Kredi, kefillik, ipotek

Esinizle ilişkiniz nasıl acaba?sorma nedenim acaba eşiniz size soğuksa yada ayrılmayı düşünüyorsa evi paylasmamak için borcu odemediler bizim ev kefil olunca satıldı deyip size evden pay vermemek evi kendine hiç etmek olabilirmi?Çünkü 1. kefilde eş rızası aranıyor 2. Niye kefil zaten varken sizin eve ipotek konuluyor alacakları traktore kamyona neyse o araca koydurabilirlerdi araç kredisi çekip.Bence eşiniz bir işler çeviriyor. Kusura bakmayın içimden öyle geçti.

Konuyla bağimsiz bir soru soracağım .Ev alınırken kefil mi isteniyor banka tarafından?
Ben eşime calistigim için (gelirim olduğu icin)kefil oldum 92 bin için.Ev kredisiydi üstelik eve de ipotek kondu.Ayrica kefilden önce yüksek miktarda çekebilmek için benden imza istediler eşiniz kredi cekebilirmi diye sonuçta bende o maddiyata ortağım.

Biz devlet bankasından 3 yıl önce çektik simdi sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama ben hem izin için imza verdim hem kefil oldum.Bankaci kadın eşiniz imzalamazsa parayi alamazsınız dedi yanımda, kağıtları açık açık okuyup tek tek imzaladım 1 nüshasını verdiler evde saklı 10 yıllık kredi.

Konuyla bağimsiz bir soru soracağım .Ev alınırken kefil mi isteniyor banka tarafından?
İStenen de oluyor istenmeyen de ama konut kredisinde eslerde imza atıyor kredi için izin için imza verilmezse cekilemiyor

Benim anlamadığım kısım eşiniz kefil oluyor bu kadar yüksek tutara yalnız nasıl başardı sizinde imzanız gerek. Örneğin benim kp çekti eşim babasına 100 bin TL ye kefil oldu hem eşimden hem benden imza aldılar. Bankaya gittik ikimizde imza verdik . Birde o evde sizin de hakkınız var nasıl size sormadan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…