- 18 Ekim 2014
- 445
- 329
- 23
Kres tabıkı ıskence yerı deıl bende cocugumu krese cerıcem ana bunun zamanı cardır 1 yasında bebekten bahsedıyoruz ben hemşireyım el kadar bebekler gelıyor bagısıklık sıstemı cokmus ve sorguladıgınızda hepsının kucukken mıkrop aldıgı gözlenmıstır işkence yerımı dıye sorgulayacagınıza krese gondermenın be zararı var kı dıye sıraaydınuz daha nazıkce olurdu dıer sorunlara gelınce ben hıc bır zaman bı sorunun tek kısıden jaynaklandıgımı dusunmuyorum yasananları bılmıyorum ama emınım kı 2 taraftada hatalar vardır bebek ıcın 2 tarafında bıraz yapıcı olması gerekır dusman deıl sonucta bu ınsanlarKreşler işkence yerleri değil, kendi sorunu dediğiniz şeyler aile facialarına neden oluyor, sonu boşanmaya kadar gidiyor. Bu riski göze almaya değer mi ?
Mikrobu evde de kapabilir, parkta da kapabilir. Kreşe göndermenin ne zararı var diye sorma gereği duysam sorardım, Kreşler hakkında bilgim var. Kv her şeye konuştuğunda konu sahibi susmayı becerebilecekse yapıcı olmuş olur tek taraflı.Kres tabıkı ıskence yerı deıl bende cocugumu krese cerıcem ana bunun zamanı cardır 1 yasında bebekten bahsedıyoruz ben hemşireyım el kadar bebekler gelıyor bagısıklık sıstemı cokmus ve sorguladıgınızda hepsının kucukken mıkrop aldıgı gözlenmıstır işkence yerımı dıye sorgulayacagınıza krese gondermenın be zararı var kı dıye sıraaydınuz daha nazıkce olurdu dıer sorunlara gelınce ben hıc bır zaman bı sorunun tek kısıden jaynaklandıgımı dusunmuyorum yasananları bılmıyorum ama emınım kı 2 taraftada hatalar vardır bebek ıcın 2 tarafında bıraz yapıcı olması gerekır dusman deıl sonucta bu ınsanlar
ikiside değil bakıcı(güvenilir referansı sağlam)Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor
Sizinle aynı dili konusamadıgımız kesın kres konusında madem sizin kresler hakkında bılgınız var benımde krese gidipte mikrop kapıp acillere gelen çocuklar hakkında bilgim var!!!!Mikrobu evde de kapabilir, parkta da kapabilir. Kreşe göndermenin ne zararı var diye sorma gereği duysam sorardım, Kreşler hakkında bilgim var. Kv her şeye konuştuğunda konu sahibi susmayı becerebilecekse yapıcı olmuş olur tek taraflı.
Sizinle aynı dili konusamadıgımız kesın kres konusında madem sizin kresler hakkında bılgınız var benımde krese gidipte mikrop kapıp acillere gelen çocuklar hakkında bilgim var!!!!
Hemsireyseniz cocugun bagisiklik sistemini nasil kazandigini kaybettiginiz eminimki benden iyi biliyosunuzdur (umuyorum)Kres tabıkı ıskence yerı deıl bende cocugumu krese cerıcem ana bunun zamanı cardır 1 yasında bebekten bahsedıyoruz ben hemşireyım el kadar bebekler gelıyor bagısıklık sıstemı cokmus ve sorguladıgınızda hepsının kucukken mıkrop aldıgı gözlenmıstır işkence yerımı dıye sorgulayacagınıza krese gondermenın be zararı var kı dıye sıraaydınuz daha nazıkce olurdu dıer sorunlara gelınce ben hıc bır zaman bı sorunun tek kısıden jaynaklandıgımı dusunmuyorum yasananları bılmıyorum ama emınım kı 2 taraftada hatalar vardır bebek ıcın 2 tarafında bıraz yapıcı olması gerekır dusman deıl sonucta bu ınsanlar
Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor
Evet daha 1 yaşında ben de kiyamiyorum bana da aynı soru yoneltilseydi bende asla kv değil kreş derdim ama insanın başına gelince kararsiz kalıyor bi kv diyorum bi kreş diyorumona ragmen kv kızım için daha iyi.ki senin ki küçük annesi
Bi sene daha evde dursanMaalesef annesi için oğlu, oğlu için annesi tek ben aralarındaki gereksiz insan onlara gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?