- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
Gittim kaç kez hepsi oyun ilgi gezmek konuşmak diyo e hepsini yapıyorum zaten fazlası var hattaay aklıma geliyor onu bi öyle düşünüyorum sırıtma geliyor yüzüme ♡♡♡♡ ay tatlım bu ileri düzeyde oluyorsa bi doktor yardımı alabilirsiniz
ay ay yerim ben onun portakallarına şuna bak sen sen ♡♡♡♡ ay kız erkek bebiş istemeye başlıyorum senin yüzünden :))Gittim kaç kez hepsi oyun ilgi gezmek konuşmak diyo e hepsini yapıyorum zaten fazlası var hatta
Ama keratam aksi işte:)
Şimdi de küstü bana neymiş ben ona portakal suyu sıkmışımda kendisine sıktırmamışım:))
Gelde de demi bende yapcam diye ben nereden bileyim aklındakileri
Benden ayrı kalınca da aynı durum tekrar ediyor ama artık başedemez hale geldimÇocuk gelisimi hakkinda hicbir bilgim yok ama bende olusan izlenim su. Siz varsiniz diye bu kadar abartili aglamalar. Kreste daha iyi olacagini dusunuyorum. Tabi bu benim fikrim. Pedegojik olarak durum nedir bilemiyorum
Tatlılığı çok tatlı amaay ay yerim ben onun portakallarına şuna bak sen sen ♡♡♡♡ ay kız erkek bebiş istemeye başlıyorum senin yüzünden :))
kız ağlaması da tatlı gelir bana ya kıs kıs gülerim ben ♡♡♡♡Tatlılığı çok tatlı ama
Karşısına geç oğlumu dinle o kadar tatlı dilli ama ağlaması off of
İşte ben de tepkisiz kalıyorum çoğu zaman ama o zaman da acillik oluyoruz çok ağladığı için morarmaya başlıyor nefesi kesiliyor ve bayılıyorAlıştırmışsınız bence. Ağlayarak istediğini yaptırma durumuna gelmiş. Oyuncağım mı alındı haydi ağlayayım nasılsa annem dayanamaz oyuncağımı geri alır. Neden kendini kavga etme zahmetine soksun ki :) Bebekler düşündüğümüzden akıllı varlıklardır. Ağladığı zaman tepki göstermeyin, kararlı bir şekilde ağlamaya devam ederse oyuncağını alamayacağını gidip alan arkadaşından istemesi gerektiğini tekrarlayın. Ne kadar ağlarsa ağlasın susması için yardım etmeyin. Öğrendiği şey şu oluyor çünkü: "Haa annem bu kadar ağlamama tepki göstermiyor demek ki istediğimi yaptırmak için daha fazla ağlamalıyım."
Komşunuza çok güldüm yazık kadincagiza. Evet ögretmen tutumu cok önemli. Iyi atastirin. Ama ellerinden gelenide yapacaklardır. Inanin sabır abidesi olmasalar yapamazlar. Internet üzerinden izlenilebilen bi kres seçerseniz iciniz rahat eder.Bazen bı iki saatliğine komşuma bırakıyorum hastaneye ikizleri götürürken
Döndüğüm de kadın kapıyı ağlayarak açıyor ama çok ağladı susturamadım diye oturup beraber ağlıyorlarmış bide
Ya kreşte de kendi kendine bakabilir WC temizliğini bile öğrendi
Ama diyelim biri elinden bişey aldı artık susmadan ağlarsa ordakiler ne kadar dayanır ve oğlum psikolojik olarak ne kadar etkilenir
İnanın görseniz ağlamasını insanlar bana acıyarak bakıyorlar
İşte ben de tepkisiz kalıyorum çoğu zaman ama o zaman da acillik oluyoruz çok ağladığı için morarmaya başlıyor nefesi kesiliyor ve bayılıyor
Kesintisiz 3 buçuk saat ağlıyo çünkü
Bu hiç aklıma gelmemişti deneyeyim teşekkürlerBir muddet siz de her istediginiz olmayinca aglar gibi yapin madem anlayan bir cocuk boyle boyle anlatirsiniz anne niye agliyon dedikce.Sen aglayinca ben de boyle hissediyorum bir derdin varsa konusarak anlatmayi denemelisin diye
Ben de bi yerde okumustum ise yaramis onlarda bu yontem.umarim bu sorunu asarsiniz kolay gelsinBu hiç aklıma gelmemişti deneyeyim teşekkürler
O ağlayınca bı süre sonra sinirleniyorum artık
Taa ki ben bağırıcam korkup susuyor ama dışarıda biri bağırdığı zaman da ondanda korkuyor
3 kere gittim hepsinin dediklerini yaptım ama durum düzelmedi işteOvv o derece bir durumsa bir pedagog ya da çocuk psikoloğu ile görüşmenizi tavsiye ederim ben. İstediğini yaptırmak için kendine zarar verecek düzeyde ağlaması sağlıklı bir durum değil çünkü.
Ah komşum çok çekiyor bizi Allah razı olsun ondanKomşunuza çok güldüm yazık kadincagiza. Evet ögretmen tutumu cok önemli. Iyi atastirin. Ama ellerinden gelenide yapacaklardır. Inanin sabır abidesi olmasalar yapamazlar. Internet üzerinden izlenilebilen bi kres seçerseniz iciniz rahat eder.
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğimBen de bi yerde okumustum ise yaramis onlarda bu yontem.umarim bu sorunu asarsiniz kolay gelsin
3 kere gittim hepsinin dediklerini yaptım ama durum düzelmedi işte
Ama acaba bı ilacı varmı bide başka şehirlerde başka doktorlaramı gideyim bilemiyorum ki
Gerçekten ağladığı zaman susmuyor istediğini versemde susmuyor ve sonuç hastane
Sen bide ağlarken gör canım çocuktan soğursunkız ağlaması da tatlı gelir bana ya kıs kıs gülerim ben ♡♡♡♡
Hemen yarın alicamHarvey Karp'ın Mahallenin en mutlu yumurcağı kitabını şiddetle tavsiye ederim.. Ağlama ile ilgili çok güzel anlaşılır ve sonuç verici fikirleri var.. Bizde ile yaramıştı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?