- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kettle yi kaldırdım canım yoksa yeniydi:)Kredi ödemiyorum çocugumda yok şuanlık.Ama bende yazayım ufak ufak.Mesela biz iki kişiyiz o bulasık makınası agzına kadar tıklım tıklım olmadan asla açmamÇamaşır içinde aynı şekilde tabı çamaşırlar bıraz zor oluyor hepsını kurut ütüle derken.Aslında makına çamasır kadar su elektırık harcıyor ama yınede ıcım rahat etmiyor
Evde takılı prız bırakmam kolay kolay buzdolabı kalır bırtek oda mecburen.
Bence elektırıgı en cok harcayan kettle onu çok nadır kullanırım. Anca kahve yapacaksam başka şeyler için ocakta ısıtırım suyu. Kombi aç kapa çok yakar derler ama hayır öyle degıl.Evdeyken 2 max 3 de yanar gece uyurken 1 e düşer işe gıderken komple kapatılır.Ama ev sımsıcak degıl yanı
Ampuller tasarrufludur bu zaten artık bılındık birşey.
Ütüyü haftada bir açarım.
Süpürgede haftada 2 açılır zaten çalışmaktan anca fırsat oluyor
Aklıma başkada bişey gelmedı şuanlık:44:
vileda yaptığın su çok kirli değilse balkaon yıkayabilirsin canım..bende duşta kısa kalmaya çalışıyorum:)bende yeni ödemeye başladım bizimde çocugumuz yok ama bende yazmak istedim :))) mesela kuru erzak bitmeden hep az az alıp üstüne ilave yapıyorumkii toptan para harcamamış oluyorum egerki iki domatese ihtiyacım varsa 4 almıyorum böylece çöpede atılmıyor,eşimin delirdigi abur cuburları tamamen kestim çok para gidiyordu göze gelmiyor ama 1 lira 2 lira derken dünya oluyorr bende ütüyü haftada bir açarım çamaşırıda iyice birikmeden yıkamam ampuller aynen diger arkadaşımın dedigi gibi tasarruflu ama su olayına çözüm bulamıyorum su faturam nedense bence çok geliyorrrve evde teksem şu an için geçerli tabii kombiyi açmıyorum sürekli hareket halindeyim sıcak kalıyorum
şimdilik bu kadaarrrr
![]()
vileda yaptığın su çok kirli değilse balkaon yıkayabilirsin canım..bende duşta kısa kalmaya çalışıyorum:)
keetle ve mikrondu çok nadir çali$tiririm, firin yemegini haftada 1 falan yaparim, herseyi firina atmam
bula$ik makinesi mecbur çali$iyor hergun, 4 ki$iyiz , kombiyide kapatamam çocuklar hasta olur
elktrikden tasaruf için gecen yil çok ugra$tim, du$e du$e aylik 3 euro oynadi,elktrige çok zam geldigi için faturamda gozle goremedim ama tasarruf etmesem bu zammi baya hissederdim
sebzeyi az az alirim ..
derin dondurucum ve buzdolabimda en du$ukde çali$iyor
utumde kazanli bi açtimmmi 1 saat utulerim ama 2-3 hafta gider onlar
bidee ucuzluklari çok takip ederim, gerçek fiyatina bi ekmegi bide benzini alioyorum nerdeyse, onlarda ucuzluga gelemdigi için :))
o zaman daha mi geç dolar diyorsuncanım ben bulaşık makinesine tencere ve büyük parçaları atmıyorum bizde 3 kişiyiz,büyük parçaları elimde yıkıyorum![]()
o zaman daha mi geç dolar diyorsun
aslinda bi ara denedim elimde yikamayi, 15 gunde bula$ik deterrjanini bitrdim , dedim kâri kediye yukluyoruz boyle aynen devam tencere tepsi herseyi atmaya :)
tencereler tam temiz çıkmıyor ya ovmak gerekiyor atmadan önce bende uğraşmaktansa elde yıkıyorum..onun yerine çaydanlığı falan koyuyorum parlasın diye makineye
ya ben herşeyi elde yıkıyorum bi onu değiştiremedim bulaşık makinemde var ama sanki temiz olmuyor yaa.. bardakların falan rengi degişiyor sevmiyorum öylee![]()
maalesef öyle bizde dikkat etmek zorundayız harcamalarımıza..haklisin tancereler bazen tam temiz çikmiyor
deneyim bakalim senin dedigin $ekildede
az once gecen yilki elektrik faturama bakdim
biz her ay 50 euro otomatik aylik yaturiyorduk
eylul de hesaplaninca onlar bize 86 euro gverdi ama aylik du$e du$e 47 ye anca du$tu,arayip neden diye sordugumda zam yuzunden dediler
yani 3*12 =36
86 - 36 = 50
50 euroluk zam yapmi$lar bi senede, yuh yani
dahaada zamlar gelecek yeni yilda, ben durmayim ekonomi yapayim
bula$ik makinesinde en tandiik markanin uçu bi araadsini kullaniyorum, tuz ve parlaticiya ihtuyacim olmuyor