Merhaba, nereye yazacağımı pek bilemedim ama umarım bir bilen çıkar. Eşim kardeşinin eşine kefil oldu, söylediği kadarıyla 100.000 lira için ama kağıtta 200.000 lira yazıyor kredi tutarı. Ayrıca evimizi ipotek ettirdi ve evi de 400.000 olarak yazmışlar öyle büyük bir ev değil ama anlayamadım. Her neyse bu 200.000 lira meselesini sordum konuşmuş tutar 100.000 liraymış ama eğer ilerde tekrar çekmek isterse sadece eşimin imzası ile 200.000’e kadar çıkabilirmiş tutarı o yüzden 200.000 yazıyormuş. Bu durum bana çok saçma geldi bankacı ile de telefonda konuşturdu beni dedi asla anlamadım. Zaten huzurumuz falan da kalmadı. Biz dişimizden tırnağımızdan arttırıp zar zor birlikte aldık bu evi kimseden yardım görmeden varlıkla yoklukla birlikte başardık şimdi benim iznim olmadan nasıl böyle keyfi bir şekilde feda edebilir anlamıyorum. Eğer o adam borcu ödemezse biz ne yapacağız bilmiyorum. Yine başladım dert dökmeye neyse. Mesele nedir acaba? Neden orada 200.000 yazıyor ben pek inanamadım benim eşimde biraz saf kandırmış olabilir mi acaba? Bilgisi olan lütfen paylaşsın…