Kres hakkinda dusunceleriniz.

Tsk ederm fikir icin. Cocugum icin iyi olani yapmak istiyorum yoksa buraya konu acmazdm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tsk ederim:))yorumunuz icin

Tsk ederm ama her fikir farkli bilemiyorum

canım sunuda belirteyim benimkisi tam gün gidiyor.yarım gün verme sansım yok 08:00-17:00 çalışıyorum çünkü....gönderdiğim kres benim tam donanımlı psikologu falan var ve oğlum koşa koşa gidiyor krese ama işte annelik illa kafan orda kalıyor....yarım gün deneyin bakalım çocuğunuzda daha kötü durum olursa alırsınız.

Haklisiniz aslinda birde memnun olmaniz cok guzel. Ilgilenmiyorlar diyende oldu bilemiyorum ki

Evet bu yonlerden bakinca iui ama sucluluk hissediyorum bazi yorumlarda tetikledi bu duygumu

Benim ikizlerim 6 aylık başladı ve sanırım verdiğim en doğru karardı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tsk ederm 6 aylik cok kucuklermis simdi nasillar kac aylik oldular

Tsk ederim bnde bunu merak ediyordum tuvalet eğitimi zor. Eger bu yuzden kotu bir davranislari olursa anlayabilir miyim.

Anlayabilir miyim ki biri vurdugu yada kotu davrandigi zaman soyleyebilecek bir yas degil sanirim simdi bile bir cocuk vursa hic birsey olmamis gibi yine cocugun pesinden gidip oynamak istiyor. psikolog olmasi cok iyi bende sorayim. En iyisi kendim gidip gorussem daha iyi olacak sanırım.

Tsk ederim bnde bunu merak ediyordum tuvalet eğitimi zor. Eger bu yuzden kotu bir davranislari olursa anlayabilir miyim.

Mutlaka anlarsin.tuvalet egitimi degildi bikrre ogretmen kızmış benimkine masa ustune cikmis.2 3 gun bizimki cok sessizlesti.noldu dedim pek konusmuyorsin sonra anlatti bana bi de tuvalet egitiminde ordaki cocuklar gidiyor ya onlari gorerek hemen alisiyorlar

Herkse tek tek cevap yazmaya calistim yazamadigim atladigim varsa tsk ederim yorumu icin

Tsk ederm fikir icin. Cocugum icin iyi olani yapmak istiyorum yoksa buraya konu acmazdm

Bence eşinle birikte kendin gidip kreşi görmeli öğretmenleri tanımalı ve konuşmalısın.Fikrin daha belirginleşir.

Simdi bile misafirlige gittigimz zaman cocuk vurursa hic birsey olmamis gibu davraniyor bilemiyorum ki anlatmaz diye dusunuyorum ama bilmiyorum 20 aylikla 24aylik cocuk arasinda cok fark olur mu

Bence eşinle birikte kendin gidip kreşi görmeli öğretmenleri tanımalı ve konuşmalısın.Fikrin daha belirginleşir.

Haklisinz once gormem gerek

Hani bilemiyorum benim oglum 2.5 yasindaydi belki ondan ifade edebiliyordur.kucuk cocuklarda 2 3 ay farkediyor

Anaokuluna göndermek için erken bir yaş! Bunu çalışmadigınız için söylüyorum. 24aylık bir çocuk tuvalet eğitimine baslamalıydi zaten. Düşündüğünüz gibi tuvalet eğitimi falan alacağını sanmayin lütfen. O çocuk belkide gün boyu çamaşırı ile gezecek çis yaparsa üzeri ıslanmasin diye! O soğuk klozette ne kadar oturduğunuda kendini ifade edemediği için bilemeyeceksin. Çalışıyor olsaydın mecbur diyecektim. Lakin bir sene daha yavrunuzla zaman geçirin. Seneye planlarınızi uygulayın. (Anaokulu öğretmeniyim daha neler duydum neler gördüm) üzgünüm acı ama gerçek. Tabiki bütün okulları aynı kefeyede koymuyorum. Hakkını helaliyle yapanda var. SEVGİLER

Tsk ederm suan 20 aylik cocugum bende havalar biraz daha isininca baslayacaktim ogretmeye esime basklamasn biz burda ogretiyoruz demis bir kere baslayinca bir daha bezlemeyecegz altini demisler

Hani bilemiyorum benim oglum 2.5 yasindaydi belki ondan ifade edebiliyordur.kucuk cocuklarda 2 3 ay farkediyor

Olabilir bakalim soyleyebilecek mi o zaman. Tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…