Malesef güvenebileceğim kimse yok. Yani çok çok güvenmem lazım malum evin içi kimse bilemez. Öyle biri yokYarım gün için aileyi getirmek olmaz arkadasınızın annesi falan yokmu ğüvenilecek biri.
AnlayamadımDeli balıkçılara bırakma daa
:) Bakıcı eeeen son çare zaten. Aileye teklif etmek uygun olmaz mı bilemedim. Teklif edersem gelirler çünkü. Ama kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum.Bakıcı ....PC değiştirmiş :)
Ama kreş olursa da ertesi yıl tekrar kreş değiştirmek zorunda kalacak. Çünkü istediğimiz kreş 3yaştan öncesini kabul etmiyor. Hemen uyum sağlar mı yoksa yadırgar mı bilemiyorum.
Bazi arkadaslar kücük yasta neden kresi uygun görüyorlar anlamiyorum..cocugun 3(bence 4)yasina kadar birebir ilgiye ihyiyaci var..kres bunu karsilamiyor..sicak yatagindan sabah kaldirip giydirmek hic kolay degil..üstelik verilen kahvalti falan yetersiz bence..
Bak cnm hepsini deneyen biri olarak söylüyorum..eviniz müsaitse gelsinler..rahat edersin..4 ay cok da uzun degil..seminer döneminde yaninda götürürsün..3,5 ay olur..inan bana pisman olmazsin..uzmanlar 3 yasa kadar anne,ama imkan yoksa bi akraba diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?