicdanımda. Ve yine Allah’ıma şükürler olsun ki merhametli ve vicdanlı bir ailede büyüdüm. E tabi varlıkta yok değil:) Öyle büyümeseydim de Allah korusun annem ve babam böyle bir hastalıkla uğraşacak ben çemkireceğim he?
Çok şükür öyle bir evlat değilim.
görmediniz sanırım belirtmiştim, bizim kendimizin yapmasındaki tek sebep eşimin ailesinden kaynaklıydı. Şöyle söyleyeyim şu an kirada oturuyorum istesem babamın evlerinden birinde gayet rahatlıkla 5 kuruş vermeden oturabilirim. Otururum oturmasına da hani nerde azim hani nerde başarabilme duygusu? Benim babamın mal varlığı dedemden kalmadı, kendisi gece gündüz demeden çalışıp yapmış bu arada görgüsüzlük yapayım biraz evler dediğime bakmayın, dükkanlar, arsalar falan da var :))) He bi de takılarımızın hepsi gitti, ahlanıp vahlanmadım keşke babamdan nefret etseymişim

şimdi tadını çıkaracağı dönemde ne yapayım? Kambur mu olayım üzerine yaptıkları yetmezmiş gibi?
bu arada Allah korusun kayınpederim ve kayınvalideme bir şey olmasın ama olursa da seve seve bakarım. İnsanım sonuçta, onlarda anne ve baba. Size de tavsiye ederim çıkarlarınız doğrultusunda anne baba sevginiz azalmasın.